geopro Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 40 λεπτά πριν, theopan είπε 1500€ έχω κάλυψη για θραύση με απαλλαγή 50€. Δεν ξέρω αν το 1500 αφορά το σύνολο των κρυστάλλων και αν επιμερίζεται στο καθένα ή είναι το μέγιστο όποιο μεμονωμένο κι αν αποζημιωθεί. Κάπου στα 800-1000 ευρώ το πολύ κοστίζει το μπροστινό στο δικό μου μαζί με το καλιμπράρισμα της κάμερας των ADAS, Η "συμμετοχή" που γράφετε είναι η απαλλαγή; Αυτό ρωτάω. Πώς αποζημιώνουν οι εταιρείες την θραύση κρυστάλλων. 1
Black Demis Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, theopan said: 1500€ έχω κάλυψη για θραύση με απαλλαγή 50€. Δεν ξέρω αν το 1500 αφορά το σύνολο των κρυστάλλων και αν επιμερίζεται στο καθένα ή είναι το μέγιστο όποιο μεμονωμένο κι αν αποζημιωθεί. Κάπου στα 800-1000 ευρώ το πολύ κοστίζει το μπροστινό στο δικό μου μαζί με το καλιμπράρισμα της κάμερας των ADAS, Η "συμμετοχή" που γράφετε είναι η απαλλαγή; Αυτό ρωτάω. η συμμετοχή ειναι όταν κάτι δεν καλυπτει πλήρως η ασφαλιστική και πρέπει να το βγαλεις από την τσέπη πχ πολλές ασφαλιστικές στα μικρά γράμματα κρυμμένα μακριά γράφουν οτι αντικατάσταση κρυστάλλου θα γινεται μόνο σε συνεργαζόμενα καταστήματα με συγκεκριμένα ανταλλακτικά (πχ βάζουν μόνο απο συγκεκριμένη μάρκα με την οποία έχουν κάνει συνεργασια) και αν θες να βαλεις κατι αλλο περα απο αυτο που παρέχουν αυτοι θα πλυρωσεις το κατι παραπαίω απο την τσέπη αλλα σε γενικές γραμμες αν ψαξεις λιγο μπορεις να βαλεις το γνήσιο χωρίς να δώσεις τεράστια ποσά απο την σεπη +/- 200 ευρω μαχξ Επεξ/σία 12 Ιουλίου από Black Demis
theopan Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Έχω προνοήσει να έχω σοβαρή ασφαλιστική (κι όχι κάτι "online" της συμφοράς) οπότε πάω οπουδήποτε, πληρώνω την απαλλαγή των 50€ και τέλος. Δεν υπάρχει "συμμετοχή" ή αυτή είναι η συμμετοχή που αναφέρατε. Ευχαριστώ όλους. https://www.ergohellas.gr/faqs/σε-περίπτωση-θραύσης-κρυστάλλων-πώς-μ 1
Black Demis Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 2 hours ago, theopan said: Έχω προνοήσει να έχω σοβαρή ασφαλιστική (κι όχι κάτι "online" της συμφοράς) οπότε πάω οπουδήποτε, πληρώνω την απαλλαγή των 50€ και τέλος. Δεν υπάρχει "συμμετοχή" ή αυτή είναι η συμμετοχή που αναφέρατε. Ευχαριστώ όλους. https://www.ergohellas.gr/faqs/σε-περίπτωση-θραύσης-κρυστάλλων-πώς-μ και εμενα μου γραφει στην hellas direct Θραύση κρυστάλλων (Συνεργάτες ή 25% απαλλαγή) €1.500 εμ που μου κανουν μανούρα και βαράνε υπερκοσοτολογιση στο παρπριζ μαμά όπου ρώτησα , γενικός σε αρκετά οχήματα μαμά παρπριζ ειναι λούκι να ξανα μπει
theopan Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 23 ώρες πριν, Black Demis είπε και εμενα μου γραφει στην hellas direct Θραύση κρυστάλλων (Συνεργάτες ή 25% απαλλαγή) €1.500 εμ που μου κανουν μανούρα και βαράνε υπερκοσοτολογιση στο παρπριζ μαμά όπου ρώτησα , γενικός σε αρκετά οχήματα μαμά παρπριζ ειναι λούκι να ξανα μπει Ε αυτό εννοούσα όταν είπα "σοβαρή ασφαλιστική". 'Αλλο 50€ flat απαλλαγή όπου και ό,τι κι αν βάλεις κι άλλο 25%...
Black Demis Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 42 minutes ago, theopan said: Ε αυτό εννοούσα όταν είπα "σοβαρή ασφαλιστική". 'Αλλο 50€ flat απαλλαγή όπου και ό,τι κι αν βάλεις κι άλλο 25%... εγω ουτε με 25% δεν θα είχα θεμα αρκεί να μην μου το μασούσαν απλά ντε και καλά ακομη και σε άλλα συνεργεία θελουν να σου βάλουν αυτό που προτείνει η ασφαλιστική η καποιο συνεργαζόμενο εργοστάσιο η μοναδική εξαίρεση αποτελεί αντιπροσωπεία αλλα εκει ειπαν κατι χρόνους που ήταν εκτος τόπου και χρόνου καθώς όπως ενημέρωσαν δεν κραντανε στοκ το γνήσιο για παλιά οχήματα πάνω απο 5 χρονον καθώς λόγο κόστους δεν το βάζει ο κόσμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα