DirLan Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω ένα MacBook μεταχειρισμένο. Το θέλω περισσότερο σαν backup. Η δουλειά μου είναι προγραμματιστής οπότε δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Αυτό που με προβληματίζει είναι το τι να προσέξω όταν το αγοράσω.
@topos Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 2 hours ago, DirLan said: Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω ένα MacBook μεταχειρισμένο. Το θέλω περισσότερο σαν backup. Η δουλειά μου είναι προγραμματιστής οπότε δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Αυτό που με προβληματίζει είναι το τι να προσέξω όταν το αγοράσω. Α)Το να είναι συμβατό με προγράμματα που τυχόν θέλεις να χρησιμοποιήσεις Β)Να έχει arm επεξεργαστή κ όχι Intel Γ)Θα έλεγα να έχει 16gb ram(δεν αναβαθμιζετε μετά, το ίδιο κ nvme)
DirLan Δημοσ. 8 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 7 minutes ago, @topos said: Α)Το να είναι συμβατό με προγράμματα που τυχόν θέλεις να χρησιμοποιήσεις Β)Να έχει arm επεξεργαστή κ όχι Intel Γ)Θα έλεγα να έχει 16gb ram(δεν αναβαθμιζετε μετά, το ίδιο κ nvme) Με ενδιαφέρει περισσότερα σε θέμα από αυτόν που θα το πουλήσει. Πχ μη βρεθώ μετά με κάποιο κλειδωμένο macbook....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα