Προς το περιεχόμενο

Χρονοκάρτες - ΕΠΑΚ

Manager

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ηθελα να ρωτήσω αν υπαρχει κάποια χρονοκαρτα (ΟΤΕ ή κάποιας αλλης εταιριας) απο την οποια μπορώ να καλέσω γραμμή ΕΠΑΚ.

Δημοσ.

Αν και δεν ειμαι σιγουρος η smileandweb ειναι για προσβαση (username and pass)

oxi gia επακ και επισης επειδη καποια στιγμη το εψαξα δεν υπαρχουν τετοιες καρτες

χρωσεις ΕΠΑΚ

Δημοσ.

Εγω ειχα παρει μια καρτα της acis με 8 € και ειναι για ενα μηνα συνεχομενο ιντερνετ. Και φυσικα ηταν με ΕΠΑΚ. Βεβαια την πηρα στη Θεσσαλονικη και εχει και κανενα εξαμηνο. Ριξε μια ματια στο site τους: http://www.acis.gr/

Ολο και κατι θα βρεις. Νομιζω οτι ειδα κατι με 12 €.

Δημοσ.

Να πω και το δικό μου:

αγόρασα μία NetCarta προ 1,5 μήνα περίπου (των 10 ωρών - 8€) και μπαίνω καθημερινά από τότε για περίπου μία ώρα. Δεν ξέρω τί παίζεται με την συγκεκριμένη κάρτα και δεν έχει λήξει ακόμα, αλλά απ'ότι είδα στον χάρτη του site τους, εδώ που είμαι θα πληρώνω υπεραστικό έτσι κι αλλιώς... :(

Δημοσ.

δοκιμασε στο site τους να δεις ποσες ωρες εχει χρησιμοποιειση και ποσες σου απομενουν

και εγω πηρα μια των 8 και λεει για 10 ωρες αλλα στο site τους μου ελεγε οτι ειναι τον 30 ωρων (τωρα μου εχουν μεινει γυρο στο 6 ωρες) :D

Δημοσ.

re paidia, me tis kartes den sumferei an einai na mpainete polu sto net. mono an thelete apla na vlepete mail kai tetoia. diaforetika den exei kanena nohma. Twra, oson afora tis kartes autes, to mono pou kserw einai oti tis dinoun oi isp's. dld anti na plirwnete ena 3/6/12/24 mino stin otenet/forthnet/tellas/acn.......klp, agorazete tin karta kai tin exete gia oso leei. To epak den to glitwnete me tpt.

Oson afora twra tis alles m@l@kies pou lene gia dwrean internet, an proseksete to noumero klisis den einai 89625..... alla 211, ara xrewneste astiki xrewsi kai oxi xrewsi epak. Alli apati kai auti.....

Δημοσ.

DarkOrion, σωστα αυτα που λες και εγω την καρτα αυτη πρωτη φορα την πηρα γιατι περιμενω dsl ομως εχω αλλαξει την γραμμη μου σε isdn και δεν συμφερει να κανω "συμβολαιο" με isp για λιγες μερες(βδομαδες με τον κ@λ@ΟΤΕ που εμπλεξα) :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...