flogerakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα ασύρματο φορτιστή για το κινητό μου και με έχει βολεψει απίστευτα. Δεν με ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση, το έχω στην αργή φόρτιση. Το κινητό το έχω με ποιοτική θυκη Spigen. Αλλά, το κινητό και η θήκη συνολικά κατά την διάρκεια της φόρτισης ζεσταίνεται αρκετά. Πόσο επιβλαβές ειναι αυτό για την συσκευή και την μπαταρία? Πόσο επιβλαβές είναι για εμένα που κοιμάμαι κοντά πχ. Προτείνετε να το σταματήσω η θα προκαλέσω πρόβλημα στην συσκευή και την μπαταρία??? Ευχαριστώ. 1
aces Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 17 ώρες πριν, flogerakos είπε Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα ασύρματο φορτιστή για το κινητό μου και με έχει βολεψει απίστευτα. Δεν με ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση, το έχω στην αργή φόρτιση. Το κινητό το έχω με ποιοτική θυκη Spigen. Αλλά, το κινητό και η θήκη συνολικά κατά την διάρκεια της φόρτισης ζεσταίνεται αρκετά. Πόσο επιβλαβές ειναι αυτό για την συσκευή και την μπαταρία? Πόσο επιβλαβές είναι για εμένα που κοιμάμαι κοντά πχ. Προτείνετε να το σταματήσω η θα προκαλέσω πρόβλημα στην συσκευή και την μπαταρία??? Ευχαριστώ. Η θερμοκρασια ειναι ο νο1 εχθρος της μπαταριας. Η ασυρματη φορτιση ναι μεν ειναι αργη ομως κατα κανονα ανεβαζει θερμοκρασιες σε ολες τις συσκευες. Αν πηρες επωνυμες μαρκες τυπου Anker, Belkin, Samsung κλπ δεν θα εχεις λογικα θεμα ομως η παρατεταμενη χρηση της θα εχει αποτελεσμα μεγαλυτερη φθορα αρα θα αλλαχτει η μπαταρια γρηγοροτερα απο οτι με την κανονικη φορτιση. Η μπαταρια στα 2 με 3 χρονια θελει αλλαγη ετσι κ αλλιως σε επισημα απλα η ασυρματη εχει μεγαλυτερη φθορα σε βαθος χρονου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα