Προς το περιεχόμενο

ποια καμερα να διαλεξω?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας δεν ξέρω ποιά action camera να διαλέξω, διαθέτω από 250 εώς 500ευρώ, να πήγαινα σε κάτι go pro η απλά αυτή η μάρκα είναι ακριβή λόγω της διαφήμησης που έχει πέσει ? Επίσης με τα ίδια χρήματα θα μπορούσα να πάρω κάποια μή επώνυμη με καλύτερη ανάλυση κτλ? εσείς τι θα διαλέγατε στη θέση μου ?

Τη κάμερα τη θέλω για να βιντεοσκοπω ψάρεματα αλλά και καμια βόλτα με το ποδήλατο η με μηχανή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα dji osmo action 4. Κορυφή του είδους της, απλά φτάνει τα 400€. Έχω δοκιμάσει και gopro δυο γενιές πιο παλιές και η εικόνα δεν συγκρίνεται. Επίσης με τις gopro είχα πολλές υπερθερμανσεις, ενω η dji σκυλί. Δες κανένα συγκριτικό και διάλεξε μια από τις δύο μάρκες. Μην πας σε μη επώνυμες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

αρα η dji osmo action 4 ειναι καλυτερη, ειδα βιντεο αλλα δε καταλαβα απο εικονα πια ειναι πιο καλη, η μπαταρια της ειναι κανα μισαωρο πιο πολυ κραταει της dji osmo!!!

• Like 2

• 1 μήνα μετά...
Στις 7/7/2024 στις 3:33 ΜΜ, rikino είπε

Καλησπέρα σας δεν ξέρω ποιά action camera να διαλέξω, διαθέτω από 250 εώς 500ευρώ, να πήγαινα σε κάτι go pro η απλά αυτή η μάρκα είναι ακριβή λόγω της διαφήμησης που έχει πέσει ? Επίσης με τα ίδια χρήματα θα μπορούσα να πάρω κάποια μή επώνυμη με καλύτερη ανάλυση κτλ? εσείς τι θα διαλέγατε στη θέση μου ?

Τη κάμερα τη θέλω για να βιντεοσκοπω ψάρεματα αλλά και καμια βόλτα με το ποδήλατο η με μηχανή.

Βγαινει σε λιγες μερες η gopro 13.

Λενε πως θα εχει (επιτελους) ψυκτρα για να λυθουν τα θεματα υπερθερμανσης.

Εγω εχω την 11 και γενικα ειμαι ευχαριστημενος. (την πηρα 192 ευρω απο αμαζον :P )

• Like 1

7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Βγαινει σε λιγες μερες η gopro 13.

Λενε πως θα εχει (επιτελους) ψυκτρα για να λυθουν τα θεματα υπερθερμανσης.

Εγω εχω την 11 και γενικα ειμαι ευχαριστημενος. (την πηρα 192 ευρω απο αμαζον :P )

Πολύ καλή τιμή.

Καλή φάση αν κάνει δουλειά η ψυκτρα που θα μπει.

Εγώ έχω την 8αρα 3 χρόνια και ποτε πρόβλημα με θερμοκρασία (αφού τη βάζω μόνο θάλασσα 😂)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Γενικά αν θέλεις αξιοπιστία στις Action Cameras θα πας ανάμεσα σε GoPro και DJI που είναι αποδεδειγμένα οι κορυφαίες της αγοράς.
Από εκεί και πέρα μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικότερες, αλλά και η ποιότητα θα είναι σαφώς υποδεέστερη.

Πρέπει να αποφασίσεις τι χρήση θέλεις να κάνεις και τι απαιτήσεις έχεις από την κάμερα. Τότε θα βοηθηθείς αρκετά από το τι πρέπει να διαλέξεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...