rudigarcia222 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Παίδες ερώτηση. Νοικιάζω σε ένα σπίτι στο οποίο έμενε για 2 χρόνια ο κολλητός μου πριν όπου είχε συμβόλαιο διετίας και έληξε. Μετά αυτός έφυγε εξωτερικό ήταν καλή περίπτωση με πρότεινε στη σπιτονοικοκυρά. Το θέμα είναι το σπίτι ανήκει μισό σε αυτή μισό σε ένα ξάδερφο της. Είχαν μια διένεξη και δεν μπορούν να τό δηλώσουν τεσπα είμαι χωρίς συμβόλαιο εδώ καί ένα χρόνο. Τώρα και εγώ μπήκα σε μιά νέα δουλειά σε άλλη περιοχή και θα αποχωρήσω. Νερά ίντερνετ δεν έχω στο όνομά μου εκτός από το ρεύμα. Μπορώ να ζητήσω διακοπή? Απλά να σταματήσει. Εγώ ουσιαστικά πήγα με τον κολλητς μου καί του άλλαξα στο όνομά μου. Τώρα δεν θα μπει άλλος. Θέλω να βγει από το δικο μου.
takoulou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 18 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Παίδες ερώτηση. Νοικιάζω σε ένα σπίτι στο οποίο έμενε για 2 χρόνια ο κολλητός μου πριν όπου είχε συμβόλαιο διετίας και έληξε. Μετά αυτός έφυγε εξωτερικό ήταν καλή περίπτωση με πρότεινε στη σπιτονοικοκυρά. Το θέμα είναι το σπίτι ανήκει μισό σε αυτή μισό σε ένα ξάδερφο της. Είχαν μια διένεξη και δεν μπορούν να τό δηλώσουν τεσπα είμαι χωρίς συμβόλαιο εδώ καί ένα χρόνο. Τώρα και εγώ μπήκα σε μιά νέα δουλειά σε άλλη περιοχή και θα αποχωρήσω. Νερά ίντερνετ δεν έχω στο όνομά μου εκτός από το ρεύμα. Μπορώ να ζητήσω διακοπή? Απλά να σταματήσει. Εγώ ουσιαστικά πήγα με τον κολλητς μου καί του άλλαξα στο όνομά μου. Τώρα δεν θα μπει άλλος. Θέλω να βγει από το δικο μου. Θα πας και θα ζητήσεις την διακοπή του ρεύματος αφού είναι στο όνομα σου.. 2
SeNNinhA Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 28 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Παίδες ερώτηση. Νοικιάζω σε ένα σπίτι στο οποίο έμενε για 2 χρόνια ο κολλητός μου πριν όπου είχε συμβόλαιο διετίας και έληξε. Μετά αυτός έφυγε εξωτερικό ήταν καλή περίπτωση με πρότεινε στη σπιτονοικοκυρά. Το θέμα είναι το σπίτι ανήκει μισό σε αυτή μισό σε ένα ξάδερφο της. Είχαν μια διένεξη και δεν μπορούν να τό δηλώσουν τεσπα είμαι χωρίς συμβόλαιο εδώ καί ένα χρόνο. Τώρα και εγώ μπήκα σε μιά νέα δουλειά σε άλλη περιοχή και θα αποχωρήσω. Νερά ίντερνετ δεν έχω στο όνομά μου εκτός από το ρεύμα. Μπορώ να ζητήσω διακοπή? Απλά να σταματήσει. Εγώ ουσιαστικά πήγα με τον κολλητς μου καί του άλλαξα στο όνομά μου. Τώρα δεν θα μπει άλλος. Θέλω να βγει από το δικο μου. Όχι απλά μπορείς. Ωφειλεις να το κάνεις. Αλλιώς θα βρεθείς με χρέος από τους επομενους 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα