inoel Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα έχω μία απορία αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έχω τα windows 11 και όταν γραμμοσκιάζω κάτι και κάνω δεξί κλίκ να ζήτησω στο google να βρει κάτι,πάει κατευθείαν σε αυτό που βρήκε σε νέο παράθυρο. Θα μπορούσε να ανοίξει άλλο παράθυρο με κάποιο τρόπο και εγώ να μείνω στη σελίδα που βρίσκομαι? Eυχαριστώ. Επεξ/σία 7 Ιουλίου από inoel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Σε ποιον browser; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, inoel είπε Θα μπορούσε να ανοίξει άλλο παράθυρο με κάποιο τρόπο και εγώ να μείνω στη σελίδα που βρίσκομαι? ctrl + δεξί κλίκ κράτα το ctrl και αναζήτηση Επεξ/σία 7 Ιουλίου από profile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inoel Δημοσ. 7 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 5 ώρες πριν, micos000 είπε Σε ποιον browser; Chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου Σε edge ή firefox στο κάνει; Μήπως έχεις κανένα πρόσθετο στον chrome; 9 ώρες πριν, profile είπε ctrl + δεξί κλίκ κράτα το ctrl και αναζήτηση Αυτό ακριβώς. Ξαναδιάβασα το πρόβλημα σου και μάλλον αυτό θέλεις (δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι ζητούσες). Δεν βλέπω να έχει ο chrome ρύθμιση γι' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inoel Δημοσ. 8 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου Οκ Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα