as09df87 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι ψυχολογικά το 12μηνο μου φαίνεται πολύ. Μένω βόρεια Ελλάδα αλλά τυγχάνει να έχω καταγωγή από έβρο, και να έχω χωριά εκεί, σπίτι κτλ. Απλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ πιο δύσκολη μια θητεία έβρο σε σχέση με θεσσαλονίκη από κάθε άποψη και ότι και να είσαι εκεί, δεν υπάρχουν και πολλες διανυκτερεύσεις λόγω ότι οι μονάδες είναι υποστελεχωμένες. Επομένως, βρίσκομαι σε δίλημμα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από as09df87
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Ήρθε και η δική μας η σειρά Δ ΕΣΣΟ 11/11 Πολεμικό Ναυτικό Κ.Ε Πόρος
george1807 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Καλημέρα, 31-12 λήγει η αναβολή μου. Πότε να περιμένω σημείωμα κατάταξης και ποια μέρα συνήθως μπαίνει η ΕΣΣΟ του Ιανουαρίου; Επίσης δεν έχω ακόμα πτυχίο να δείξω. Τι κυρώσεις θα έχω πρακτικά;
Titos301 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, george1807 είπε Καλημέρα, 31-12 λήγει η αναβολή μου. Πότε να περιμένω σημείωμα κατάταξης και ποια μέρα συνήθως μπαίνει η ΕΣΣΟ του Ιανουαρίου; Επίσης δεν έχω ακόμα πτυχίο να δείξω. Τι κυρώσεις θα έχω πρακτικά; Αφου ληγει 31/12 θα μπεις με τη β εσσο του μαρτιου εκτος και αν κοψρις την αναβολη μεχρι 31/10 ωστε να μπεις γεναρη
george1807 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Titos301 είπε Αφου ληγει 31/12 θα μπεις με τη β εσσο του μαρτιου εκτος και αν κοψρις την αναβολη μεχρι 31/10 ωστε να μπεις γεναρη Οκ σε ευχαριστώ πολύ.
gokuthelegend Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, george1807 είπε Καλημέρα, 31-12 λήγει η αναβολή μου. Πότε να περιμένω σημείωμα κατάταξης και ποια μέρα συνήθως μπαίνει η ΕΣΣΟ του Ιανουαρίου; Επίσης δεν έχω ακόμα πτυχίο να δείξω. Τι κυρώσεις θα έχω πρακτικά; Είσαι φοιτητής και ακόμη φοιτάς; Το πολύ πολύ πάρε μια βεβαίωση φοίτησης από τη σχολή σου για να είσαι καλυμμένος αν σου ζητήσουν να δείξεις κάτι.
portokali758 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω μια μόνιμη πάθηση που λέγεται αλφισμός. Στα πλαίσια του αλφισμού δεν έχω μελαγχρωστική στους οφθαλμούς μου καθώς και στο δέρμα μου, από το οποίο κινδυνεύω με τύφλωση εάν δεν φοράω σκουρόχρωμα γυαλιά ηλίου και με καρκίνο του δέρματος σε περίπτωση που δεν προσέχω στον ήλιο και δεν ανανεώνω το αντηλιακό κάθε μισή με μια ώρα. Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα ΦΕΚ 11/2014 η πάθηση μου (νούμερο 472 "Έλλειψη μελαγχρωστικής (αλφισμός) των οφθαλμών") είναι σωματικής ικανότητας Ι5. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι τηρείται το συγκεκριμένο διάταγμα, βγαίνω Ι5; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 22 hours ago, portokali758 said: Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω μια μόνιμη πάθηση που λέγεται αλφισμός. Στα πλαίσια του αλφισμού δεν έχω μελαγχρωστική στους οφθαλμούς μου καθώς και στο δέρμα μου, από το οποίο κινδυνεύω με τύφλωση εάν δεν φοράω σκουρόχρωμα γυαλιά ηλίου και με καρκίνο του δέρματος σε περίπτωση που δεν προσέχω στον ήλιο και δεν ανανεώνω το αντηλιακό κάθε μισή με μια ώρα. Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα ΦΕΚ 11/2014 η πάθηση μου (νούμερο 472 "Έλλειψη μελαγχρωστικής (αλφισμός) των οφθαλμών") είναι σωματικής ικανότητας Ι5. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι τηρείται το συγκεκριμένο διάταγμα, βγαίνω Ι5; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Για σωματικη παθηση δεν ξερω, στις ψυχολογικες βοηθουσε πολυ γνωματευση απο δημοσιο νοσοκομειο. Θα ελεγα λοιπον αν μπορεσεις να προσκομισεις γνωματευση απο δημοσιο νοσοκομειο και αν αυτο δεν ειναι δυνατο, απο ιδιωτη για να βοηθησεις την επιτροπη. Εφοσον το ΦΕΚ σε εχει για Ι5 θα ελεγα δεν θα εχεις θεμα. Ειδικα στον στρατο που και Ι4 να εισαι θα εκτεθεις απειρα στον ηλιο μεχρι και στα πιο απλα, αναφορες πχ. Δεν βλεπω πως με μια τετοια παθηση θα σε βαλουν να υπηρετησεις. Απλα προετοιμασου για να εισαι σιγουρος. Και στην τελικη δεν κρατανε κανεναν με το ζορι, ειδικα αν εχεις τετοιο σοβαρο προβλημα υγειας. 1
george1807 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Είσαι φοιτητής και ακόμη φοιτάς; Το πολύ πολύ πάρε μια βεβαίωση φοίτησης από τη σχολή σου για να είσαι καλυμμένος αν σου ζητήσουν να δείξεις κάτι. Εγγεγραμμένος φοιτητής είμαι, απλώς δεν ασχολούμαι μιας και εργάζομαι στο αντικείμενο εδώ και 5 χρόνια.
gokuthelegend Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, george1807 είπε Εγγεγραμμένος φοιτητής είμαι, απλώς δεν ασχολούμαι μιας και εργάζομαι στο αντικείμενο εδώ και 5 χρόνια. ΟΚ, παρόλα αυτά δες αν μπορείς να πάρεις κάποια βεβαίωση φοίτησης από την σχολή.
ioankav Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Στις 21/10/2024 στις 8:28 ΠΜ, george1807 είπε Καλημέρα, 31-12 λήγει η αναβολή μου. Πότε να περιμένω σημείωμα κατάταξης και ποια μέρα συνήθως μπαίνει η ΕΣΣΟ του Ιανουαρίου; Επίσης δεν έχω ακόμα πτυχίο να δείξω. Τι κυρώσεις θα έχω πρακτικά; Εάν θυμάμαι καλά, κακή χρήση αναβολής έχει ποινή 1 μήνα επιπλέον θητεία ή 90 ευρώ πρόστιμο. Όπως λέει και ο gokuthelegend, πάρε κάποια βεβαίωση φοίτησης από τη γραμματεία της σχολής σου.
george1807 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, ioankav είπε Εάν θυμάμαι καλά, κακή χρήση αναβολής έχει ποινή 1 μήνα επιπλέον θητεία ή 90 ευρώ πρόστιμο. Όπως λέει και ο gokuthelegend, πάρε κάποια βεβαίωση φοίτησης από τη γραμματεία της σχολής σου. Ok, σε ευχαριστώ. Τυπικά όντως έχει 1 μήνα εξτρα, απλά δεν ξέρω κατά πόσο τηρείται. Υπάρχει περίπτωση χωρίς πτυχίο να πάω σε κάποιο σώμα (πχ πληροφορικής ή σε κάποιο γραφείο μέσα στο στρατόπεδο), έχοντας 5 χρόνια προϋπηρεσία ως προγραμματιστής;
vamvakoolas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 3 hours ago, george1807 said: Ok, σε ευχαριστώ. Τυπικά όντως έχει 1 μήνα εξτρα, απλά δεν ξέρω κατά πόσο τηρείται. Υπάρχει περίπτωση χωρίς πτυχίο να πάω σε κάποιο σώμα (πχ πληροφορικής ή σε κάποιο γραφείο μέσα στο στρατόπεδο), έχοντας 5 χρόνια προϋπηρεσία ως προγραμματιστής; μαλλον δεν εχεις ιδεα: εδω ιατρος χειρουργος στην αρχη τον εβαλαν...τεθωρακισμενα(!) εκει που σταματαει η λογικη, ξεκιναει ο στρατος
gokuthelegend Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, george1807 είπε Ok, σε ευχαριστώ. Τυπικά όντως έχει 1 μήνα εξτρα, απλά δεν ξέρω κατά πόσο τηρείται. Υπάρχει περίπτωση χωρίς πτυχίο να πάω σε κάποιο σώμα (πχ πληροφορικής ή σε κάποιο γραφείο μέσα στο στρατόπεδο), έχοντας 5 χρόνια προϋπηρεσία ως προγραμματιστής; Ότι είπε ο απω πάνω συν ότι χωρίς πτυχίο δεν κάνεις τίποτα. Εδώ άλλοι έχουν και μεταπτυχιακά και τους βάζουν να καθαρίζουν τουαλέτες.
andreas1gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Εδώ άλλοι έχουν και μεταπτυχιακά και τους βάζουν να καθαρίζουν τουαλέτες. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα