Gingerbread Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 16 hours ago, ProponitisTouKanape said: Δε χρειάζεσαι φανταρικά. Πάρε μερικά χακί μονόχρωμα μπλουζάκια για μέσα απο το χιτώνιο που θα μπορεις να τα κρατήσεις και μετά. Δεν νοιαζεται κανενας αν το t-shirt σου είναι ΕΣ, απο μαγαζί με στρατιωτικά ή Η&Μ. Σίγουρα ομως μετά το ΣΠΕΝ να πάρεις αρβύλες (~50-60 ευρώ) που θα σε ξεκουράσουν απίστευτα. thanks! Ερώτηση.. εγώ που είμαι προστάτης (έχει πεθάνει ο πατέρας μου, δεν έχω αδέρφια ούτε έχω παιδιά) και έχω την μάνα μου εμπίπτω στο Οπλίτης, μέλος πολύτεκνης, τρίτεκνης ή μονογονεϊκής οικογένειας; γιατί ρωτάει το parousiasi και δεν έχει κάτι άλλο σχετικό
intruder99 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα. Εγώ με το καλό τον Μάρτιο θα μπω να υπηρετήσω, αλλά από τώρα έχω ξεκινήσει να ψάχνω τα απαραίτητα ώστε αν τα βρω σε καλή τιμή να τα αγοράσω και να τα βάλω σε μια άκρη μέχρι να έρθει η ώρα τους. Προφανώς δεν αναφέρομαι σε είδη προσωπικής περιποίησης που τα αγοράζεις από το σουπερμάρκετ ή σε ρούχα (μήπως και βάλω κιλά μέχρι τότε 😛). Βρήκα το παρακάτω σακίδιο με 33€ σε ένα τοπικό κατάστημα και το παρήγγειλα (πριν δω ότι υπάρχει αυτό το νήμα στο φορουμ). Τι λέτε, έκανα καλή επιλογή; Εκεί που θα υπηρετήσω σκέφτομαι να πάρω μια βαλίτσα μαζί μου και το σακίδιο ως συμπληρωματικό. Φυσικά θα το χρησιμοποιώ και στις εξόδους μου. https://www.skroutz.gr/s/23846941/Mil-Tec-Tactical-US-Assault-Large-Stratiotiko-Sakidio-Platis-Coyote-36lt.html Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από intruder99
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, intruder99 είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Εγώ με το καλό τον Μάρτιο θα μπω να υπηρετήσω, αλλά από τώρα έχω ξεκινήσει να ψάχνω τα απαραίτητα ώστε αν τα βρω σε καλή τιμή να τα αγοράσω και να τα βάλω σε μια άκρη μέχρι να έρθει η ώρα τους. Προφανώς δεν αναφέρομαι σε είδη προσωπικής περιποίησης που τα αγοράζεις από το σουπερμάρκετ ή σε ρούχα (μήπως και βάλω κιλά μέχρι τότε 😛). Βρήκα το παρακάτω σακίδιο με 33€ σε ένα τοπικό κατάστημα και το παρήγγειλα (πριν δω ότι υπάρχει αυτό το νήμα στο φορουμ). Τι λέτε, έκανα καλή επιλογή; Εκεί που θα υπηρετήσω σκέφτομαι να πάρω μια βαλίτσα μαζί μου και το σακίδιο ως συμπληρωματικό. Φυσικά θα το χρησιμοποιώ και στις εξόδους μου. https://www.skroutz.gr/s/23846941/Mil-Tec-Tactical-US-Assault-Large-Stratiotiko-Sakidio-Platis-Coyote-36lt.html Desert storm και έτσι; 1
DKK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Έχει κανείς να μοιραστεί πρόσφατη εμπειρία από πολεμική αεροπορία; Τί γίνεται με κινητά, τί ρούχα χρειάζονται κτλ. Γενικώς ποιές είναι οι διαφορές από στρατό ξηράς (μην μου πείτε απλώς «είναι ευκολότερα»), γιατί οι περισσότερες πληροφορίες που υπάρχουν online είναι για στρατό ξηράς. Ευχαριστώ.
Gingerbread Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου On 21/09/2024 at 16:43, intruder99 said: Καλησπέρα στην ομάδα. Εγώ με το καλό τον Μάρτιο θα μπω να υπηρετήσω, αλλά από τώρα έχω ξεκινήσει να ψάχνω τα απαραίτητα ώστε αν τα βρω σε καλή τιμή να τα αγοράσω και να τα βάλω σε μια άκρη μέχρι να έρθει η ώρα τους. Προφανώς δεν αναφέρομαι σε είδη προσωπικής περιποίησης που τα αγοράζεις από το σουπερμάρκετ ή σε ρούχα (μήπως και βάλω κιλά μέχρι τότε 😛). Βρήκα το παρακάτω σακίδιο με 33€ σε ένα τοπικό κατάστημα και το παρήγγειλα (πριν δω ότι υπάρχει αυτό το νήμα στο φορουμ). Τι λέτε, έκανα καλή επιλογή; Εκεί που θα υπηρετήσω σκέφτομαι να πάρω μια βαλίτσα μαζί μου και το σακίδιο ως συμπληρωματικό. Φυσικά θα το χρησιμοποιώ και στις εξόδους μου. https://www.skroutz.gr/s/23846941/Mil-Tec-Tactical-US-Assault-Large-Stratiotiko-Sakidio-Platis-Coyote-36lt.html εγώ που θα πάω φαντάρος θα την πάρω και θα την κρατήσω για το κροσφιτ μετά (την ζήλευα από άλλους)
glamor Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 17/8/2024 στις 11:05 ΠΜ, XarisArgy είπε Μπορω να ρωτησω γιατι πετανε τοσο πολυ φαγητο στον στρατο και δεν νοιαζεται κανενας? Εβλεπα να αδειαζουν γεματα μπολακια με πεντανοστιμη φετα και ελιες 2 και 3 φορες την εβδομαδα γιατι δεν τα ετρωγαν. Ειναι τρομακτικη αυτη η σπαταλη, και μετα πας εξω να ψωνισεις και σε γδυνουν για ενα σακουλακι με 5 ελιες. Τι να πω πια, για κλαματα. κάποτε ήμουνα σιτιστής σε μια μονάδα και το πρόγραμμα σίτιση το βγάζει ο ταξίαρχος μονάδος και το φέρνει ανά 15 μέρες βέβαια μικρές αλλαγές οπότε είχα το απαιτούμενο χρόνο να παραγγείλω τα απαραίτητα ψώνια άλλα έπρεπε να υπολογίσω ανάλογα τι δύναμη (φαντάροι) έχω στην ταξιαρχία για να υπολογίσω την ποσότητα ...τα όσπρια, ζυμαρικά δεν είχα θέμα διότι είναι στην ειδική αποθήκη τροφίμων αλλά οτιδήποτε άλλο όπως κρέατα και είδος που θέλουν ψυγείο πρέπει να τα καταναλώσω όλο διότι σε περίπτωση ελέγχου δεν θα μπορέσω να δικαιολογήσω τα απόθεμα που έχω. ένα παράδειγμα τότε ο νες καφε δεν πάταγε κανένας για πρωινό οπότε αντί για 10 kg έβαζα 0.5kg ετσι για τα μάτια του κόσμου. το ίδιο γίνονται στο γραφείο κίνηση που έχουν περίσσια πετρέλαιο θέρμανση (αν και ξέρω τι έκαναν) τώρα που κατάληγε ο νες κεφε δεν θέλει και πολύ φαντασία Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από glamor
Gingerbread Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Άκυρο, απλά μου ρθε μια απορία. Στις ειδικές δυνάμεις πως πας; Το δηλώνεις πριν ή σε ρωτάνε εκεί όπως για ΥΕΑ;
vamvakoolas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, Gingerbread said: Άκυρο, απλά μου ρθε μια απορία. Στις ειδικές δυνάμεις πως πας; Το δηλώνεις πριν ή σε ρωτάνε εκεί όπως για ΥΕΑ; σε ρωτανε οπως για ΥΕΑ 1
zenphoenix_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Παιδες εχω μυωπια και σκεφτομουν καιρο εγχειρηση λειζερ, τωρα που ειμαι φανταρος παιζει να καλυπτει το 401 τετοια οφθαλμολογικη εγχειρηση?
haris_216 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, zenphoenix_ είπε Παιδες εχω μυωπια και σκεφτομουν καιρο εγχειρηση λειζερ, τωρα που ειμαι φανταρος παιζει να καλυπτει το 401 τετοια οφθαλμολογικη εγχειρηση? Δεν το γνωρίζω σίγουρα αλλά προσωπικά θα το έβρισκα απίθανο να καλύπτει (ειδικά σε εφέδρους) επεμβάσεις από κάτι που ΔΕΝ προέκυψε στο στρατό αλλά και που ΔΕΝ είναι κάτι απαραίτητο (η διόρθωση της μυωπίας προκειμένου να μην χρησιμοποιείς γυαλιά ναι μεν είναι βολική αλλά όχι απαραίτητη)
as09df87 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Αν είχατε να επιλέξετε να μπείτε είτε Α ΕΣΣΟ είτε Β ΕΣΣΟ του 25 για στρατό ξηράς τι θα επιλέγατε; Ποια έχει τα περισσότερα άτομα; Επίσης πιστεύετε αξίζει θητεία τόπο μονιμης κατοικίας 12μηνο ή 9μηνο έβρο;
Titos301 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, as09df87 είπε Αν είχατε να επιλέξετε να μπείτε είτε Α ΕΣΣΟ είτε Β ΕΣΣΟ του 25 για στρατό ξηράς τι θα επιλέγατε; Ποια έχει τα περισσότερα άτομα; Επίσης πιστεύετε αξίζει θητεία τόπο μονιμης κατοικίας 12μηνο ή 9μηνο έβρο; Α εσσο γιατι ειναι πιο κοντα στις τεραστιες ε και στ εσσο
Titos301 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, as09df87 είπε Πιστεύεις αξίζει να παει κάποιος έβρο για 9μηνο ; Αν εισαι απο τη βορεια ελλαδα ισως, αν εισαι απο λαρισα καξ κατω θα ελεγα οχι, εγω δλδ δεν θα πηγαινα, εισαι κοντα στα συνορα και δεν ξερω τι παιζει με συναγερμους και εκπαιδευση
giwrgostr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 3 minutes ago, as09df87 said: Πιστεύεις αξίζει να παει κάποιος έβρο για 9μηνο ; Αν έχεις δουλειά να σε περιμένει ή θες να ξεκινήσεις τώρα καριέρα, σίγουρα το 9μηνο αξίζει. Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερείς και κάθε μήνας που γλιτώνεις είναι κέρδος για σένα. Προσωπικά, ήμουν ένα από τα μόλις 2 άτομα που δήλωσαν εθελοντές για πλοίο στην Εσσο μου στο Ναυτικό, μόνο και μόνο γιατί ήθελα να κάνω το 9μηνο και να γυρίσω πίσω στη δουλειά. Όταν το δήλωσα, 5 φόρες με ρώτησαν αν ήμουν σίγουρος. Από την άλλη, αν η οικογένεια σου έχει κάποια επιχείρηση, σε συμφέρει να είσαι στην πόλη σου. Ειδικά αν έχεις κονέ για καλή μετάθεση με αρκετές εξόδους, θα έχεις χρόνο και να τους βοηθάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα