giwrgostr Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 2 hours ago, karapro said: Καλησπέρα, μπαίνω με Β' ΕΣΣΟ (Μάιο) στο πολεμικό ναυτικό. Προλαβαίνω/γίνεται να αλλάξω σε στρατό ξηράς; Δεν αλλάζει ο κλάδος στον οποίο έχεις κατανεμηθεί, ακόμα και αν έχεις γερό βύσμα. Το Ναυτικό έτσι κι αλλιώς είναι πιο χαλαρά σε σχέση με τον Στρατό Ξηράς, γιατί να αλλάξεις;
karapro Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Δεν αλλάζει ο κλάδος στον οποίο έχεις κατανεμηθεί, ακόμα και αν έχεις γερό βύσμα. Το Ναυτικό έτσι κι αλλιώς είναι πιο χαλαρά σε σχέση με τον Στρατό Ξηράς, γιατί να αλλάξεις; Γιατί θέλω να πάρω αναβολή και μένω βόρεια ήθελα να αποφύγω το ταξίδι.
Westbrook2425 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Παιδια ξερετε πως ειναι η κατασταση τωρα στο 700 Σ. Ε, απο υπηρεσιες ;
chrisgav Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου On 19/03/2025 at 19:41, giwrgostr said: Δεν αλλάζει ο κλάδος στον οποίο έχεις κατανεμηθεί, ακόμα και αν έχεις γερό βύσμα. Το Ναυτικό έτσι κι αλλιώς είναι πιο χαλαρά σε σχέση με τον Στρατό Ξηράς, γιατί να αλλάξεις; Εγω ειχα αλλάξει χωρις βυσμα. Ημουν κι εγω ΠΝ και εκανα αιτηση στο ΡΟΥΦ περι αυτου. Πρεπει να αιτιολογησεις τον λογο, εγραψα 2 παπατζες και φανταζομαι δεν τους χαλασε που εδωσα την θεση μου σε καποιο δικο τους βυσμα.
astrea966 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες καλησπερα. παρουσιαζεται ο γιος μου Β' ΕΣΣΟ Μάιο στο πολεμικό ναυτικό, Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πόρος (ΚΕ.ΠΟΡΟΣ). υπαρχει καμια πληροφορια ως προς τι παιζει με το συγκεκριμενο κεντρο; θα μπορει να παρει κινητο μαζι του; απο προσωπικα αντικειμενα καποια προταση τι θα "πρεπει" να παρει μαζι του; εχει περασει καιρος απο οταν πηγα εγω φανταρος που πηγαιναμε με ενα sleaping bag και οτι ρουχα φορουσαμε μονο. φανελακια να παρει ασπρα η θελουν αλλο χρωμα; ποσες μερες κανουν μεχρι να ορκιστουν; γενικα οποια πληροφορια υπαρχει ευπροσδεκτη. ευχαριστω.
giwrgostr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 hours ago, astrea966 said: καλησπερα. παρουσιαζεται ο γιος μου Β' ΕΣΣΟ Μάιο στο πολεμικό ναυτικό, Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πόρος (ΚΕ.ΠΟΡΟΣ). υπαρχει καμια πληροφορια ως προς τι παιζει με το συγκεκριμενο κεντρο; θα μπορει να παρει κινητο μαζι του; απο προσωπικα αντικειμενα καποια προταση τι θα "πρεπει" να παρει μαζι του; εχει περασει καιρος απο οταν πηγα εγω φανταρος που πηγαιναμε με ενα sleaping bag και οτι ρουχα φορουσαμε μονο. φανελακια να παρει ασπρα η θελουν αλλο χρωμα; ποσες μερες κανουν μεχρι να ορκιστουν; γενικα οποια πληροφορια υπαρχει ευπροσδεκτη. ευχαριστω. Παίρνουν τα smartphone, έχουν και σκάνερ για να ελέγχουν. Αν είναι με κουμπιά, το αφήνουν. Και να το περάσεις, είναι απίθανο να το φορτίσεις στα 2-3 σημεία που έχει χωρίς να σε δουν. Μετά από κάποιες ημέρες τα καλα βύσματα παίρνουν τα κινητά για "λόγους εργασίας" ενώ οι υπόλοιποι την τελευταία μέρα. Όσο αφορά τα φανελάκια, στον Πόρο τυπικά θέλουν άσπρα, αλλά συνήθως όλοι έχουν μπλε. Κανείς δεν θα ασχοληθεί. Μόνο μια φορά μου την είπε ένας την ώρα του ύπνου και απλά το έβγαλα και έβαλα το άσπρο που μας έδωσαν εκεί. Καμιά 20αρια μέρες παίρνει μέχρι την ορκομωσία και έχεις και μια έξοδο μια Κυριακή κάπου στη μέση .Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο σε ρούχα στον Πόρο, καθώς ο καιρός είναι καλός. Πέρα από βρακιά, φανέλες, κάλτσες κλπ, δεν χρειάζεται να πάρει πολλά πράγματα και να τα κουβαλάει. Περισσότερα βάσανο θα του είπε παρά βοήθεια γιατι όταν φύγει θα έχει δύο σάκους. Όταν πάει στη μονάδα του, παίρνει ότι χρειάζεται από βαριά ρούχα. To σleeping bag δεν πρέπει να είναι ορατό, αλλά αφού κλείσουν τα φώτα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. 1
astrea966 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 29 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Παίρνουν τα smartphone, έχουν και σκάνερ για να ελέγχουν. Αν είναι με κουμπιά, το αφήνουν. Και να το περάσεις, είναι απίθανο να το φορτίσεις στα 2-3 σημεία που έχει χωρίς να σε δουν. Μετά από κάποιες ημέρες τα καλα βύσματα παίρνουν τα κινητά για "λόγους εργασίας" ενώ οι υπόλοιποι την τελευταία μέρα. Όσο αφορά τα φανελάκια, στον Πόρο τυπικά θέλουν άσπρα, αλλά συνήθως όλοι έχουν μπλε. Κανείς δεν θα ασχοληθεί. Μόνο μια φορά μου την είπε ένας την ώρα του ύπνου και απλά το έβγαλα και έβαλα το άσπρο που μας έδωσαν εκεί. Καμιά 20αρια μέρες παίρνει μέχρι την ορκομωσία και έχεις και μια έξοδο μια Κυριακή κάπου στη μέση .Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο σε ρούχα στον Πόρο, καθώς ο καιρός είναι καλός. Πέρα από βρακιά, φανέλες, κάλτσες κλπ, δεν χρειάζεται να πάρει πολλά πράγματα και να τα κουβαλάει. Περισσότερα βάσανο θα του είπε παρά βοήθεια γιατι όταν φύγει θα έχει δύο σάκους. Όταν πάει στη μονάδα του, παίρνει ότι χρειάζεται από βαριά ρούχα. To σleeping bag δεν πρέπει να είναι ορατό, αλλά αφού κλείσουν τα φώτα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. απο πλυσιμο ρουχων τι γινεται; υπαρχουν πλυντηρια , πλενουν στο χερι η πανε σε εξωτερικα καθαριστηρια;
giwrgostr Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Το στρατόπεδο έχει πλυντήρια, αλλά εμάς μας είχαν αφήσει να πλύνουμε αποκλειστικά και μόνο την φόρμα εργασίας μια φορά μετά από παράπονα ότι βρωμάγαμε λόγω των συνεχών προβών για την παρέλαση κάτω από τον ήλιο. Συν μια που έπλυναν την επίσημη στολή μετά την πρόβα για τα μέτρα. Τίποτα άλλο. Έχει δίπλα μαγαζί που του πετάς τα ρούχα από τον φράχτη και στα φέρνει πλυμένα, αν και για 2 εβδομάδες δεν θα απαιτηθεί, αν κάποιος μπορεί να του πάει πράγματα στην έξοδο. Υπήρχε και η φημή ότι το μαγαζί με τα πλυντήρια το είχε συγγενής του διοικητή και γι αυτό έκαναν τα στραβά μάτια που πετάγε ρούχα από τους φράχτες. Το πλύσιμο στο χέρι δεν απαγορεύεται, αλλά θα είναι με σκέτο νερό, καθώς χημικά και υγρά θα τα πάρουν την πρώτη μέρα. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από giwrgostr 1
astrea966 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, giwrgostr είπε Το στρατόπεδο έχει πλυντήρια, αλλά εμάς μας είχαν αφήσει να πλύνουμε αποκλειστικά και μόνο την φόρμα εργασίας μια φορά μετά από παράπονα ότι βρωμάγαμε λόγω των συνεχών προβών για την παρέλαση κάτω από τον ήλιο. Συν μια που έπλυναν την επίσημη στολή μετά την πρόβα για τα μέτρα. Τίποτα άλλο. Έχει δίπλα μαγαζί που του πετάς τα ρούχα από τον φράχτη και στα φέρνει πλυμένα, αν και για 2 εβδομάδες δεν θα απαιτηθεί, αν κάποιος μπορεί να του πάει πράγματα στην έξοδο. Υπήρχε και η φημή ότι το μαγαζί με τα πλυντήρια το είχε συγγενής του διοικητή και γι αυτό έκαναν τα στραβά μάτια που πετάγε ρούχα από τους φράχτες. Το πλύσιμο στο χέρι δεν απαγορεύεται, αλλά θα είναι με σκέτο νερό, καθώς χημικά και υγρά θα τα πάρουν την πρώτη μέρα. δυσκολο να του παμε πραγματα λογω αποστασης (κρητη). θα δουμε. ευχαριστω
john_par_7 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Παρουσιάζομαι Β' ΕΣΣΟ Μάιο στο πολεμικό ναυτικό (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πόρος). Γνωρίζει κανείς τι παίζει με το πως θα πάμε εκεί? Υπάρχει κάποιο μέσω του ΠΝ ή κανονικά με της γραμμής. Επίσης αν ειναι με της γραμμής πληρώνουμε full το εισιτήριο ? Ευχαριστώ. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από john_par_7
giwrgostr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 12 minutes ago, john_par_7 said: Καλησπέρα, Παρουσιάζομαι Β' ΕΣΣΟ Μάιο στο πολεμικό ναυτικό (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πόρος). Γνωρίζει κανείς τι παίζει με το πως θα πάμε εκεί? Υπάρχει κάποιο μέσω του ΠΝ ή κανονικά με της γραμμής. Επίσης αν ειναι με της γραμμής πληρώνουμε full το εισιτήριο ? Ευχαριστώ. Με το καράβι της γραμμής πας. Αν πας στο φρουραρχείο, θα σου δώσουν χαρτί για δωρέαν εισιτήριο με το αργό καράβι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα