andreas1gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tzagaritos είπε Ναι γιατί αν για κάτι φημίζεται ο ελληνικός στρατός είναι για την οργάνωση του και την ενημέρωση του. Η απορία κυρίως είναι πως γίνεται σε ίδια σειρά απόλυσης, ίδιας μοναδας όπου όλοι έχουν την ίδια ειδικότητα να δίνεται χαρτί διαφορετικού χρώματος Έστω ότι 1η Ιανουαρίου βγαίνουν από την εφεδρεία συγκεκριμένης περιοχής 10 ολμιστες που είχαν πράσινο απολυτήριο (1η σειρά εφεδρεία) γιατί έγιναν 46 χρονών... Άρα θα πρέπει να μπουν 10 νέοι... Άρα η επιστράτευση θα πρέπει να "τσιμπήσει" 10 άτομα από όσους απολύονται λίγο πριν τον Ιανουαρίο... Έτσι θα δει στις μονάδες της συγκεκριμένης περιοχής πόσοι ολμιστες απολύονται (πχ 30 οπλίτες) και θα πάρει τους 10... τα κυριότερα κριτήρια είναι η εντοπιότητα, η ηλικία και οι σπουδές... Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από andreas1gr 1
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, tzagaritos είπε Η απορία κυρίως είναι πως γίνεται σε ίδια σειρά απόλυσης, ίδιας μοναδας όπου όλοι έχουν την ίδια ειδικότητα να δίνεται χαρτί διαφορετικού χρώματος Απολύθηκα το 1996 απο την ΠΑ ως Ο.Ο. με λευκό φύλλο πορείας.Δεν με έχουν ψάξει απο τότε.Αλλους που ήταν παλιότεροι αλλά και νεώτεροι ως σειρές απο την μοίρα μεταφορών τους έχουν καλέσει απο ότι έχω μάθει. Οσο αφορά την απόλυση μου ήταν 28-10 που ήταν όλα κλειστά και δεν θυμάμαι να μου είπαν κάτι,μπηκα πήρα το χαρτί και έφυγα.Ακόμα και την προηγούμενη εβδομάδα που μάζευα υπογραφές δεν έγινε καμία νύξη για το τι μπορεί να ακολουθήσει.
intruder99 Δημοσ. Κυριακή στις 02:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:35 μμ (επεξεργασμένο) Ήρθε και η σειρά μου λοιπόν, τον Μάρτιο παρουσιάζομαι. Ξεκίνησα από τώρα να μαζεύω τα απαραίτητα και μέχρι στιγμής έχω αγοράσει sleeping bag και κάλτσες. Τα πήρα όλα σε χακί χρώμα για να μην ακούσω τίποτα στραβό εκεί μέσα και μου σπάσουν τα νεύρα (είμαι και κάποιας ηλικίας πλέον οπότε δεν σηκώνω πολλά πολλά). Έχω μια απορία ως προς τις κοντομάνικες μπλούζες. Πρέπει να είναι παραλλαγής ή μπορώ να φορέσω και χακί; Γιατί εδώ που μένω δεν ξέρω πού θα βρω παραλλαγής σε ένα λογικό κόστος, πιθανόν θα χρειαστεί να παραγγείλω online, αλλά χακί βρίσκω πιο εύκολα σε μαγαζιά. Επεξ/σία Κυριακή στις 02:36 μμ από intruder99
yanis13 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:11 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:11 πμ 9 ώρες πριν, intruder99 είπε Ήρθε και η σειρά μου λοιπόν, τον Μάρτιο παρουσιάζομαι. Ξεκίνησα από τώρα να μαζεύω τα απαραίτητα και μέχρι στιγμής έχω αγοράσει sleeping bag και κάλτσες. Τα πήρα όλα σε χακί χρώμα για να μην ακούσω τίποτα στραβό εκεί μέσα και μου σπάσουν τα νεύρα (είμαι και κάποιας ηλικίας πλέον οπότε δεν σηκώνω πολλά πολλά). Έχω μια απορία ως προς τις κοντομάνικες μπλούζες. Πρέπει να είναι παραλλαγής ή μπορώ να φορέσω και χακί; Γιατί εδώ που μένω δεν ξέρω πού θα βρω παραλλαγής σε ένα λογικό κόστος, πιθανόν θα χρειαστεί να παραγγείλω online, αλλά χακί βρίσκω πιο εύκολα σε μαγαζιά. Παραλλαγής, με τις μονόχρωμες χακί μπορεί να πέσει παρατήρηση. Καλή θητεία.
vamvakoolas Δημοσ. Δευτέρα στις 08:28 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:28 πμ 17 hours ago, intruder99 said: Ήρθε και η σειρά μου λοιπόν, τον Μάρτιο παρουσιάζομαι. Ξεκίνησα από τώρα να μαζεύω τα απαραίτητα και μέχρι στιγμής έχω αγοράσει sleeping bag και κάλτσες. Τα πήρα όλα σε χακί χρώμα για να μην ακούσω τίποτα στραβό εκεί μέσα και μου σπάσουν τα νεύρα (είμαι και κάποιας ηλικίας πλέον οπότε δεν σηκώνω πολλά πολλά). Έχω μια απορία ως προς τις κοντομάνικες μπλούζες. Πρέπει να είναι παραλλαγής ή μπορώ να φορέσω και χακί; Γιατί εδώ που μένω δεν ξέρω πού θα βρω παραλλαγής σε ένα λογικό κόστος, πιθανόν θα χρειαστεί να παραγγείλω online, αλλά χακί βρίσκω πιο εύκολα σε μαγαζιά. μη ξεχασεις λουκετα (μικρο για να κλειδωνεις σακο και μεγαλο καμμια ντουλαπα) και αρκετα εσωρουχα. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. Δευτέρα στις 06:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:16 μμ 18 ώρες πριν, yanis13 είπε Παραλλαγής, με τις μονόχρωμες χακί μπορεί να πέσει παρατήρηση. Καλή θητεία. Πάντως αυτες που δίνει ο ΕΣ είναι μονόχρωμες λαδί, όχι παραλλαγής. Δε θα εχει θέμα θεωρώ με μονόχρωμες χακί
yanis13 Δημοσ. Τρίτη στις 08:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:55 μμ Στις 6/1/2025 στις 6:16 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Πάντως αυτες που δίνει ο ΕΣ είναι μονόχρωμες λαδί, όχι παραλλαγής. Δε θα εχει θέμα θεωρώ με μονόχρωμες χακί Ναι ε; Πάνε και σχεδόν 5 χρόνια, τα έχω ξεχάσει
BlackRose56 Δημοσ. χθες στις 12:52 μμ Δημοσ. χθες στις 12:52 μμ Στις 6/1/2025 στις 6:16 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Πάντως αυτες που δίνει ο ΕΣ είναι μονόχρωμες λαδί, όχι παραλλαγής. Δε θα εχει θέμα θεωρώ με μονόχρωμες χακί Μην το λες.... Εμάς μα έλεγε στέλεχος ότι δεν προβλέπετε, και μας έκανε παρατηρήσεις. Και μπήκα σε διαμάχη άδικα με αυτόν. @intruder99 Καντα 4 τα λουκέτα, λουκάνικο, φωριαμός, οπλοβαστος και +1 σε περίπτωση που χρειαστείς να σπάσεις κάποιο. Σε εμάς σχεδόν όλοι είχαν χάσει τα κλειδιά η τα είχαν κλείδωση στο φωριαμό, και αυτές του κψμ με 1 κλειδί άνοιγαν ολα τα αλλα..... Κάλο και το sleeping bag, άλλα πάρε και 2 σεντόνια για από κάτω η και για σκέπασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα