Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου Λόγω μεγάλης έκτασης το προηγούμενο νήμα κλειδώθηκε. Η συζήτηση συνεχίζεται εδώ. 1
alexander098 Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Καλημέρα. Έχει κανεις εικόνα ποτε θα γίνει η κατάταξη της Ε εσσο;
TS2741 Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Καλησπέρα μάγκες γνωρίζει κάποιος πως είναι η κατάσταση στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού ; Έχω πολύ δουλειά και χρειάζομαι χρόνο να την κάνω μέσα στην θητεία . Ακούω αριστερά και δεξιά ότι είναι τιγκα βυσματικο αν καταφέρω και πάω εκεί θα είμαι καλά ; 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Προς moderators. Μπορείτε να βάλετε ένα botακι που να διαγράφει αυτόματα τα μηνύματα που ρωτάνε αν είναι καλά στο ΜΤΣ, στον ΑΟΟΑ, στο ΤΕΘΑ και σε λοιπές βυσματοφωλιές; 6
tolispar Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Καλησπερα, μια ερωτηση: βλεπω στο ιντερνετ οτι πολύτεκνοι (4 αδερφια και πανω) δικαιόυνται μειωμενη 6μηνη θητεία. Εγω εχω 2 αδερφια και 1 ετεροθαλή αδελφο (4 στο σύνολο). Θεωρειται αυτο οτι ειμαστε 4 αδερφια? εμπιμπτω στην 6μηνη θητεια?
Titos301 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου από το σταθμό τραινου θηβας ξερει κανεις αν θα βρω ταξι; απο google maps δεν βλεπω κατι θελω να παω στο ΚΕΠΒ
Gingerbread Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Καλημέρα και χρόνια πολλά.. έχω 3 ερωτήσεις 1) Είμαι προστάτης οικογένειας, πως μπορώ να ενημερώσω την στρατολογία για να νιώσει ότι έχω μειωμένη θητεία; 2) Έχω αποκτήσει ακόμα ένα πτυχίο πως μπορώ να τους ενημερώσω και για αυτό; 3) Αν μπορώ να εξαγοράσω από 1/1/2025 (όπου υπηρετείς 20 μέρες και τέλος), αν λήξω την αναβολή μου νωρίτερα και μπω 11/2024, μπορώ να υπηρετήσω το διάστημα 11/2024 με 1/1/2024 και να εξαγοράσω; Ή πρέπει εξαρχής να το έχω δηλώσει ότι θα εξαγοράσω; Έχω ρωτήσει και την στρατολογία για το 3ο αλλά μέχρι να γυρίσουν από 15 Αύγουστο θα πάρει μέρες
XarisArgy Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μπορω να ρωτησω γιατι πετανε τοσο πολυ φαγητο στον στρατο και δεν νοιαζεται κανενας? Εβλεπα να αδειαζουν γεματα μπολακια με πεντανοστιμη φετα και ελιες 2 και 3 φορες την εβδομαδα γιατι δεν τα ετρωγαν. Ειναι τρομακτικη αυτη η σπαταλη, και μετα πας εξω να ψωνισεις και σε γδυνουν για ενα σακουλακι με 5 ελιες. Τι να πω πια, για κλαματα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου από XarisArgy
Gingerbread Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Ρε παιδιά μίλησα μέσω mail με την στρατολογία για το πότε μπορώ να εξαγοράσω. Είμαι του 1992. Μου απάντησε ότι εξαγορά μπορώ από 1/1/2024. Θεωρώ ότι απλά έκανε λάθος ο υπάλληλος και εννοούσε 1/1/2025. Θα πάρω τηλ την Δευτέρα αλλά επειδή με τρώει λίγο, παίζει να μην έκανε λάθος και να μπορώ να εξαγοράσω τώρα;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 4 ώρες πριν, XarisArgy είπε Μπορω να ρωτησω γιατι πετανε τοσο πολυ φαγητο στον στρατο και δεν νοιαζεται κανενας? Εβλεπα να αδειαζουν γεματα μπολακια με πεντανοστιμη φετα και ελιες 2 και 3 φορες την εβδομαδα γιατι δεν τα ετρωγαν. Ειναι τρομακτικη αυτη η σπαταλη, και μετα πας εξω να ψωνισεις και σε γδυνουν για ενα σακουλακι με 5 ελιες. Τι να πω πια, για κλαματα. Και τι θα πρότεινες; 2
XarisArgy Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 56 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Και τι θα πρότεινες; Θα προτεινα να ρωτανε τον κοσμο τι θελει να φαει πριν το φτιαξουν, προς το παρον απλα τα παιρνω σπίτι μου για να μην πεταχτουν 1 2
gokuthelegend Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 36 λεπτά πριν, XarisArgy είπε Θα προτεινα να ρωτανε τον κοσμο τι θελει να φαει πριν το φτιαξουν, προς το παρον απλα τα παιρνω σπίτι μου για να μην πεταχτουν Αν είναι καμιά μικρή μονάδα τότε ναι, ίσως να μπορούσε να γίνει κάτι, αλλά αν μιλάμε για κάνα τάγμα με κάτι εκατοντάδες στρατιώτες τότε κάπως δύσκολο να συμφωνήσουν όλοι σε κάτι. Μια λύση πάντως θα ήταν ότι φαγητό περισσεύει να δίνεται κάπου, πχ σε κάποιο κοινωνικό εστιατόριο για τους φτωχούς. 4
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 1 ώρα πριν, XarisArgy είπε Θα προτεινα να ρωτανε τον κοσμο τι θελει να φαει πριν το φτιαξουν, προς το παρον απλα τα παιρνω σπίτι μου για να μην πεταχτουν Για άτομο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στρατό, θα έπρεπε να καταλαβαίνεις πόσο ουτοπικό είναι αυτό που προτείνεις. Αυτό που όντως θα μπορούσε να γίνει ώστε, τουλάχιστον σε μικρές μονάδες, να μειωθεί η σπατάλη θα ήταν να ρωτάνε τους στρατιώτες αν θα φάνε ή όχι. Θεωρώ ωστόσο πως ο ΕΣ είναι υποχρεωμένος να προσφέρει φαγητό σε όλους, άσχετα αν θέλουν ή όχι να το φάνε 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Αν είναι καμιά μικρή μονάδα τότε ναι, ίσως να μπορούσε να γίνει κάτι, αλλά αν μιλάμε για κάνα τάγμα με κάτι εκατοντάδες στρατιώτες τότε κάπως δύσκολο να συμφωνήσουν όλοι σε κάτι. Μια λύση πάντως θα ήταν ότι φαγητό περισσεύει να δίνεται κάπου, πχ σε κάποιο κοινωνικό εστιατόριο για τους φτωχούς. Καλό ως ιδεα αλλά δύσκολα εφαρμόσιμο. Γιατί πολλές μονάδες είναι σε χωριά και το φαγητό μέχρι να φτάσει στην όποια δομή, θα εχει γίνει για πέταμα. Οι φτωχοί κι οι άποροι θέλουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό, όχι ψητό σβαν που έχει ξεμείνει κυριακή βράδυ από τον ΕΣ 2
G.TH. Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 11 ώρες πριν, XarisArgy είπε Μπορω να ρωτησω γιατι πετανε τοσο πολυ φαγητο στον στρατο και δεν νοιαζεται κανενας? Εβλεπα να αδειαζουν γεματα μπολακια με πεντανοστιμη φετα και ελιες 2 και 3 φορες την εβδομαδα γιατι δεν τα ετρωγαν. Ειναι τρομακτικη αυτη η σπαταλη, και μετα πας εξω να ψωνισεις και σε γδυνουν για ενα σακουλακι με 5 ελιες. Τι να πω πια, για κλαματα. Γιατί είναι Δημόσιο. Και δεν υπάρχει δημόσιο σύστημα εφοδιασμού τόσο αποτελεσματικό. Πάντως με τη μικρή μου πείρα, φέτα και ελιές σπάνια θα πεταχτούν γιατί χάλασαν, μόνο σαν αποφάγια, κάποιες μέρες θα είναι το μόνο εύγεστο προσφερόμενο φαγητό. Θυμάμαι κιόλας μια γιατρό, που πήγαινε με τάπερ και μάζευε 1
tzagaritos Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Στις 17/8/2024 στις 11:05 ΠΜ, XarisArgy είπε Μπορω να ρωτησω γιατι πετανε τοσο πολυ φαγητο στον στρατο και δεν νοιαζεται κανενας? Εβλεπα να αδειαζουν γεματα μπολακια με πεντανοστιμη φετα και ελιες 2 και 3 φορες την εβδομαδα γιατι δεν τα ετρωγαν. Ειναι τρομακτικη αυτη η σπαταλη, και μετα πας εξω να ψωνισεις και σε γδυνουν για ενα σακουλακι με 5 ελιες. Τι να πω πια, για κλαματα. Κάποια στιγμή το είχαμε συζητήσει με κάποια στελέχη αυτό στη Θήβα. Γενικά μας είπαν ότι προ κοβιντ έδιναν ότι περισσεύε σε συσσίτια κλπ. Μετά αυξήθηκαν τα μέτρα ελέγχου κλπ, και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα