Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω Microsoft office pro plus 2021. Έχω αγοράσει κωδικό από κλειδαδικα. Κάνω την εγκατάσταση, βάζω κωδικό και στη συνέχεια παίρνω τηλέφωνο στην MS να δώσω το αναγνωριστικό προϊόντος για να πάρω κωδικό ενεργοποίησης (ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου). Έχω κάνει πολλές φορές την διαδικασία, ωστόσο κάτι έχει αλλάξει στην υποστήριξη της MS και με στέλνει να κάνω την διαδικασία στο aka.ms/oa όπου δεν καταφέρνω τίποτα. Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται η ενεργοποίηση?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά δούλεψε; Εγώ διαβάζω ότι πρέπει να κατεβάσω ένα iso από "επίσημο" site της Microsoft αλλά μου το στέλνουν απευθείας σε download λινκ και μετά βάζω τον κωδικό.  Πώς ξέρω ότι είναι ασφαλές το πρόγραμμα και δεν είναι απλά σπασμένο από pirate bay? Πώς ξέρω ότι δε θα κλέψει την κάρτα κ τους κωδικούς μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο office πήρες;  Το λινκ από που είναι; Κανονικά θα πρέπει να σου δώσουν ένα direct link από την microsoft.

Στο link, αν πας στο ανάλογο office και επιλέξεις αυτό που έχεις, σου δίνει τα επίσημα hash του. Πρόσεχε μόνο γιατί το 2021 έχει πολλές εκδόσεις και θα πρέπει να επιλέξεις το σωστό.

Μετά πας εδώ, φορτώνεις το img αρχείο που κατέβασες (δεν το ανεβάζει, το επεξεργάζεται τοπικά) και συγκρίνεις το sha256 που θα σου δώσει με αυτό από το πρώτο λινκ. Θα πρέπει να είναι ακριβώς τα ίδια.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι. Τα λινκ τα έχουν στις σελίδες τους. Βρήκα αυτό μετά από διαφήμιση. Μπορείς να δεις αν είναι γνήσιο; Είναι δυνατόν να πουλάει κλειδιά η Microsoft με 1€ όταν το λογισμικό κάνει 200? 

https://www.gamers-outlet.net/en/buy-office-2021-professional-plus-phone-activation

Δημοσ.

δεν τα πουλάει η ms αυτά τα κλειδιά άμεσα προς εσένα. Δεν έχουν όμως πρόβλημα και τα λινκ είναι (συνήθως) απευθείας από τους server της ms.

π.χ. για το office 2021 propus el ltsc το link είναι:

και το SHA256 για το αρχείο είναι:

Spoiler

dbc75504fb5aa9d5edbde5a8896aae97b0c17f871db366584152daf05ffdf3fe

Όπως βλέπεις το λινκ είναι από τους επίσημους cdn servers της microsoft και αν συγκρίνεις το SHA256 του με αυτό που δίνει η MS και με το μέγεθος αρχείου καταλαβαίνεις ότι είναι το "original" iso.

π.χ. αυτό που κατέβασα και χρησιμοποίησα εγώ (το SHA-256 το έβγαλα από το αρχείο μέσα από το site του προηγούμενου μηνύματος) είναι το παρακάτω:

spacer.png

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

To link είναι στο spoiler του προηγούμενου μηνύματος. Είναι η Ελληνική proplus 2021 ltsc.

Και το κλειδί ενεργοποίησης που θα το βρω να το αγοράσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα κλειδαράδικα. Και μη φοβάσαι για το λινκ που σου στέλνουν, καθαρό είναι. Εδώ μιλάμε για "νομότυπες" επιχειρήσεις εκατομμυρίων που δεν μπορεί να τους αγγίξει κανείς. Δεν θα κάτσουν να μολύνουν τα iso και να διακινδυνέψουν να μαθευτεί (που θα μαθευτεί) και να χάσουν την κότα με τα χρυσά αυγά.

π.χ.

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-microsoft-office-2021-pro-plus-cd-key-compare-prices/

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λειτούργησε! Αγόρασα ένα με 2 ευρώ και στην ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου ενεργοποιήθηκε στο εργοστασιακό microsoft word 2019 και έκανε αναβάθμιση στο 2021. Ωστόσο εξαφανίστηκε ή φωνητική πληκτρολόγηση.. γιατί έγινε αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό δεν το ξέρω.

Η MS λέει...

Spoiler

The Dictate function is only available in the subscription based Microsoft 365 licence and in the free Word online version in a web browser, it is not available in the one-time 2019 and 2016 licence versions.

(Που στο καλό πήγε το quote όταν γράφουμε μήνυμα;;; )

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...