Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.  Γνωρίζεις κάνεις αν χρειάζομαι την καινούργια ταυτότητα για την ανανέωση διαβατηρίου? 

Δημοσ.
42 minutes ago, Annie296 said:

Παιδιά καλησπέρα.  Γνωρίζεις κάνεις αν χρειάζομαι την καινούργια ταυτότητα για την ανανέωση διαβατηρίου? 

Δεν χρειάζεται.  Έβγαλα διαβατήριο την προηγούμενη εβδομάδα με ταυτότητα του 2001.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα η δική μου ειναι από το 2007. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι εκτός Ελλάδας και η πρεσβεια δεν μου ανανεώνει το διαβατήριο.  Λένε από Σεπτέμβρη και μετά. Οπότε πρέπει να έρθω Ελλάδα να το ανανεώσω. Εντωμεταξύ δεν βρίσκω για κανένα λόγο ραντεβού για καινούργια ταυτότητα. Και είχα λίγο το άγχος 

Δημοσ.
16 minutes ago, Annie296 said:

Εμένα η δική μου ειναι από το 2007. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι εκτός Ελλάδας και η πρεσβεια δεν μου ανανεώνει το διαβατήριο.  Λένε από Σεπτέμβρη και μετά. Οπότε πρέπει να έρθω Ελλάδα να το ανανεώσω. Εντωμεταξύ δεν βρίσκω για κανένα λόγο ραντεβού για καινούργια ταυτότητα. Και είχα λίγο το άγχος 

καποιοι δηλωνουν απωλεια ταυτοτητας για να τους βγαλουν ταυτοτητα πιο γρηγορα..

Δημοσ.
8 minutes ago, airtrelomike13 said:

Δεν χρειαζεται. Πήγα και έβγαλα με ταυτότητα του 2007 , διαβατήριο το Φεβρουάριο. 

εχουν τυχει και περιπτωσεις που καποιοι εφαγαν πορτα :P

Δημοσ.
6 minutes ago, poulinos said:

εχουν τυχει και περιπτωσεις που καποιοι εφαγαν πορτα :P

Χθες πήγα για να ξεκινήσω διαδικακασία νέας ταυτότητας για διαβατήριο μιας και η δικλη μου βγήκε το 2009 και πράγματι ο αστυνόμος ανέφερε πως κανονικά λόγω χρονολογίας πρέπει να γίνει αλλαγή. Παρόλα αυτά φίλος που την είχε βγάλει σίγουρα 2-3 χρόνια πριν από εμένα, του έδωσαν το οκ να βγάλει διαβατήριο με τη παλιά γιατί δεν υπήρχαν διαθέσιμα ραντεβού και έπρεπε να φύγει για Αγγλία σε πολύ σύντομο διάστημα οπότε και είναι πάνω σε ποιον θα πέσεις. 

Δημοσ.
2 minutes ago, DelsinGR said:

Χθες πήγα για να ξεκινήσω διαδικακασία νέας ταυτότητας για διαβατήριο μιας και η δικλη μου βγήκε το 2009 και πράγματι ο αστυνόμος ανέφερε πως κανονικά λόγω χρονολογίας πρέπει να γίνει αλλαγή. Παρόλα αυτά φίλος που την είχε βγάλει σίγουρα 2-3 χρόνια πριν από εμένα, του έδωσαν το οκ να βγάλει διαβατήριο με τη παλιά γιατί δεν υπήρχαν διαθέσιμα ραντεβού και έπρεπε να φύγει για Αγγλία σε πολύ σύντομο διάστημα οπότε και είναι πάνω σε ποιον θα πέσεις. 

οπως το ειπες.ο αλλος μπορει να το παρει με το γραμμα του νομου και να σου πει περασαν τα 10 χρονια(παλια ηταν 15) και εχει ληξει.ο αλλος ομως μπορει επειδη βιαζεσαι μπορει επειδη δεν εχει ορεξη να ακουσει παραπονα να σου πει οκ και τερμα.

γιατι κλασσικα η πρωτη δικαιολογια αμα δεν στην περναγε (δεν το λεω για σενα) θα ηταν οτι ο φιλος μου ηρθε με ληγμενη και του βγαλατε εμενα γιατι οχι?

αλλο τοσο τωρα που δεν υπαρχουν και διαθεσιμα ραντεβου

Δημοσ.

Ανάλογα τον υπάλληλο κ επίσης παίζει τεράστιο ρόλο η κατάσταση της ταυτότητας. 

Η γυναίκα μου έφαγε άκυρο καποια χρόνια πριν γιατί ήταν χειρόγραφη κ είχαν θολώσει καποια στοιχεία κ ατομο μπροστά μου έχει φάει άκυρο μια 5ετια πριν για κακή κατάσταση.

Εγώ την γλίτωσα απο την ιδια υπάλληλο γιατί είχα ενεργό διαβατήριο. 

Οπότε προσοχή.

• Like 1
Δημοσ.

καλα ναι μερικοι εχοτμυν ταυτοτητες διαλυμενες και αλλοι εκαναν μονοι τους πλαστικοποιηση

Δημοσ.
On 07/07/2024 at 16:08, poulinos said:

οπως το ειπες.ο αλλος μπορει να το παρει με το γραμμα του νομου και να σου πει περασαν τα 10 χρονια(παλια ηταν 15) και εχει ληξει.ο αλλος ομως μπορει επειδη βιαζεσαι μπορει επειδη δεν εχει ορεξη να ακουσει παραπονα να σου πει οκ και τερμα.

γιατι κλασσικα η πρωτη δικαιολογια αμα δεν στην περναγε (δεν το λεω για σενα) θα ηταν οτι ο φιλος μου ηρθε με ληγμενη και του βγαλατε εμενα γιατι οχι?

αλλο τοσο τωρα που δεν υπαρχουν και διαθεσιμα ραντεβου

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα, είναι κλεισμένα όλα μέχρι τέλος Σεπτέμβρη είτε μιλάμε για Gov είτε για το κάθε τμήμα που ίσως έχουν κενά. Κάτι θα αλλάξουν από ότι έμαα οπότε και θα ανοίξουν ξανά ραντεβού για Οκτώβρη και μετά. Κάτι για αντίστοιχο αριθμό μου είπε νομίζω αλλά δεν κατάλαβα πολλά. 

Δημοσ.
23 hours ago, DelsinGR said:

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα, είναι κλεισμένα όλα μέχρι τέλος Σεπτέμβρη είτε μιλάμε για Gov είτε για το κάθε τμήμα που ίσως έχουν κενά. Κάτι θα αλλάξουν από ότι έμαα οπότε και θα ανοίξουν ξανά ραντεβού για Οκτώβρη και μετά. Κάτι για αντίστοιχο αριθμό μου είπε νομίζω αλλά δεν κατάλαβα πολλά. 

γενικως αν και δεν εχω προσπαθησει να βγαλω ραντεβου εν τουτοις απο παντου ακουω οτι ειναι γεματα.και γενικοτερα δεν σε αφηνουν να βγαλεις σε αλλη περιοχη.καποιοι λενε οτι εβγαλαν αλλα γενικοτερα σε διωχνουν. αν πεις οτι την εχασες εκει παει αλλιως.

για τον αριθμο μαλλον εννοεις για τον αριθμο του πολιτη που ακομα περιμενουμε απο μηνα σε μηνα εκτος αν βγηκε και δεν το πηρα χαμπαρι.και εγω αυτον περιμενω να βγει ωστε αν γραφεται πανω να υπαρχει ηδη. αλλα γενικα τα ραντεβου ειναι λιγα για τοσο κοσμο.φιασκο και αυτο :P

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...