erikiorai Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Καλησπέρα όχι δεν βλέπω live τηλεόραση μόνο για καπια μεγάλα event βλεπω τηλεοραση όπως eurovision, mad vma, μουντιάλ, euro, champions league και άλλα καλά. Όχι power of love, survivor, fake news και άλλες αιδιες. Τέλος πάντων έχω ένα πρόβλημα με το ερτ2 hd και ερτ 3 hd δεν τα πιάνω καν πήρα τηλεφωνώ την ΕΡΤ του είπα ότι έχω πρόβλημα με τα HD κανάλια και με ρώτησε σε πιο κέντρο εκπομπής βλέπεις του λεω μισω λεπτό να δω το χαρτί του digea και παρατηρώ κάτι περίεργο καλύπτομαι από 3 κέντρα δοβρουτσι, πιλιο, μεταξας αλλά έχει διαφορετικούς τόνους χρωμάτων τι σημάνουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Δοκίμασε να κάνεις χειροκίνητο συντονισμό στις συχνότητες 31 και 25 για να δεις από πού πιάνεις καλύτερα σήμα. Από τον Μεταξά δεν ξέρω τι συχνότητα έχει η ΕΡΤ2 και η ΕΡΤ3. Και μετά ίσως στρέψε την κεραία προς αυτό το κέντρο εκπομπής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 11 ώρες πριν, erikiorai είπε Καλησπέρα όχι δεν βλέπω live τηλεόραση μόνο για καπια μεγάλα event βλεπω τηλεοραση όπως eurovision, mad vma, μουντιάλ, euro, champions league και άλλα καλά. Όχι power of love, survivor, fake news και άλλες αιδιες. Τέλος πάντων έχω ένα πρόβλημα με το ερτ2 hd και ερτ 3 hd δεν τα πιάνω καν πήρα τηλεφωνώ την ΕΡΤ του είπα ότι έχω πρόβλημα με τα HD κανάλια και με ρώτησε σε πιο κέντρο εκπομπής βλέπεις του λεω μισω λεπτό να δω το χαρτί του digea και παρατηρώ κάτι περίεργο καλύπτομαι από 3 κέντρα δοβρουτσι, πιλιο, μεταξας αλλά έχει διαφορετικούς τόνους χρωμάτων τι σημάνουν; Νομίζω οτι πανελλαδικά ειναι οι ιδιες συχνότητες και καθε κεντρο εκπομπής ειναι σε SFN δηλαδη ειναι σε ενα δίκτυο απο καθε κεντρο εκπομπής. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι οτι σου έγραψε ο @Nate. Αν δεν βρεις σημα κανε ελεγχο της κεραιας σου - καλωδίου σου, εναλλακτικά ρωτα και κανεναν γειτονα να δεις αν εχει ληψη των καναλιών της EPT, για να ξερεις οτι δεν ειναι προβλημα της περιοχης σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erikiorai Δημοσ. 7 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Nate είπε Δοκίμασε να κάνεις χειροκίνητο συντονισμό στις συχνότητες 31 και 25 για να δεις από πού πιάνεις καλύτερα σήμα. Από τον Μεταξά δεν ξέρω τι συχνότητα έχει η ΕΡΤ2 και η ΕΡΤ3. Και μετά ίσως στρέψε την κεραία προς αυτό το κέντρο εκπομπής. Πήρα αυτό το αποτέλεσμα χωρης κανένα κανάλι τι συμενει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου Στο 31 πιάνεις καλύτερο σήμα, αλλά και πάλι νομίζω δεν πιάνεις καλά. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι να προτείνω, δες μήπως κάποιος άλλος έχει κάποια καλύτερη ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 16 ώρες πριν, erikiorai είπε Πήρα αυτό το αποτέλεσμα χωρης κανένα κανάλι τι συμενει; Φίλος κοίταξε την κεραια σου. Δεν μας δίνεις κανενα στοιχείο ουτε τι κεραια ειναι ουτε ποσα χρονια και σε τι κατάσταση είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Στις 7/7/2024 στις 12:38 ΜΜ, Petros Electron είπε Αν δεν βρεις σήμα κανε έλεγχο της κεραίας σου - καλωδίου σου, εναλλακτικά ρώτα και κανέναν γείτονα να δεις αν έχει λήψη των καναλιών της EPT, για να ξέρεις ότι δεν είναι πρόβλημα της περιοχής σου. 20 ώρες πριν, Petros Electron είπε Φίλος κοίταξε την κεραία σου. Δεν μας δίνεις κανένα στοιχείο ούτε τι κεραία είναι ούτε πόσα χρόνια και σε τι κατάσταση είναι. Όπως σου γράφει και ο Petros Electron (αφού ελέγξεις αν έχεις σήμα) τότε πρέπει να ελέγξεις την κεραία σου Θα πρέπει λοιπόν να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε: Είσαι σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία; ΄Έχεις ατομική κεραία ή είσαι συνδεδεμένος σε κεντρική κεραίας Η κεραία είναι καινούρια ή παλιά. Πόσων χρόνων είναι ; Το καλώδιο είναι καλό, καινούριο ή παλιό και ξεραμένο; Αν είσαι σε μονοκατοικία (ή σε πολυκατοικία) και έχεις ατομική κεραία τα πράγματα είναι εύκολα. α. Έλεγξε την κεραία σου αν είναι παλιά, σπασμένη ή σκουριασμένη. Λύση αλλαγή κεραίας. β. Κοιτάς να δεις αν έχει ξεραθεί το καλώδιο και έχει σκάσει. Λύση: αλλαγή καλωδίου. γ. Κοιτάς αν η κεραία σου "κοιτάει" σωστά . Ένας εύκολος τρόπος είναι να δεις που κοιτάνε οι κεραίες των γειτόνων. Λύση: γύρνα και εσύ την κεραία σου προς το ίδιο σημείο. δ. Κοιτάς αν έχει σπάσει το διπολάκι της κεραίας (και παίρνει υγρασία). Λύση: καλή στεγανοποίηση ή αλλαγή κεραίας. ε. Κοιτάς αν έχουν σκουριάσει οι ενώσεις με το καλώδιο. Λύση: αντισκωριακό και καλό τρίψιμο με γυαλόχαρτο. στ. Κοιτάς, αν έχεις ενισχυτή ή μίκτη, μήπως έχουν σκουριάσει οι επαφές. Λύση: αντισκωριακό και καλό τρίψιμο με γυαλόχαρτο. Αν είσαι σε πολυκατοικία τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού δεν επιτρέπεται να επέμβεις στην κεντρική εγκατάσταση της πολυκατοικίας. Εκεί το μόνο που μπορείς να ελέγξεις είναι αν είναι εντάξει το καλώδιο από την πρίζα του τοίχου στην tv. Αν όλα είναι εντάξει με το καλώδιο μιλάς με τους γείτονες για να δεις αν έχουν και αυτοί πρόβλημα και φυσικά με τον διαχειριστή για να φέρει μάστορα για την κεντρική. Αν συνεχίζεις να μην βλέπεις μπορεί απλά να είναι πρόβλημα της περιοχής σου. Ρώτησε λοιπόν τους γείτονες μήπως έχουν και αυτοί πρόβλημα στην λήψη του 2ου mux.. Υ.Γ.: Σύμφωνα με το digitaltvinfo.gr/ το 2ο mux της Ε.Ρ.Τ. από Μεταξά εκπέμπει από το κανάλι 29 οπότε ρίξε και εκεί μία ματιά μήπως το "πιάνεις" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα