slobou Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου Kαλησπέρα σε όλους. Κάτοχος της 65άρας Oled B7 εδώ και 6 χρόνια , πλέον η τηλεόραση έχει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας οπότε πάμε για νέα. Δυστυχώς το budget μου δεν μου επιτρέπει όπως παλιά να πάω σε αντίστοιχη οπότε τα κριτήριά μου είναι τα εξής: Χρηματικά μπορώ να ανέβω μέχρι τα 850 ευρώ max. Δεν μπορώ να πάω σε 75'' λόγω WAF (😄 ) - πέρα απο την πλάκα όντως αντικειμενικά επειδή θα μπει σε τοίχο υπάρχει ένας περιορισμος χώρου - αλλά μπορώ να πάω στις 70''. Στις 70'' λοιπόν έχω ξεχωρίσει αυτή https://uk.hisense.com/products/tv/uhd-tv/TV-SET-70A6KTUK-HSN/p/000000000020011779 H χρήση της θα είναι 50% ταινίες 30% αθλητικά 20% PS5. Έχετε καποια αντίστοιχη πρόταση σε αυτές τις ίντσες και χρήματα? Επίσης ήθελα να ρωτήσω , ίσως φανεί χαζό, η τηλεόραση αυτή δεν υποστηρίζει Dolby Atmos. Όμως εγώ έχω μια ηχόμπαρα Harman Kardon με upfiring ηχεία για Atmos. Φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα ετσι? Θα ήθελα να ζητήσω απο την διαχείριση να σβήσει το thread μου στην κατηγορία Home Cinema γιατί καταλάθος το έγραψα εκεί αρχικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου Καλή τύχη στη μετάβαση από oled σε non... σίγουρα δεν γίνεται επισκευή; Το συγκεκριμένο μοντέλο hisense που το βρίσκεις; Λίγο που κοίταξα σε χαρακτηριστικά, νομίζω οτι παίρνεις καλύτερα μοντέλα σε ανταγωνιστικές εταιρίας όπως η tcl. Με καμία περίπτωση δεν μπορείς να πας σε 75αρα; Γενικά τα πιο εμπορικά μοντέλα είναι τα 65 & 75 οπότε κι εκεί θα βρεις καλύτερες προσφορές, αν θες να πάρεις το καλύτερο vfm θα πρέπει να κινηθείς ανάμεσα στα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slobou Δημοσ. 7 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 18 ώρες πριν, nickol-us είπε Καλή τύχη στη μετάβαση από oled σε non... σίγουρα δεν γίνεται επισκευή; Το συγκεκριμένο μοντέλο hisense που το βρίσκεις; Λίγο που κοίταξα σε χαρακτηριστικά, νομίζω οτι παίρνεις καλύτερα μοντέλα σε ανταγωνιστικές εταιρίας όπως η tcl. Με καμία περίπτωση δεν μπορείς να πας σε 75αρα; Γενικά τα πιο εμπορικά μοντέλα είναι τα 65 & 75 οπότε κι εκεί θα βρεις καλύτερες προσφορές, αν θες να πάρεις το καλύτερο vfm θα πρέπει να κινηθείς ανάμεσα στα δύο. Update Μετά από αρκετή συζήτηση με την σύζυγο την κατάφερα να βάλουμε την 75αρα στον τοίχο. Θα κινηθώ για την Tcl C805. Ακούω πολύ καλά σχόλια για την συγκεκριμένη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, slobou είπε Update Μετά από αρκετή συζήτηση με την σύζυγο την κατάφερα να βάλουμε την 75αρα στον τοίχο. Θα κινηθώ για την Tcl C805. Ακούω πολύ καλά σχόλια για την συγκεκριμένη. Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και πολύ καλές κριτικές. Αρκετά μέλη την είχαν αγοράσει στο bf. Μπορείς να ζητήσεις την συμβολή τους στο νήμα με τις TCL tv Επεξ/σία 7 Ιουλίου από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα