Paragontas-x Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Γιατί σε κάθε internet browser(Brave, chrome, edge) που έχω στο κινητό μου αν πάω σε κάποια ξένη σελίδα πάνω - πάνω μου βγάζει την ερώτηση για να μετάφραση τη σελίδα. Πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτήν την ερώτηση σε οποιοδήποτε internet browser app και ξένη σελίδα παω στο κινητό μου?
infin1tyGR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Συνήθως σε αυτό το μήνυμα υπάρχει μια επιλογή να μην σε ξαναρωτήσει. Αυτό θα το κάνεις σε κάθε browser.
Paragontas-x Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Υπάρχει να μην σε ξαναρωτήσει για το εν λόγο site αλλά εγώ θέλω να απενεργοποιήσω εντελώς αυτή την δυνατότητα να μην μου την ξανά βγάλει σε κανένα site.
infin1tyGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Υπάρχει και αυτό. Π.χ. στον Chrome λέει π.χ. «Να μην μεταφράζονται ποτέ σελίδες στα Αγγλικά».
Paragontas-x Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Και αυτό είναι για τα site που έχεις ήδη πάει δεν είναι για ένα νέο site που θα πας.
infin1tyGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Όχι, αυτό αφορά όλα τα site που είναι π.χ. στα Αγγλικά. Μία φορά το κάνεις και δεν σε ξαναρωτάει για μετάφραση από Αγγλικά.
Paragontas-x Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό που λες. Το έχω κάνει ήδη σε 1-2 site και πάλι αν πάω σε κάποιο άλλο ξένο site με ρωτάει για μετάφραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα