Akira1 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας είμαι κάτοχος ενός ford ka 2013 1.2 με κινητήρα fiat.Απο το 2018 που ήρθε στην κατοχή μου όταν πηγαίνεις με υψηλή ταχύτητα πανω απο 100χλμ και κυρίως σε κατηφόρα καποιες φορές αναβοσβήνει το check engine, το πήγα σε πολλά συνεργεία όπου κανείς δεν έβρισκε τπτ.Αλλλος σε συνεργειο μου είπε ότι φαίνεται δυσλειτουργεια στον 4ο κύλινδρο και μου πρότεινε για αρχή να αλλάξουμε μπουζί μπουζοκαλωδια πολλαπλασιαστη ,δυστυχώς όμως το πρόβλημα δεν λύθηκε. Επίσης ήθελα να πω ότι και στον προηγούμενο ιδιοκτήτη το έκανε χωρίς να του βρίσκουν κάτι και του είχαν πει να αλλάξει αισθητήρα λ. Όταν το εμφανίζει δν παρατηρούνται κοψίματα η ρεταρισματα . Γιαυτο ήθελα να ρωτήσω αν έχει ξανασυναντησει κάνεις τέτοιο πρόβλημα σε ka η σε Ford και αν βρήκε λύση. Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Ιουλίου από Akira1
Klausx Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Πρέπει να πας σε συνεργείο που γνωρίζει καλά τα Ford, τι περιοχή είσαι; Είναι περίεργο που όταν αναβοσβήνει το λαμπάκι δεν έχεις κοψίματα ή μείωση απόδοσης, πολλαπλασιαστή έπρεπε να βάλεις γνήσιο.
Akira1 Δημοσ. 7 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου Ελευσινα είμαι,κ εμενα μου φαίνεται περίεργο γτ δν δείχνει άλλο συμπτωμα και το κάνει πολλά χρόνια, έχεις να προτείνεις κάποιον που να ασχολείται με ford?
meletis_m Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Akira1 είπε Ελευσινα είμαι,κ εμενα μου φαίνεται περίεργο γτ δν δείχνει άλλο συμπτωμα και το κάνει πολλά χρόνια, έχεις να προτείνεις κάποιον που να ασχολείται με ford? Είμαι και εγω Δυτική Αττική , Μια φορά για Volvo V40 πήγα στο Παντοπικό Ιερά όδος , και εάν θυμάμαι ήταν και για Ford . Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση .
vamvakoolas Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου On 06/07/2024 at 16:14, Akira1 said: Καλησπέρα σας είμαι κάτοχος ενός ford ka 2013 1.2 με κινητήρα fiat.Απο το 2018 που ήρθε στην κατοχή μου όταν πηγαίνεις με υψηλή ταχύτητα πανω απο 100χλμ και κυρίως σε κατηφόρα καποιες φορές αναβοσβήνει το check engine, το πήγα σε πολλά συνεργεία όπου κανείς δεν έβρισκε τπτ.Αλλλος σε συνεργειο μου είπε ότι φαίνεται δυσλειτουργεια στον 4ο κύλινδρο και μου πρότεινε για αρχή να αλλάξουμε μπουζί μπουζοκαλωδια πολλαπλασιαστη ,δυστυχώς όμως το πρόβλημα δεν λύθηκε. Επίσης ήθελα να πω ότι και στον προηγούμενο ιδιοκτήτη το έκανε χωρίς να του βρίσκουν κάτι και του είχαν πει να αλλάξει αισθητήρα λ. Όταν το εμφανίζει δν παρατηρούνται κοψίματα η ρεταρισματα . Γιαυτο ήθελα να ρωτήσω αν έχει ξανασυναντησει κάνεις τέτοιο πρόβλημα σε ka η σε Ford και αν βρήκε λύση. Ευχαριστώ Fanis | Car Repairs με κλειστα ματια οπως ειχα γραψει εδω και σε ενα αλλο φιλο. Ο τυπος μονο με ford ασχολειται καντου ενα τηλ πριν πας. (4,65 στα 5 κριτικες στο γκουγκλι και ανεβαινει)
kalmik Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Όχι σε Ford αλλά σε fiat να πας αφού μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά είναι πανομοιότυπο με fiat 500. To αμάξωμα αλλάζει μόνον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα