dimitris_213 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Καλησπέρα. Κάτοχος ενός qashqai j11 και ενδιαφέρομαι να βάλω μεμβράνες. Είμαι Θεσσαλονίκη, σε έναν που ρώτησα μου πρότεινε τις xpel στα 190 τις νανοκεραμικες και στα 140 τις απλές (όχι νανοκεραμικες). Για όλο το αυτοκίνητο πλην μπροστά. Υπάρχει κάποιος που έχει τοποθετήσει εδώ Θεσσαλονίκη και έμεινε ευχαριστημένος από τον εγκαταστατη? Αυτές που μου πρότειναν είναι καλές? Ευχαριστώ
achilles_g_ Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 3 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Καλησπέρα. Κάτοχος ενός qashqai j11 και ενδιαφέρομαι να βάλω μεμβράνες. Είμαι Θεσσαλονίκη, σε έναν που ρώτησα μου πρότεινε τις xpel στα 190 τις νανοκεραμικες και στα 140 τις απλές (όχι νανοκεραμικες). Για όλο το αυτοκίνητο πλην μπροστά. Υπάρχει κάποιος που έχει τοποθετήσει εδώ Θεσσαλονίκη και έμεινε ευχαριστημένος από τον εγκαταστατη? Αυτές που μου πρότειναν είναι καλές? Ευχαριστώ Σε ποιο ρώτησες; Λογικά σου είπε για τις prime xr. Εγώ προσανατολίζομαι στις plus (καλή τιμή πάντως).
dimitris_213 Δημοσ. 6 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 3 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Σε ποιο ρώτησες; Λογικά σου είπε για τις prime xr. Εγώ προσανατολίζομαι στις plus (καλή τιμή πάντως). Κιμπιρης. Καλήτιμή φάνηκε140....οι νανοκεραμικες τι παραπάνω έχουν;
achilles_g_ Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 5 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Κιμπιρης. Καλήτιμή φάνηκε140....οι νανοκεραμικες τι παραπάνω έχουν; https://tint.town/el/prices/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα