Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, Nabuko said:

Το ότι ανοίχτηκε η συσκευασία για να δει ο πωλητής ότι το κινητό είναι οκ δεν το κάνει και αυτομάτως μεταχειρισμένο. 

Μεταχειρισμένο θεωρείται αν έχει χρησιμοποιηθεί.

Άρα και όσοι αγοράζουν καινούρια αυτοκίνητα δεν είναι καινούρια αλλά μτχ γιατί στο καντράν γράφει 10 χλμ και όχι 0. 

Μιας και αναφέρθηκε, όταν είχα πάρει το άστρα 2002 ήρθε με 700 μέτρα ενώ άλλες μάρκες ερχόντουσαν με 2 3 χιλιόμετρα.... Μάλλον η Όπελ είχε το πάρκιν πιο κοντά !

Δημοσ.
4 hours ago, tzotzo said:

Λίγο έως πολύ άτοπο τον παράδειγμα σου.

Ο κινητήρας του αυτοκινήτου του δοκιμάζεται πριν εγκατασταθεί, άρα "γράφει" χιλιόμετρα και το ίδιο το αυτοκίνητο δοκιμάζεται είτε σε πίστα είτε σε ραμπες , και πριν αποσταλεί μηδενίζεται το κοντέρ.

Επίσης ήδη το έχουν οδηγήσει τουλάχιστον 5-6 άνθρωποι πριν το οδηγήσει ο ιδιοκτήτης.

Άρα από πολλές μεριές είναι μεταχειρισμένο, αλλά τελικά είναι καινούριο.

Με την ίδια λογική, σχεδόν κάθε ηλεκτρονική συσκευή δοκιμάζεται στο εργοστάσιο πριν συσκευαστεί και αποσταλλεί για διάθεση. Αυτό σημαίνει ότι είναι μεταχειρισμένη?! Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nabuko είπε

Το ότι ανοίχτηκε η συσκευασία για να δει ο πωλητής ότι το κινητό είναι οκ δεν το κάνει και αυτομάτως μεταχειρισμένο. 

Με πια ιδιότητα το κανει αυτο; Ειναι επίσημος αντιπροσωπος/τεχνικος ξερω γω; 

Η συσκευή ερχετε απο το εργοστασιο σφραγισμένη με το παραστατικο της σε εσενα. Εσυ θα το δωσεις ετσι οπως το πηρες.

Για πιο λογο να την ανοιξεις για να "δεις" αν δουλευει.

Οταν το διαβαζω αυτο πραγματικα ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι μου (και ειμαι και σε ηλικια κρίσιμη) .

Συγνωμη που θα στο πω αλλα αν ανοιχτει. Παυει να ειναι καινουριο... 

Καλυτερα θα εκτιμήσω να διαβασω οτι το ανοιξα αλλα δεν μου εκανε γιατι πχ εχω συνηθίσει αλλο λειτουργικο και ετσι το πουλαω. Παρα να διαβασω το ανοιξα για να δω οτι δουλευει. Δεν ξερω τι του εκανες οσο το ανοιξες να δεις αν δουλευει...

• Like 2
  • Confused 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά:

Γράφετε στις αγγελίες σας ακριβώς τι ζητάτε.

Γράφετε το πόσο πληρώνετε αυτό που ζητάτε. 

Ό,τι τυχόν προτάσεις δεν σας καλύπτουν, τις προσπερνάτε.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...