Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. 

Δεν παραγγέλνω πλέον πολύ συχνά -άντε μια φορά το δεκαήμερο, καθώς θεωρώ κοροϊδία να δώσεις 10 ευρώ για δυο σουβλάκια. Μου ήρθε σήμερα ένα sms από Cosmote για 5 ευρώ κουπόνι στη Box. Μπαίνω, κάνω παραγγελία (τελικά χωρίς κουπόνι γιατί είχα ένα άλλο υπόλοιπο) κι όμως μου φάνηκαν πολλά τα χρήματα. Ανοίγω λοιπόν το μέιλ και βλέπω ότι έχουν προστεθεί δυο νέα πεδία: 

α) Χρέωση διανομής 1,70 ευρώ (!)

β) Χρέωση υπηρεσίας 0,40 ευρώ (!)

Δηλαδή 2,10 ευρώ χαράτσι. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα αλλά εγώ δεν πρόκειται να παραγγείλω ξανά. Το θεωρώ πλέον διπλή κοροϊδία.

Επισυνάπτω και τη χρέωση:

Spoiler

IMG_20240705_213928.png.824ae73814e781ef4b43ff6e06f8edde.png

Επεξ/σία από Rebirth
  • Confused 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Rebirth είπε

Καλησπέρα σε όλους. 

Δεν παραγγέλνω πλέον πολύ συχνά -άντε μια φορά το δεκαήμερο, καθώς θεωρώ κοροϊδία να δώσεις 10 ευρώ για δυο σουβλάκια. Μου ήρθε σήμερα ένα sms από Cosmote για 5 ευρώ κουπόνι στη Box. Μπαίνω, κάνω παραγγελία (τελικά χωρίς κουπόνι γιατί είχα ένα άλλο υπόλοιπο) κι όμως μου φάνηκαν πολλά τα χρήματα. Ανοίγω λοιπόν το μέιλ και βλέπω ότι έχουν προστεθεί δυο νέα πεδία: 

Δηλαδή 2,10 ευρώ χαράτσι. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα αλλά εγώ δεν πρόκειται να παραγγείλω ξανά. Το θεωρώ πλέον διπλή κοροϊδία.

Απόκρυψη περιεχομένων

To μονο "χαρατσι" που πληρωσες ειναι τα 0,40€. ΔΕΝ εχουν ολα τα καταστηματα στο box,  δωρεαν παραδοση της παραγγελιας + του οτι μαλλον πηρες απο καταστημα που εχει live tracking πού βρισκεται η παραγγελια σου. 

απο εκει προκυπτει το 1,70€ για την διανομη + τα 0,40€ "χαρατσι". την επομενη φορα να κοιτας καλυτερα τι παραγγελνεις και απο που. υπαρχουν απειρα καταστηματα που δεν υπαρχει χρεωση για την διανομη.

• Like 4
Δημοσ.

Νεα γενια ... 
να μαθεται να πληκτρολογειτε το τηλεφωνο του καταστηματος και να κανετε την παραγγελια σας σαν ανθρωποι οπως καναμε τοσα χρονια.

Η ευκολια του τηλεφωνου πληρωνεται !!!
Ξυπνηστε πλεον. πατε στα μαγαζια, ξεκολληστε απο τις οθονες😉

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, verylife78 είπε

Νεα γενια ... 
να μαθεται να πληκτρολογειτε το τηλεφωνο του καταστηματος και να κανετε την παραγγελια σας σαν ανθρωποι οπως καναμε τοσα χρονια.

Το 30-40% τον καταστημάτων θα σου πει να το πάρεις από εκεί γιατί δεν έχουν πια Delivery ή δεν είχαν ποτέ δικό τους ειδικά καινούρια μαγαζιά. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Billator είπε

Το 30-40% τον καταστημάτων θα σου πει να το πάρεις από εκεί γιατί δεν έχουν πια Delivery ή δεν είχαν ποτέ δικό τους ειδικά καινούρια μαγαζιά. 

Και απαντάς ωραιότατα ότι θα προτιμήσεις το υπόλοιπο 60-70% που έχει δικό του delivery.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 6/7/2024 στις 7:31 ΜΜ, verylife78 είπε

Νεα γενια ... 

Εδώ πρόσωπο με πρόσωπο την έγραψε λάθος την παραγγελία στο ταμείο, λες από το τηλέφωνο να την κάνει σωστά; Ευτυχώς με αναγνώρισε ο ψήστης και μου την έφτιαξε σωστά. Ενώ με τις εφαρμογές είσαι ποιο σίγουρος και μπορείς να κάνεις παράπονα με αποδείξεις(όχι να τσακωθείς).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, apostolos22 είπε

Εδώ πρόσωπο με πρόσωπο την έγραψε λάθος την παραγγελία στο ταμείο, λες από το τηλέφωνο να την κάνει σωστά; Ευτυχώς με αναγνώρισε ο ψήστης και μου την έφτιαξε σωστά. Ενώ με τις εφαρμογές είσαι ποιο σίγουρος και μπορείς να κάνεις παράπονα με αποδείξεις(όχι να τσακωθείς).

Αν έχεις τόσο μεγάλο θέμα και τόσο εξεζητημένη απαίτηση, μπορείς να μαγειρέψεις μόνος σου!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/7/2024 στις 9:50 ΜΜ, Rebirth είπε

Καλησπέρα σε όλους. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι αλλα κερδισες 1320 ποντους😁

Καπως ετσι λειτουργει και το efood market που συχνα εχει κουπονια αλλα χρεωνει διανομη και υπηρεσια, ταυτοχρονα ειναι και πιο ακριβα τα προιοντα του και ο αλλος νομιζει οτι ψωνισε τσαμπα.

Προσοχη λοιπον τι αγοραζετε και τι πληρωνετε.

Δημοσ.
Στις 9/7/2024 στις 12:41 ΜΜ, redbullboy είπε

Αν έχεις τόσο μεγάλο θέμα και τόσο εξεζητημένη απαίτηση, μπορείς να μαγειρέψεις μόνος σου!

Εξεζητημένη απαίτηση είναι να αποφασίσω τι θέλω μέσα στο σάντουιτς μόνος μου και όχι να αποφασίσει το κατάστημα; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...