JOHN ONLY Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Σήμερα το πρωί είδα στο θερμόμετρο που είχα αφήσει, η συντήρηση έγραφε 10 βαθμούς κελσίου
gpapadakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δεν έχει τρυπήσει σωλήνα, αν είχες τρυπήσει σε κάνα δυο μέρες θα έφευγε όλο το αέριο και δε θα κατέβαζε καθόλου τη θερμοκρασία. Κλείσε την τρύπα στο τοίχωμα με εποξικη πάστα και δούλευε το κανονικά. Είναι μερικές φορές που είσαι απλά τυχερός. 1
JOHN ONLY Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δεν είναι και κανένα ακριβό ψυγείο και έχει και τα χρονακια του. Δηλαδή με την θερμοκρασία των 10 βαθμών που έπιασε σε ~9 ώρες δεν σημαίνει μειωμένη απόδοση; Το έχω βάλει στο low στις τρεις σκάλες που έχει. Θα το ξαναμετρησω βέβαια αλλά από ότι κατάλαβα μου λες ότι σε 20 μέρες αν είχε βλάβη θα έφευγε όλο το αέριο και δε θα είχα ψύξη καθόλου. Θα το δω ξανά πόσο θερμοκρασία πιάνει και θα κλείσω την ρωγμή ( δεν είναι τρύπα ακριβώς). Παγάκια η κατάψυξη έχει φτιάξει. Ευχαριστώ!
csontheline Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 1 minute ago, JOHN ONLY said: Δεν είναι και κανένα ακριβό ψυγείο και έχει και τα χρονακια του. Δηλαδή με την θερμοκρασία των 10 βαθμών που έπιασε σε ~9 ώρες δεν σημαίνει μειωμένη απόδοση; Το έχω βάλει στο low στις τρεις σκάλες που έχει. Θα το ξαναμετρησω βέβαια αλλά από ότι κατάλαβα μου λες ότι σε 20 μέρες αν είχε βλάβη θα έφευγε όλο το αέριο και δε θα είχα ψύξη καθόλου. Θα το δω ξανά πόσο θερμοκρασία πιάνει και θα κλείσω την ρωγμή ( δεν είναι τρύπα ακριβώς). Παγάκια η κατάψυξη έχει φτιάξει. Ευχαριστώ! Εφόσον το ψυγείο ζεσταθεί, θέλει έως 24 ώρες για να ξαναπιάσει θερμοκρασία. Αυτό είναι εμφανές κατά την μεταφορά τους, που χρειάζεται να σβήσουν, να μείνουν κάποιες ώρες εκτός λειτουργίας και όταν πάνε στο νέο σημείο τους, να κάτσουν μερικές ώρες ακόμα (εφόσον δεν μεταφέρθηκαν όρθια) και να μπουν στο ρεύμα (και από τότε ξεκινάνε οι 24 ώρες).
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Άμα είχε χάσει το φρέον δεν θα δούλευε ούτε η κατάψυξη. Βάλτο πιο δυνατά και περίμενε μια μέρα ακόμα και λογικά θα πιάσει θερμοκρασία
JOHN ONLY Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά! "Ξυστά" την γλίτωσα τελικά 😅! Φαίνεται οκ πλέον η λειτουργία του. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα