paninsomnia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Γειά σας. Έχω μια ''εξυπνη'' τηλεόραση, την Sony KDL-55W829B η οποία λόγω κάποιας ηλικίας δεν έχει google play ή κάτι παρόμοιο. Θέλω να προσθέσω μια εφαρμογή, ένα application για μια κάμερα που έχω αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο. Καμιά ιδέα; Κάνα κόλπο; Ευχαριστώ. Αυτή την εφαρμογή προσπαθώ να προσθέσω. APP Download – ieGeek ieGeek Cam - Apps on Google Play
paninsomnia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 30 λεπτά πριν, BadBoy είπε Δε γίνεται αυτό, η τηλεόραση δεν είναι Android. Τι ακιβώς είναι;
BadBoy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 6 ώρες πριν, paninsomnia είπε Τι ακιβώς είναι; Κάποιο λειτουργικό σύστημα της Sony που παίρνει μόνο τις δικές της εφαρμογές. Δε μπορείς να βάλεις εφαρμογές από το Play Store, δεν είναι συμβατές.
LuNaTiC Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Επανέρχομαι απο το παρελθόν...Σε μια τέτοια τηλεόραση επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με παρόμοια θέματα... Μπορείς να πάρεις ένα box ή κάποιο dongle και να βάλεις πάνω μια κοσμοτε εφαρμογή και με καποιο id να βλέπεις κανονικά ? Ας με διαφωτίσει κάποιος για να μην αγοράζουμε καινούργια τηλεόραση χαχα
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, LuNaTiC είπε [...] Μπορείς να πάρεις ένα box ή κάποιο dongle και να βάλεις πάνω μια κοσμοτε εφαρμογή και με καποιο id να βλέπεις κανονικά ? Ναι, μπορείς. Πάρε το skyworth απο τον Γερμανό που είναι και αυτό που δίνει η cosmote. Μπόνους, υποστηρίζει και επίσημα πλέον Netflix. Ρώτα όμως και στην cosmote μήπως έχει κάποια προσφορά. Εγώ τον Μάρτιο έπεσα σε προσφορά για νέους συνδρομητές με δωρεάν το μποξάκι και 50€ κουπόνι για αγορά τηλεόρασης. Ήμουν ήδη συνδρομητής αλλά το είχα στο όνομα του πατέρα μου, οπότε έκανα διακοπή και αμέσως νέα συνδρομή και τα πήρα όλα. https://www.germanos.gr/product/televisions/home-cinema-audio/smart-tv-boxes/skyworth-hy4415-android-tv-box/?productId=20399605&fname=&fvalue=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα