Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω μια ''εξυπνη'' τηλεόραση, την  Sony KDL-55W829B η οποία λόγω κάποιας ηλικίας δεν έχει google play ή κάτι παρόμοιο. 

Θέλω να προσθέσω μια εφαρμογή, ένα application για μια κάμερα που έχω αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο.

Καμιά ιδέα; Κάνα κόλπο; Ευχαριστώ. :)

Αυτή την εφαρμογή προσπαθώ να προσθέσω. 

APP Download – ieGeek

ieGeek Cam - Apps on Google Play

Δημοσ.
6 ώρες πριν, paninsomnia είπε

Τι ακιβώς είναι;

Κάποιο λειτουργικό σύστημα της Sony που παίρνει μόνο τις δικές της εφαρμογές. Δε μπορείς να βάλεις εφαρμογές από το Play Store, δεν είναι συμβατές.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι απο το παρελθόν...Σε μια τέτοια τηλεόραση επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με παρόμοια θέματα... Μπορείς να πάρεις ένα box ή κάποιο dongle και να βάλεις πάνω μια κοσμοτε εφαρμογή και με καποιο id να βλέπεις κανονικά ?

Ας με διαφωτίσει κάποιος για να μην αγοράζουμε καινούργια τηλεόραση χαχα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LuNaTiC είπε

[...]

Μπορείς να πάρεις ένα box ή κάποιο dongle και να βάλεις πάνω μια κοσμοτε εφαρμογή και με καποιο id να βλέπεις κανονικά ?

Ναι, μπορείς.

Πάρε το skyworth απο τον Γερμανό που είναι και αυτό που δίνει η cosmote.

Μπόνους, υποστηρίζει και επίσημα πλέον Netflix.

Ρώτα όμως και στην cosmote μήπως έχει κάποια προσφορά. Εγώ τον Μάρτιο έπεσα σε προσφορά για νέους συνδρομητές με δωρεάν το μποξάκι και 50€ κουπόνι για αγορά τηλεόρασης. Ήμουν ήδη συνδρομητής αλλά το είχα στο όνομα του πατέρα μου, οπότε έκανα διακοπή και αμέσως νέα συνδρομή και τα πήρα όλα.

https://www.germanos.gr/product/televisions/home-cinema-audio/smart-tv-boxes/skyworth-hy4415-android-tv-box/?productId=20399605&fname=&fvalue=

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...