JohnMike00 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα εδώ και καιρό και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα στο λάπτοπ. Μόλις κατεβαίνει κάτι μου γράφει ότι απέτυχε η σάρωση για ιούς και δεν ανοίγει. Και με το Antivirus μου βγάζει κάτι περίεργα και μάλλον έχει λήξει και δεν μπορεί να ανανεωθεί. Ένα ESET Smart Security είχα, τώρα έχω AVG αλλά όχι την ολοκληρωμένη εκδοχή. Δεν ξέρω τι φταίει ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Windows??? Απεγκατέστησες όλα τα antivrus να δεις αν στρώσει ή έχεις και το eset ληγμένο και το avg; Επεξ/σία 6 Ιουλίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMike00 Δημοσ. 6 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 17 ώρες πριν, micos000 είπε Windows??? Απεγκατέστησες όλα τα antivrus να δεις αν στρώσει ή έχεις και το eset ληγμένο και το avg; Windows 8.1 είναι. Τα έχω μαζί, δεν έχω κάνει απεγκατάσταση. Να το δοκιμάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2 ώρες πριν, JohnMike00 είπε Τα έχω μαζί, δεν έχω κάνει απεγκατάσταση. 😰OMG! 2 ώρες πριν, JohnMike00 είπε Windows 8.1 είναι. OMG-OMG-OMG!!! 😨 2 ώρες πριν, JohnMike00 είπε Να το δοκιμάσω; Εννοείτε. Και μαζί με τα δύο antivirus να σουτάρεις και τα 8.1. Είναι το 3ο χειρότερο λειτουργικό που έβγαλε η microsoft (την πρωτιά την κρατάνε με καμάρι τα windows millenium και ακολουθούν τα vista. ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα