Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην ομαδα!!!εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω ενα focus 11-14' μοντελο και μου βγαζει check engine στον αισθητηρα λ τον πρωτο απο τα λεγομενα του διαγνωστικου,τον αντικατεστησα με νεο αισθητηρα και εβαλα το διαγνωστικο να δω αν λειτουργει μιας και στον παλαιο αισθητηρα δεν κατεγραφε διακυμανσεις.Οντως και στον καινουργιο που εβαλα διακυμανσεις δεν καταγραφει και διπλα μου γραφει 100% λειτουργει σωστα;Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Opelakiasn είπε

Καλημερα στην ομαδα!!!εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω ενα focus 11-14' μοντελο και μου βγαζει check engine στον αισθητηρα λ τον πρωτο απο τα λεγομενα του διαγνωστικου,τον αντικατεστησα με νεο αισθητηρα και εβαλα το διαγνωστικο να δω αν λειτουργει μιας και στον παλαιο αισθητηρα δεν κατεγραφε διακυμανσεις.Οντως και στον καινουργιο που εβαλα διακυμανσεις δεν καταγραφει και διπλα μου γραφει 100% λειτουργει σωστα;Ευχαριστω εκ των προτερων.

Με τι διαγνωστικό κάνεις έλεγχο ; 

Πρέπει να δεις και μετρηθεί η φίσα του λ αρχικά.

Δημοσ.

Με διαγνωστικό συνεργείου delfi το οποίο έχω στην κατοχή μου.Ο δεύτερος αισθητήρας δείχνει κανονικά με το διαγνωστικό που κάνει διακυμάνσεις στο γράφημα 

Δημοσ.

θα πρέπει να ελεγχθεί και με αλλο διαγνωστικό (αν και λαμδα ειναι στο common obd protocol που σημαίνει και το ποιο σάπιο να ειναι θα πρέπει να λειτουργεί της διακυμάνσεις θα της δεις αφου ζεσταθεί προφανώς
αν ουτε μετά το ζέσταμα τπτ και το check παραμένει θα πρέπει να δείτε την καλωδίωση και τον εγκέφαλο (δεν υπάρχει κατι ενδιάμεσο)

προφανώς πρώτα να τσεκάρετε απείθειας απο την φυςσα του λαμδα της τασεις για να μην πεσετε σε παγιδα να αλλάζετε τα πάντα και σας έτυχε χαλασμένος αισθητήριας

Δημοσ.

καποιος μου ειπε οτι αν αλλαξεις μπαταρια στο συγκεκριμενο αυτοκινητο θελει επαναχαρτογραφηση του εγκεφαλου δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο γιατι παρατηρω οτι δεν λειτουργει και το start-stop.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Opelakiasn είπε

καποιος μου ειπε οτι αν αλλαξεις μπαταρια στο συγκεκριμενο αυτοκινητο θελει επαναχαρτογραφηση του εγκεφαλου δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο γιατι παρατηρω οτι δεν λειτουργει και το start-stop.

Θέλει δήλωση η μπαταρία εκ νέου .

Έχει μια κυρία και ξεχωριστή για start/stop ; 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Opelakiasn είπε

Με διαγνωστικό συνεργείου delfi το οποίο έχω στην κατοχή μου.Ο δεύτερος αισθητήρας δείχνει κανονικά με το διαγνωστικό που κάνει διακυμάνσεις στο γράφημα 

Επιπλέον ο νέος αισθητήρας λ είναι universal ή έτοιμος με πριζακι 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Opelakiasn είπε

Αποκλείεται να είπαν επαναχαρτογράφηση εγκεφάλου,δήλωση της νεας μπαταρίας  ναι.Απο το διαγνωστικό δεν βλέπεις σε τι κατάσταση είναι η μπαταρία;Και γιατί δεν παίζει το  SS ?

Aν η μπαταρία είναι κατω απο ένα ποσοστό τότε δεν μπαίνει το  SS.

Δημοσ.

α ναι αν ο λαμδα δεν λειτουργεί και error μένει στο σύστημα προφανώς και δεν λειτουργεί start and stop και πολλα αλλα (τουλαχιστον στα περ5ρισοτερα αυτοκίνητα)

Δημοσ.

Στο διαγνωστικό δεν μου βγάζει άλλη δυσλειτουργία ή error, βέβαια ο αισθητήρας λ έχει κανά 2 εβδομάδες να μου ανάψει.Ο πρώτος αισθητήρας λ που άλλαξα πότε αρχίζει και δείχνει διακυμάνσεις στο γράφημα του διαγνωστικού πρέπει δηλαδή νά κάνω μία α' απόσταση να ζεσταθεί καλά ή δείχνει και στο ρελαντί;

Δημοσ.
28 minutes ago, Opelakiasn said:

Στο διαγνωστικό δεν μου βγάζει άλλη δυσλειτουργία ή error, βέβαια ο αισθητήρας λ έχει κανά 2 εβδομάδες να μου ανάψει.Ο πρώτος αισθητήρας λ που άλλαξα πότε αρχίζει και δείχνει διακυμάνσεις στο γράφημα του διαγνωστικού πρέπει δηλαδή νά κάνω μία α' απόσταση να ζεσταθεί καλά ή δείχνει και στο ρελαντί;

Θέλει τουλάχιστον 5 λεπτά για να αρχίσει να δείχνει κάτι, είτε πίσω είτε μπροστά, αν το βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο θα πρπει να περιμένεις 5 6 λεπτά και μετά να βάλεις διαγνωστικό και να βάλεις διαγράμματα του πρώτου και δεύτερου και να δεις τι δείχνουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...