bobbyray21 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 3 ώρες πριν, DERI είπε Αν κονόμησες καμιά μου...22χρονη Ουκρανίδα,πες μας το τρόπο πως θα την προμηθευτούμε και εμείς γιατί ανήκουμε στην ίδια κατηγορία.Διαφορά στην ηλικία,δεν μας ενδιαφέρουν χοροί και πανηγύρια,κοινές φορολογικές δηλώσεις,αποφυγή χαρτούρας γάμου,αποφυγή κινδύνου να μας γδύσει η κυρία αν πάρουν τα μυαλά της αέρα και ζητήσει χωρισμό κ.τ.λ. Μόνο εγώ πιστεύω πως ο παλίκαρος μας είναι ο μικρός της υπόθεσης από το 2000 στο όνομα;; 😂🙄 1 4
lector Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 2 ώρες πριν, bobbyray21 είπε Μόνο εγώ πιστεύω πως ο παλίκαρος μας είναι ο μικρός της υπόθεσης από το 2000 στο όνομα;; 😂🙄 Κι εγω το σκεφτηκα, αλλα απο την αλλη, να ειναι 24 και να τα εχει με (αρκετα) μεγαλυτερη απο τα 14...; 🤣
MikeJ Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Την δήλωση σε εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας που στον γάμο είναι υποχρεωτική την γλυτώνεις φαντάζομαι ε; Επίσης για προγράμματα όπως το Σπίτι μου και γενικά για δάνειο στεγαστικό πιστεύω το σύμφωνο με τον γάμο θα αντιμετωπίζονται το ίδιο σωστά; 1
cinemusic Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Να και κατι που ειχα και εγω απορία και ισως μαθω κατι . Οχι πως καιγόμαστε αλλα μετα απο 15 χρονια συμβιωσης και με τα χρονια να παιρνουν το μονο που με ( μας ? ) ενδιαφέρει ειναι η εξασφάλιση της συντρόφου μου αφου εκείνη δεν εργάζεται και δεν εχει καποια ασφάλιση ειτε ιατρική ειτε αργοτερα συνταξιοδοτική. Συνεπως η απορία μου εχει να κανει με το αν το σύμφωνο παρεχει τα ιδια δικαιώματα σε σύνταξη και ασφάλεια η ακομα και κληρονομικά δικαιώματα οπως θα ηταν με τον γαμο. Επεξ/σία 5 Ιουλίου από cinemusic
dkstopo Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου ο νόμος τα λεει όλα αλλά θελεις να το διαβάσεις από εγκυρο ποστ ενος μελους....
Ducatista Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 20 ώρες πριν, alefther είπε Απο οσο ξερω 3 μονο διαφορες υπαρχουν. Στο συμφωνο συμβιωσης ΔΕΝ υπαρχει η ρητη δυνατοτητα για υιοθεσια (με αστερισκους, αλλα δεν υπαρχη η ρητη προβλεψη), και δεν προβλεπεται νομικα η χρηση του επωνυμου του συζηγου απο την συζηγο. Ατυπα μπορει κοινωνικα η γυναικα, αν το επιθυμει, να χρησιμοποιει το επωνυμο του συζηγου της, αλλα επισημα το επωνυμο αλλαζει μονο με γαμο. Φορολογικα/κληρονομικα δεν εχουν καμια διαφορα. Απο κει και περα η τριτη διαφορα ειναι στη λυση, το συμφωνο λυεται με συμβολαιογραφικη πραξη, δεν απαιτειται δικαστικη αποφαση Απο πότε είναι αυτή η εφημερίδα; 1
cpc464 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Νομίζω πως το να πας σε δήμαρχο έρχεται φθηνότερα,πέφτουν υπογραφές και τελειώνεις, το τσιμπούσι και ο χορός μετά το γάμο είναι προαιρετικά.
Alexrose Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Επίσης εάν εργάζεσαι παίρνεις επίδομα γάμου με το σύμφωνο? ? 1
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 8 minutes ago, Alexrose said: Επίσης εάν εργάζεσαι παίρνεις επίδομα γάμου με το σύμφωνο? ? Ναι, εδω και χρονια εχει ψηφιστει να μπορουν να παιρνουν: https://www.nextdeal.gr/epikairotita/asfalistika-nea/koinoniki-asfalisi/81356/epidoma-gamoy-kai-se-osoys-ehoyn-ypograpsei 1
Alexrose Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 11 ώρες πριν, *nenya* είπε Ναι, εδω και χρονια εχει ψηφιστει να μπορουν να παιρνουν: https://www.nextdeal.gr/epikairotita/asfalistika-nea/koinoniki-asfalisi/81356/epidoma-gamoy-kai-se-osoys-ehoyn-ypograpsei Οκ ευχαριστώ
kaktos77 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, Σκεφτόμαστε με τη γυναίκα μου το σύμφωνο συμβίωσης και θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά το κόστος, είναι περίπου 150 όπως γράψατε πίσω πάνω κάτω; Επίσης, ασφάλεια ΙΚΑ θα έχει μέσω εμού και η σύζυγος εφόσον εγώ εργάζομαι κανονικά. Επιπλέον, σχετικά με το επίδομα του γάμου, αφορά μόνο εκείνους που παίρνουν βασικό μισθό ή όλους; πχ εγώ είμαι πάνω από τον βασικό δικαιούμαι κάποιο επίδομα ή δεν πρόκειται να το δω εφόσον δεν παίρνω τον βασικό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 8 Ιουλίου από kaktos77
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Στις 5/7/2024 στις 8:40 ΠΜ, txcellas είπε Στο γάμο οι συγγενείς/φίλοι δωρίζουν οπότε ίσως αξίζει λίγο παραπάνω και ας έχει αρνητικά (χορούς κλπ) Γαμος που γινεται για να βγαλει λεφτα το ζευγαρι απο φιλους και συγγενεις = καταντια και γυφτια. 3 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Στις 5/7/2024 στις 4:59 ΜΜ, bobbyray21 είπε Μόνο εγώ πιστεύω πως ο παλίκαρος μας είναι ο μικρός της υπόθεσης από το 2000 στο όνομα;; 😂🙄 Μπορεί να είναι σαν τον Ομπαφέμι Μάρτινς ή τον Μουκοκό, να νιωθει 24.
geomrk Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 6 ώρες πριν, kaktos77 είπε Επιπλέον, σχετικά με το επίδομα του γάμου, αφορά μόνο εκείνους που παίρνουν βασικό μισθό ή όλους; πχ εγώ είμαι πάνω από τον βασικό δικαιούμαι κάποιο επίδομα ή δεν πρόκειται να το δω εφόσον δεν παίρνω τον βασικό; συναδελφοι στην εταιρια με παραπανω απτον βασικο το παιρνουν ολοι το επιδομα. Δεν ξερω αν ειναι στην ευχερεια της εκαστοτε επιχειρησης ωστοσο ή υποχρεουται απο καποιον νομο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα