Προς το περιεχόμενο

Full Remote Junior developer(εχω 2-3 ετη εμπειρια )

NoSleep_N2837

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω 2-3 χρονια εμπειρια Java κινητα, #C Xamarin, λιγο react μονος πολυ αρχαριος πολυ βασικα πραγματα. Δεν ειμαι τερμα αρχαριος αλλα ουτε Mid 1000-1200 max οχι παραπανω ξερω τι ειμαι μην γραψει κανεις οτι ειμαι mid.
Θα ηθελα ~1000 καθαρα αναγκαστικα να δουλεψω θελω ενσημα και εμπειρια. Κατι σε java spring πχ για να μαθω το spring η και react junior να μαθω react η και τα δυο δεν ξερω.
Εχω κανει κατι crud operations προτζεκτς με 5 -7 πινακες ετσι αρχικα πραγματα. Με oath access tokens restful api json api calls στη δουλεια τετοια φαση ηταν χαμηλο επιπεδο δουλειας δεν μαρεσει να λεω ψεματα σαν αθρωπος. Σε συμπεριφορα ειμαι κοριτσι δεν πειραζω μυγα. Χρεωκοπησε η εταιρεια εκλεισε ειμαι σε ενα νησι μονο αυτη ηταν εδω.
Μπορειτε να μου πειτε εταιρειες που θα ηταν οκ να δουλεψω remote? γιατι βλεπω διαφορα και τρομαζω απο οτι ακουω κακες συνθηκες βρισιμο υπερωριες κτλ.
Απλα να ξερω εταιρειες να κοιταξω που παιρνουν full remote με καλες συνθηκες να μαθω και τιποτα. Πρεπει να πηγαινω κα ιεκει που και που ? ειναι δυσκολο ειμαι σε μακρια νησι!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενταξει συμφωνω ο κολλητος μου εχει σταξει και παιρνει 2100 καθαρα με 3μισι ετη, εγω ομως ειμαι ανεργος τωρα και δεν ξερω αν υπαρχει full remote καταλαβες? Δεν μενω αθηνα θεσαλονικη. ειχα μισθο 1050 οταν ξεκινησα τη δουλεια απλα η εταιρεια εκλεισε παει.. δεν εδινε αυξησεις δεν πηγε καλα.
Επισης ειχα κανει κατα 70% xml xaml front end android kai xamarin απλα διαβαζω και μονος σπιτι και εχω ενα ΟΚ επιπεδο δεν ειμαι τοσο κακος.

Επεξ/σία από NoSleep_N2837

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Για mid σε κόβω. 

ετσι μου εχουν πει αρκετοι φιλοι μου παντως αν ξερει κανεις που θα ηταν καλο να στειλω  full remote .
Agile Actors, IntraSoft, Accendure, Sword, ARHS, Tracys, velti, epsilon net, ? european dynamics βλεπω διαφορα αλλα δεν ακουω καλα λογια. Για profile software ειχα ακουσει καλα. Λετε να ειμαι mid και να στειλω για mid full remote μηπως δεχτει κανενενας και εχω διαφορετικα skills? αλλα δεν βλεπω remote full

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Sorry ξέρω μόνο για remote. 

Συγνωμη, τα μπερδεψα λιγο. Θελω Full Remote να δουλευω εντελως απο σπιτι γιατι δεν μπορω να φευγω απο το νησι. Ακουω υπερωριες legacy πραγματα πολυ, φωνες κακσε συμπεριφορες κτλ και φοωαμαι λιγο.

4 ώρες πριν, Xvipes είπε

Αν δε δουλέψεις 12ωρα 6ήμερο με πληρωμή μόνο σε μετοχές developer δε γίνεσαι 

εμενα οι φιλοι μου κανονικα 8ωρα με το ζορι δουλευουν java react βασεις γενικα, καμια φορα σε release βαρανε ολη μερα και καλες πληρωμες μεχρι 3000 λαθαρα αναλογα το επιπεδο, δεν σε καταλαβαινω τι μου λες, μια ερωτηση εκανα και βγαζεις αρνητικη αυρα συγνωμη.

να κάνω 3 ερωτήσεις (μία βασική και 2 υποερωτήσεις):

Linkedin έχεις κάνει;

τα έχεις βάλει όλα αυτά που μας είπες ότι ξέρεις;

δε σε έχουν πρήξει οι recruiters;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε

να κάνω 3 ερωτήσεις (μία βασική και 2 υποερωτήσεις):

Linkedin έχεις κάνει;

τα έχεις βάλει όλα αυτά που μας είπες ότι ξέρεις;

δε σε έχουν πρήξει οι recruiters;

Μαλιστα απο τη πρωτη μερα που δουλεψα το εφτιαξα.
Μαλιστα ολα μεσα
Κατι ειχα 1 recruiter καθε 2 μηνες απο εξωτερικο συνηθως για κινητα ηθελαν. Απλα δεν εχω δουλεψει δουλεια με βασεις και ηταν πολυ αρχικου επιπεδου δουλεια δεν εκανα πολλα πραματα υπηρχαν περιπτωσεις 1 μηνας να μην εκανα τιποτα γιατι δεν υπηρχε τιποτα. Απλα διαβαζω και μονος μου να μαθω να μην ειμαι στασιμος. Μπορει να γυρναγα 6 απο δουλεια να ηρεμησω λιγο και μεχρι 3 το βραδυδιαβασα γιατι ειχα στρεσσ δεν ειχα τιποτα να μαθω στη δουλεια και πρεπει να φυγω καποτε

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Η γνώμη μου είναι να βρεις μια εργασία, έστω και με λιγότερα χρήματα από αυτά που ζητάς. Παράλληλα, μπορείς να συνεχίσεις την αναζήτηση για άλλη εργασία, χωρίς να αντιμετωπίζεις άμεσα προβλήματα βιοπορισμού. Έχοντας ήδη μια εργασία, θα είσαι σε πιο ισχυρή διαπραγματευτική θέση σε σχέση με την παρούσα κατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...