Προς το περιεχόμενο

(Full Remote)Junior SoftwareDeveloper


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω 2-3 χρονια εμπειρια Java κινητα, #C Xamarin, λιγο react μονος πολυ αρχαριος πολυ βασικα πραγματα. Δεν ειμαι τερμα αρχαριος αλλα ουτε Mid 1000-1200 max οχι παραπανω ξερω τι ειμαι μην γραψει κανεις οτι ειμαι mid.
Θα ηθελα ~1000 καθαρα αναγκαστικα να δουλεψω θελω ενσημα και εμπειρια. Κατι σε java spring πχ για να μαθω το spring η και react junior να μαθω react η και τα δυο δεν ξερω.
Εχω κανει κατι crud operations προτζεκτς με 5 -7 πινακες ετσι αρχικα πραγματα. Με oath access tokens restful api json api calls στη δουλεια τετοια φαση ηταν χαμηλο επιπεδο δουλειας δεν μαρεσει να λεω ψεματα σαν αθρωπος. Σε συμπεριφορα ειμαι κοριτσι δεν πειραζω μυγα. Χρεωκοπησε η εταιρεια εκλεισε ειμαι σε ενα νησι μονο αυτη ηταν εδω.
Μπορειτε να μου πειτε εταιρειες που θα ηταν οκ να δουλεψω remote? γιατι βλεπω διαφορα και τρομαζω απο οτι ακουω κακες συνθηκες βρισιμο υπερωριες κτλ.
Απλα να ξερω εταιρειες να κοιταξω που παιρνουν full remote με καλες συνθηκες να μαθω και τιποτα. Πρεπει να πηγαινω κα ιεκει που και που ? ειναι δυσκολο ειμαι σε μακρια νησι!!

Επεξ/σία από NoSleep_N2837
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...