Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Βγειτε για καφε με τον τυπο εδω να τα πειτε, μπας και μπειτε επιτελους στον 21ο αιωνα.

ΧΑΧΑ... λες και μπορω να βαλω περισσοτερη ταχυτητα αλλα δεν θελω, ε?
Αυτο νομιζεις.
Οταν εγω εστηνα NAS στο σπιτι μου για να εχουμε αρχεια ολη οικογενεια, ακομα κατεβαζαμε με το napster και το μουλαρακι, οποτε φιλε μην πας να μου την βγεις εμενα 🤣 😂

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, KPNY είπε

Να φανταστώ είσαι απ αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα να βλέπουν τα αντιρατσιστικά και ομοφυλοφιλικά έργα του Netflix αρκεί να είναι στο τζάμπα 

Είχα και είναι ένας από τους λόγους που το έκοψα 

Επεξ/σία από vasilisspyder
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kgkaudi είπε

Αν νομίζεις ότι η αγορά δίσκων ακόμα και παλιά ήταν κερδοφόρα για τους τραγουδιστές, μάλλον νομίζεις λάθος. Διαχρονικά το merch και οι συναυλίες έδιναν λεφτά. Στο μέταλ τουλάχιστον. Οι δίσκοι βοηθούν μόνο τις δισκογραφικές. Για αυτό, αν όντως θες να βοηθήσεις, πήγαινε σε συναυλίες και αγόραζε μπλουζάκια. Εγώ αυτό κάνω.

Δεν θα διαφωνήσω, απλώς μην έχεις την εντύπωση ότι βοηθάς κάποιον καλλιτέχνη ειδικά μικρό να δημιουργήσει και να ηχογραφήσει το επόμενο του κομμάτι, επειδή άκουσες την μουσική του στο spotify. Αν έχει κάποιο τρόπο να του κάνεις donate ή δική του σελίδα για να αγοράσεις τα τραγούδια, επέλεξε καλύτερα αυτόν τον τρόπο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 5/7/2024 στις 10:41 ΠΜ, KPNY είπε

Να φανταστώ είσαι απ αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα να βλέπουν τα αντιρατσιστικά και ομοφυλοφιλικά έργα του Netflix αρκεί να είναι στο τζάμπα 

Δεν τα βλέπω όπου και να είναι είτε από πειρατικά είτε από αλλού.  Πχ παιδικά στο παιδί βάζω μέχρι 2020 μέρα από κι και πέρα τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...