MrDanteZ Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Αδυνατώ να καταλάβω εδώ μέσα τους τζαμπατζήδες-πειρατές που απολαμβάνουν περιεχόμενο μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν κάποιοι που πληρώνουν, και τους τη λένε και απο πάνω 5 1 2
jmirko15 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 12 minutes ago, MrDanteZ said: Αδυνατώ να καταλάβω εδώ μέσα τους τζαμπατζήδες-πειρατές που απολαμβάνουν περιεχόμενο μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν κάποιοι που πληρώνουν, και τους τη λένε και απο πάνω https://www.vice.com/en/article/evkmz7/study-again-shows-pirates-tend-to-be-the-biggest-buyers-of-legal-content 7
verylife78 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου ρε παιδια ολοι εσεις που λετε stremio και 4Κ αναλυση και 20+gb ανα ταινια τι ταχυτητες εχετε??? Μια χαρα μου καθεται εμενα το netlix για το περιεχομενο που βλεπω εγω και την ποιοτητα που θελω να παρακολουθησω με την ταπεινη εως 24Mbs (λεμε τωρα) 1
kgkaudi Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 14 minutes ago, jmirko15 said: https://www.vice.com/en/article/evkmz7/study-again-shows-pirates-tend-to-be-the-biggest-buyers-of-legal-content Ακριβώς. Είδες πχ. πειρατικά το The Witch, του Eggers, θα αγοράσεις πχ. το The Northman ή το Nosferatu. Αντίστοιχα και στα games. Είναι συμβιωτική η σχέση πειρατείας και εταιριών. Ο καλύτερος τρόπος να χτυπήσεις την πειρατεία είναι με τα λεφτά. Στο Spotify με μια συνδρομή ακούς όλη την μουσική, στα games με ένα Game Pass παίζεις μέχρι να μην έχεις όραση. Στις ταινίες και τις σειρές δυστυχώς όμως έχει γίνει κουλουβάχατο. 1
Arkin Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, verylife78 είπε ρε παιδια ολοι εσεις που λετε stremio και 4Κ αναλυση και 20+gb ανα ταινια τι ταχυτητες εχετε??? Μια χαρα μου καθεται εμενα το netlix για το περιεχομενο που βλεπω εγω και την ποιοτητα που θελω να παρακολουθησω με την ταπεινη εως 24Mbs (λεμε τωρα) 350/120 ταχυτητα εδω και τα 70gb remux ειναι ψωμοτυρι για τετοιες ταχυτητες. Και εχεις την απολυτη ποιοτητα εικονας. Απο stremio δεν γνωριζω τιποτα αλλα δεν νομιζω να δινει το 4Κ των 70-80mb bitrate. Αλλα σιγουρα θα παιζει σαν το netflix η λιγο καλυτερα. 2
Eloy Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, MrDanteZ said: Αδυνατώ να καταλάβω εδώ μέσα τους τζαμπατζήδες-πειρατές που απολαμβάνουν περιεχόμενο μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν κάποιοι που πληρώνουν, και τους τη λένε και απο πάνω Δεν τους καταλαβαίνεις διότι εσύ πληρώνεις κι αυτοί δεν πληρώνουν... Δεν υπάρχει πιο λογική εξήγηση... Πρέπει να βιώσεις τον απαίσιο ήχο απο το καμπανάκι του utorrent οτι το download τελείωσε και του φούρνου μικροκυμάτων οτι το popcorn είναι έτοιμο, για να καταλάβεις τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι... Tο να τους την λένε κι απο πάνω όπως λες, είναι α) αντιδεοντολογικό και β) αυτουπονομευτικό... Αν δεν πληρώνουν κάποιοι, πως θα βγαίνει συνεχώς περιεχόμενο για να μπορούν να το κατεβάσουν και οι υπόλοιποι... Επεξ/σία 4 Ιουλίου από Eloy 1 6
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Arkin είπε Οπως βλεπω ομως παρολο που δεν εισαι 15 σου αρεσει η ποιοτητα πατος. Και δεν εννοω στην ποιοτητα ταινιων σειρων γιατι εκει εχει και καλα δειγματα αλλα στην ποιοτητα εικονας και ηχου που προσφερει το netflix. Οι περισσοτεροι βλεπουν απο το κινητο τους οποτε σε 6.5 ιντσες τι ποιοτητα να δεις; Οχι οτι δεν συμφωνω μαζι σου.
Dimitris_1981 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 41 λεπτά πριν, kp1 είπε Δεν καθομαι να κατεβαζω ταινιες και να ψαχνω να βρω δεν ειμαι 15 χρονων θελω γρηγορα και αμεσα οτι θελω…που αλλου μπορω να βρω τοσο υλικο σε ταινιες κλπ (δεν λεω οτι ειναι ολα ποιοτικα).Ακομα hbo ειναι πισω σε σειρες οπως και το amazοn εχει δρομο Δεν είναι ανάγκη να πας στα σκουπίδια του Netflix επειδή έχει ποσότητα. Κάθε χρόνο αυξήσεις και η ποιότητα μάλλον πάει προς τα κάτω: Αναφορά σε κείμενο Πηγή: https://flixed.io/netflix-price-hikes 1
Arkin Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οι περισσοτεροι βλεπουν απο το κινητο τους οποτε σε 6.5 ιντσες τι ποιοτητα να δεις; Οχι οτι δεν συμφωνω μαζι σου. Ταινια σε κινητο? Μονο αν εισαι σε κανα αεροπλανο τρενο αλλιως για πιο λογο?
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Ταινια σε κινητο? Μονο αν εισαι σε κανα αεροπλανο τρενο αλλιως για πιο λογο? Και ομως βλεπουν σε κινητο, ουτε σε Tablet δεν μπορω να δω! Σκεψου θα ηθελα ποιο μεγαλο τοιχο απο τον 300Χ180 που εχω στην ταραστα για να βλεπω ταινιες με τον Projector
kostasfalcon Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kp1 είπε Δεν το γνωριζα αυτο καν και βρισκεις οτι εχει νετφλιξ ; Welcome to the real world... 1 ώρα πριν, Eloy είπε Δεν τους καταλαβαίνεις διότι εσύ πληρώνεις κι αυτοί δεν πληρώνουν... Δεν υπάρχει πιο λογική εξήγηση... Πρέπει να βιώσεις τον απαίσιο ήχο απο το καμπανάκι του utorrent οτι το download τελείωσε και του φούρνου μικροκυμάτων οτι το popcorn είναι έτοιμο, για να καταλάβεις τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι... Tο να τους την λένε κι απο πάνω όπως λες, είναι α) αντιδεοντολογικό και β) αυτουπονομευτικό... Αν δεν πληρώνουν κάποιοι, πως θα βγαίνει συνεχώς περιεχόμενο για να μπορούν να το κατεβάσουν και οι υπόλοιποι... Τι λες??? 55 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οι περισσοτεροι βλεπουν απο το κινητο τους οποτε σε 6.5 ιντσες τι ποιοτητα να δεις; Οχι οτι δεν συμφωνω μαζι σου. Ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει το μυαλό του.... Με 170€ είχα πάρει μία tcl 32αρα 1080p 100hz με android και από εκεί βλέπω ό,τι θέλω με στρέμιο φυσικά, σεταρισμένο με τις πηγές που πρέπει...υπάρχουν άπειροι οδηγοί να το φτιάξεις και μετά ξενιάζεις... Σε οποιοδήποτε άλλη συσκευή android ή windows - απλά κάνεις login με το e-mail που σέταρες το stremio, και τα έχεις όλα χωρίς να ρυθμίσεις ξανά τίποτα άλλο. 1 ώρα πριν, verylife78 είπε ρε παιδια ολοι εσεις που λετε stremio και 4Κ αναλυση και 20+gb ανα ταινια τι ταχυτητες εχετε??? Μια χαρα μου καθεται εμενα το netlix για το περιεχομενο που βλεπω εγω και την ποιοτητα που θελω να παρακολουθησω με την ταπεινη εως 24Mbs (λεμε τωρα) Επιλέγεις όποια πηγή θέλεις σε όποια ποιότητα θέλεις... Κανείς δεν μένει δυσαρεστημένος... Επεξ/σία 4 Ιουλίου από kostasfalcon
BertaJourdan Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Arkin είπε Ποιος ασχολειται ακομα με netflix ρε παιδια? Εγω, προσωπικα, παντως δεν ξερω κανεναν που να μην εχει. 2
alexioannou Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Το παρέχω δωρεάν σε τουριστικό κατάλυμα στα 720p με 7,5€ και κάνει δουλειά .... Το βάζω και στην γλώσσα του εκάστοτε τουρίστα... Πριν τα νετφλιξ κατέβαζα 30 ταινιες τοπ της εποχής, και έβρισκα υπότιτλους πάλι στην γλώσσα τους..... Κάτι κουραστικό και χρονοβόρο...... 1
vforvaggelis Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε Welcome to the real world... που βρισκω τα καταλληλα addons;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα