Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ MINI PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας !!! Οπως βλεπεται και στον τιτλο του θεματος ψαχνω κατι σε mini pc το πολυ μεχρι 450-500 ευρω το οποιο το θελω μονο για πολυ χαλαρο gaming οπως counter strike και τιποτα περισσοτερο. Εχω σοβαρο θεμα με τον χωρο οποτε δεν θελω κατι μεγαλο. Να σημειωσω οτι επειδη βλεπω οτι μερικα μοντελα εχουν θεμα με το wifi , ειμαι με wifi και δεν παιζει να περασω καλωδιο lan επειδη το ρουτερ ειναι σε μια αποσταση 5-6 μετρων και δεν βολευει. Τι εχετε να προτεινετε εσεις ?? Εχω δει μερικα της beelink στο σκρουτζ που παιζουν καπου μεταξυ 400-500 αλλα δεν γνωριζω και πολλα πανω σε αυτο. Ευχαριστω !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα βγει λίγο παραπάνω με τη μνήμη και το NVME αλλά νομίζω ότι κάτι είναι κατάλληλο για τη χρήση που θέλεις.

Το wifi αν έχεις παρεμβολές και κακό router είναι πρόβλημα σε όλα τα mini pc γιατί έχουν πολύ μικρές κεραίες.

Επεξ/σία από elpenor

On 04/07/2024 at 15:00, alex.fentagin said:

Καλησπέρα σας !!! Να σημειωσω οτι επειδη βλεπω οτι μερικα μοντελα εχουν θεμα με το wifi , ειμαι με wifi και δεν παιζει να περασω καλωδιο lan επειδη το ρουτερ ειναι σε μια αποσταση 5-6 μετρων και δεν βολευει. 

5-6 μέτρα χωρίς τοίχους θεωρείτε πολύ κοντα.

Τώρα εάν έχεις πολλούς τοίχους ενδιαμεσα υπάρχουν 2 λύσεις.

Α)Εξωτερικό usb στικ με κεραια wifi η plc (το οποία χρησιμοποιούν την καλωδίωση του ρεύματος για να μεταφέρουν data).Έχω σε 3 σημεία κάτι tp link και δουλεύουν απροβληματιστα εδώ και 5+ χρόνια χωρίς να τα αγγιξω στο ενδιάμεσο και μάλιστα σε σπίτια με διαφορετικους πίνακες του ρεύματος(θεωρητικά δεν δουλεύουν εάν δεν είναι όλα στον ίδιο πίνακα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...