Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Το Toshiba arata που έχω θα χρειαστεί το ετήσιο σέρβις για να ισχύει η εγγύηση. 

Πρέπει να φωνάξω τους ίδιους που το πέρασαν από τον κωτσοβολο πέρσι η μπορώ να φέρω όποιον θέλω?

Τι πρέπει να προσέξω? 

Να μου δώσουν οπωσδήποτε απόδειξη? 

Κάτι άλλο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Μια βεβαιωση οτι το σερβις το ανελαβε  πιστοποιημενος ψυκτικος ... οι σοβαροι επαγγελματιες γνωριζουν. Η αποδειξη παροχης υπηρεσιων δεν αποτελει βεβαιωση. Το εξακριβωνεις ηδη απο το τηλεφωνο πως το θες. 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Μια βεβαιωση οτι το σερβις το ανελαβε  πιστοποιημενος ψυκτικος ... οι σοβαροι επαγγελματιες γνωριζουν. Η αποδειξη παροχης υπηρεσιων δεν αποτελει βεβαιωση. Το εξακριβωνεις ηδη απο το τηλεφωνο πως το θες. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου.

Οπότε δεν χρειάζεται να έρθουν οι ίδιοι που το πέρασαν. 

Το κλιματιστικό είναι πεντακάθαρο.

Έχει δουλέψει μόνο 2 μήνες τώρα το καλοκαίρι και απειροελαχιστα το χειμώνα. 

Επειδή έχω φίλο ψυκτικό μπορώ να πάρω έτσι την βεβαίωση η χρειάζεται συντήρηση οπωσδήποτε? 

Ευχαριστώ κ πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου.

Οπότε δεν χρειάζεται να έρθουν οι ίδιοι που το πέρασαν. 

Το κλιματιστικό είναι πεντακάθαρο.

Έχει δουλέψει μόνο 2 μήνες τώρα το καλοκαίρι και απειροελαχιστα το χειμώνα. 

Επειδή έχω φίλο ψυκτικό μπορώ να πάρω έτσι την βεβαίωση η χρειάζεται συντήρηση οπωσδήποτε? 

Ευχαριστώ κ πάλι.

Τουλαχιστον βγαλε κ ξεπλυνε τα φιλτρα ... λιγο με πανακι μικροινων τις περσιδες κ θα σαι κομπλε. Αν μπορει ο φιλος να σ δωκει επισημη βεβαιωση go for it... αλλα στη τελικη για ενα κλιματιστικο, ενα 25-30ευρω ειναι. Δεν βλαπτει να φερεις εναν επαγγελματια να του βαλει ενα χερι. Θα δεις και πως γινεται η "συντηρηση" και θα τη κανεις κ μετα κ μονος. Δεν ειναι κ καμια ιδιαιτερη επιστημη ... 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Τουλαχιστον βγαλε κ ξεπλυνε τα φιλτρα ... λιγο με πανακι μικροινων τις περσιδες κ θα σαι κομπλε. 

Καθε 2 εβδομάδες το κάνω αυτό. 

Δεν έχει τπτ μέσα.

Και τις Περσιδες το ίδιο. 

Επίσης έχω καθαρίσει λιγο κ την εξωτερική μονάδα γιατί είναι στο πάτωμα και έχω εύκολη πρόσβαση. 

Οπότε εάν μπορεί ο φίλος να δώσει βεβαιωση είμαι κομπλέ, δεν χρειάζεται συντήρηση? 

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, johnnyman είπε

δεν χρειάζεται συντήρηση? 

Δεν χρειαζεται. Δεν θα κανει τιποτα παραπανω στην "συντηρηση" απο το να το καθαρισει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Δεν χρειαζεται. Δεν θα κανει τιποτα παραπανω στην "συντηρηση" απο το να το καθαρισει.

Οποτε πρέπει να ζητήσω μόνο την βεβαίωση από το φίλο.

Εαν μπορέσει βέβαια..

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Οποτε πρέπει να ζητήσω μόνο την βεβαίωση από το φίλο.

Εαν μπορέσει βέβαια..

Διαβάστε τους όρους της εγγύησης για τους χρόνους συντήρησης 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimostr είπε

Διαβάστε τους όρους της εγγύησης για τους χρόνους συντήρησης 

Κατάλαβα καλά ότι δεν χρειάζεται συντήρηση τον πρώτο χρόνο και πρέπει μετα τον 2ο?

Screenshot_20240824_152546_Drive.jpg

Δημοσ.

Δεν έχετε χώρο στην πλάτη και μπροστά από την εξωτερική μονάδα όπως είδαμε πρόσφατα;

Κανένα πρόβλημα 

Spoiler

έσπασε η βάση 

Screenshot_2024-08-24-16-37-13-857_com.facebook.katana-edit.jpg.8b85dc2d4c0453a39d9396c7ad88b587.jpg

• Haha 9
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Δεν έχετε χώρο στην πλάτη και μπροστά από την εξωτερική μονάδα όπως είδαμε πρόσφατα;

Κανένα πρόβλημα 

Απόκρυψη περιεχομένων

έσπασε η βάση 

Screenshot_2024-08-24-16-37-13-857_com.facebook.katana-edit.jpg.8b85dc2d4c0453a39d9396c7ad88b587.jpg

Μια χαρά είναι, δεν βλέπω το πρόβλημα. Όταν βρέχει θα καθαρίζει και λίγο. 🤣

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μικρές διαφοροποιήσεις σήμερα με παρόμοιες ας πούμε συνθήκες 

στα ανατολικά δωμάτια που καλύπτει το Toyo μεγαλύτερο φορτιο αφού είχα τα παντζουρια ανοιχτά και χτύπησε μέσα ο ηλιος μέχρι τη στιγμή που άναψα το κλιματιστικό αποτυπώνετε και στη κατανάλωση 

IMG_0558.jpeg

IMG_0557.jpeg

IMG_0556.jpeg

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! σε mitsubishi heavy industries srk 71zr-w ποιες ρυθμίσεις να κοιτάξω τώρα το καλοκαίρι σε ψύξη για καλύτερη απόδοση και οικονομία; 

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει το ελάχιστο που έχει καταγραφεί από χρήστη σε ψύξη (και θέρμανση) για το atxc25c;

Δημοσ.

Καλησπερα , μια ερωητηση . Παρατηρησα πως το ac μου σταματαει να δουλευει και αναβοσβηνει το timer led , την ιδια στιγμη καθε 5 δευτερολεπτα αναβοσβηνει το power led 6 φορες και μετα ξεκιναει να δουλευει παλι .

Οσο σημβαινει αυτο παρατηρησα επισης οτι τοτε ξεκιναει να δουλευει και ο ανεμιστηρας στην εξωτερικη μοναδα .

Τι μπορει να ειναι ? Ευχαριστω για οποιαδιποτε απαντηση 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, liakjim είπε

Κανένα πρόβλημα 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

έσπασε η βάση 

Εικάζω ότι θα δουλεύει εντάξει, εκτός από χειμωνιάτικες μέρες με βροχή. Θα πιάνει όλο πάγο σε χρόνο dt και θα κάνει defrost. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...