Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 4

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν νομίζω. 

Τι να σου πω,, εμεις κρυωνουμε με 25 , ειδικα η γυναικα δε το σηκωνει με τιποτα..με 27 οπως εγραψα και πιο πανω ειμαστε σουπερ, σε συνδυασμο με χαμηλη καταναλωση/οικονομια οποτε ειναι  υποκειμενικο το ζητημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

38 λεπτά πριν, energy52 είπε

Nα ξερεις οτι ο στοχος που βαζεις 25 ειναι απαιτητικη θερμοκρασια οπως και να εχει..δε συζηταμε οταν εχει 40+ εξω και με τα δεδομενα που αναφερεις το 25 ή και το 26 ακομα τα μηχανηματα δινουν πονο..

Εγω σε μονωμενο σπιτι δεν παιζω ποτε κατω απο 27 και στον υπνο 28 μη σου πω..Αν παμε σε καυσωνα 40+ τοτε 28 και με τερμα τον ανεμιστηρα κι ειμαστε σουπερ σε συνδυασμο με την οικονομια!

Βεβαια μετα παμε στον αλλο παραγοντα, τι θερμοκρασια σηκωνει το σωμα του καθενος😄 

Αν το βάλω 26 ή 27 °C, απλά δεν δουλεύει αρκετά ώστε να γίνει αφύγρανση. 26 °C με 70% υγρασία is not my cup of tea 🤐

5 λεπτά πριν, energy52 είπε

Τι να σου πω,, εμεις κρυωνουμε με 25 , ειδικα η γυναικα δε το σηκωνει με τιποτα..με 27 οπως εγραψα και πιο πανω ειμαστε σουπερ, σε συνδυασμο με χαμηλη καταναλωση/οικονομια οποτε ειναι  υποκειμενικο το ζητημα

Αν το κλιματιστικό φυσάει πάνω σου, λογικό να κρυώνεις στους 25 °C. Εγώ το έχω να διαχέεται στο χώρο.

• Like 2

5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αν το βάλω 26 ή 27 °C, απλά δεν δουλεύει αρκετά ώστε να γίνει αφύγρανση. 26 °C με 70% υγρασία is not my cup of tea 🤐

Παρομοίως αλλά μεταξύ μας έχει να κάνει με τον χώρο. Σε έναν άλλον χώρο οι 27 ζήτηση πιθανώς να φέρνουν το κλιματιστικό σε αυξημένα watts οπότε να έχουμε και καλή αφυγρανση. 

• Like 1

15 λεπτά πριν, liakjim είπε

20 λεπτά πριν, liakjim είπε

Και μια τελευταια χαρη και συγγνωμη που σε ενοχλω συνεχως..απλα για να κανω μια καλη συγκριση. Υπαρχει αντιστοιχο databook για τα νεα perfera FTXM-A ?

Εχω καταλαβει λαθος τοσο καιρο; Οταν το εχεις σε μια συγκεκριμενη σκαλα στο fan speed, δε ριχνει στροφες οταν πιανει την θερμοκρασια; Ή αυτο γινεται μονο στις λειτουργιες auto και follow me;

Δλδ αν το εχω στο max speed, παντα στο τερμα θα λειτουργει;

43 minutes ago, Witcher1st said:

Δλδ αν το εχω στο max speed, παντα στο τερμα θα λειτουργει

Εκτός αν υπάρχει κάποια μάρκα που λειτουργεί αλλιώς, ναι έτσι πάει. Χθες προχθές που ανέφερες κάτι, δεν σε κατάλαβα. Βάλτο auto λοιπόν και δες.

• Like 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

[...]

Ποια είναι η θερμοκρασία του εξερχόμενου αέρα στις περσίδες του κλιματιστικού σου, όταν είναι σε λειτουργία ψύξης αλλά δεν κάνει αφύγρανση;

1 ώρα πριν, Lofarek είπε

Και μια τελευταια χαρη και συγγνωμη που σε ενοχλω συνεχως..απλα για να κανω μια καλη συγκριση. Υπαρχει αντιστοιχο databook για τα νεα perfera FTXM-A ?

Δεν ξέρω για τα νέα, αλλά ψάξε να βρεις κάτι αντίστοιχο σαν αυτό https://easyupload.io/t6wmi7

40 λεπτά πριν, filipN είπε

Ποια είναι η θερμοκρασία του εξερχόμενου αέρα στις περσίδες του κλιματιστικού σου, όταν είναι σε λειτουργία ψύξης αλλά δεν κάνει αφύγρανση;

Για το asyg24kmta είναι έτσι ->

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΓΝΏΜΗ ΈΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ chiQ? ΒΛΈΠΩ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ ΚΛΆΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ SEER KAI SCOOP. ΑΞΙΖΕΙ ΛΕΤΕ ?

10 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν ξέρω για τα νέα, αλλά ψάξε να βρεις κάτι αντίστοιχο σαν αυτό https://easyupload.io/t6wmi7

Για το asyg24kmta είναι έτσι ->

Μολις μου εστειλαν απο daikin θα τα στειλω και εδω για reference σε καθε ενδιαφερομενο...

• Like 1

1 ώρα πριν, Lofarek είπε

Μολις μου εστειλαν απο daikin θα τα στειλω και εδω για reference σε καθε ενδιαφερομενο...

Databook για εσωτερικη μοναδα new perfera ftxm-a

FTXM-A_Data book_EEDEL24_Greek-compressed.pdf

1 λεπτό πριν, Lofarek είπε

Databook για εσωτερικη μοναδα new perfera ftxm-a

FTXM-A_Data book_EEDEL24_Greek-compressed.pdf 1.64 MB · 0 downloads

Την εξωτερική μονάδα θέλουμε, δεν μας κάνει η εσωτερική.

2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Την εξωτερική μονάδα θέλουμε, δεν μας κάνει η εσωτερική.

RXM-A_Data Book_EEDEL24_Greek-compressed.zip

Μόλις τώρα, Lofarek είπε

Μολις την εστειλα και αυτην 

Σε παρακαλω κανε και εζη μια συγκριση με daisekai 10 τα 12ρια και οταν μπορεσεις πες μου την γνωμη σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...