dimostr Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Spirosta2 είπε όταν λέω αν το κάνουν, δεν εννοώ να έχω εγώ το νου μου σαν χρήστης για το πότε και πόσο κάνει αφυγρανση, αλλά να του ρυθμίζεις θερμοκρασία αλλά και υγρασία (όπως το ururu sarara που έστειλε ο Liakjim) Αυτό που ζητάς το κάνει αυτό https://www.tclgreece.gr/product/c-fresh-09chsd-fai/ και το φασον του morris χωρίς να χρειαστεί να πουλήσεις κάνα νεφρό για να το αγοράσεις όπως χρειάζεται για να πάρεις το daikin και σίγουρα είναι και πιο αθόρυβο από τον δεινόσαυρο daikin Επεξ/σία 10 Ιουλίου από dimostr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, dimostr είπε Αυτό που ζητάς το κάνει αυτό https://www.tclgreece.gr/product/c-fresh-09chsd-fai/ και το φασον του morris χωρίς να χρειαστεί να πουλήσεις κάνα νεφρό για να το αγοράσεις όπως χρειάζεται για να πάρεις το daikin και σίγουρα είναι και πιο αθόρυβο από τον δεινόσαυρο daikin Όχι. Edit Όσο και να γελάς δεν αλλάζει κάτι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Spirosta2 είπε όταν λέω αν το κάνουν, δεν εννοώ να έχω εγώ το νου μου σαν χρήστης για το πότε και πόσο κάνει αφυγρανση, αλλά να του ρυθμίζεις θερμοκρασία αλλά και υγρασία (όπως το ururu sarara που έστειλε ο Liakjim) Δεν υπάρχει κανένα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, liakjim είπε Όχι. Edit Όσο και να γελάς δεν αλλάζει κάτι... Τι να αλλάξει , ότι παραμυθιάζεις το κόσμο διαφημίζοντας ένα προϊόν παμπάλαιο πανάκριβο και απίστευτα θορυβώδες , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, dimostr είπε Τι να αλλάξει , ότι παραμυθιάζεις το κόσμο διαφημίζοντας ένα προϊόν παμπάλαιο πανάκριβο και απίστευτα θορυβώδες , Ένα προϊόν αξεπέραστων επιδόσεων και μοναδικής τεχνολογίας ( ρύθμισης υγρασίας χειμώνα καλοκαίρι ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, liakjim είπε Ένα προϊόν αξεπέραστων επιδόσεων και μοναδικής τεχνολογίας ( ρύθμισης υγρασίας χειμώνα καλοκαίρι ). Μου θυμίζεις τον κρητικό που έβαζε και τα σποτάκια από τη Toshiba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, dimostr είπε Μου θυμίζεις τον κρητικό που έβαζε και τα σποτάκια από τη Toshiba Οσο και να θέλεις να τα κάνεις ξινά τα σταφύλια, παραμένει το μοναδικό κλιματιστικό της αγοράς με τις δυνατότητες του, χώρια που την απόδοση του την κοιτανε με κυάλια το σύνολο των υπολοίπων"κλιματιστικών" ( σε εισαγωγικά το κλιματιστικών , γιατί μόνο κλίμα δεν ρυθμίζουν). 11 ώρες πριν, tryfos είπε Σε Midea 18αρι (Bosch) μου λειτουργεί κανονικά στην ψύξη, ρίχνει κανονικά την θερμοκρασία και μετά σβήνει ο συμπιεστής. Κάποιες φορές λειτουργει κανονικά στην συνέχεια και επανέρχεται. Υπάρχουν όμως φορές που απλά μετά σαν να 'κολλάει' σε απλό fan, δεν επανέρχεται ο συμπιεστής παρά το ότι βλέπω στο κοντρόλ ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει (στο follow me). Όταν το κάνει αυτό υπάρχει μόνο ένα υποτυπώδες φύσημα αέρα, σαν να είναι το μηχάνημα στο quiet και είναι οριακά κρύο. Πρέπει να το σβήσω και να το ξανααναψω για να επανέλθει η κανονική ψύξη. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι πιάνει πάγο στην εσωτερική μονάδα στο στοιχείο. Όμως από όσο καταλαβαίνω η αποχέτευση λειτουργεί (βγαίνει νερό έξω). Έχει κανείς καμιά ιδέα; Βάλε το τηλεκοντρόλ πιο μακριά ή/και πιο ψηλά ώστε να διαβάσει πιο γρήγορα ότι ανέβηκε η θερμοκρασία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, liakjim είπε Οσο και να θέλεις να τα κάνεις ξινά τα σταφύλια, παραμένει το μοναδικό κλιματιστικό της αγοράς με τις δυνατότητες του, χώρια που την απόδοση του την κοιτανε με κυάλια το σύνολο των υπολοίπων"κλιματιστικών" ( σε εισαγωγικά το κλιματιστικών , γιατί μόνο κλίμα δεν ρυθμίζουν). Υπήρχε κάποτε μια διαφήμιση που έλεγε (όχι για κλιματιστικά αλλά είναι στο κλίμα το δικό σου ) live your myth in Greece Αυτό στο αναγνωρίζω είσαι πιστός στη μάρκα και κάπως έτσι θα πρέπει να ήταν το μότο σου live your myth with daikin Κάνε τώρα καμία βουτιά εκεί στη Σέριφο που είσαι και καλά να περνάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, liakjim είπε Βάλε το τηλεκοντρόλ πιο μακριά ή/και πιο ψηλά ώστε να διαβάσει πιο γρήγορα ότι ανέβηκε η θερμοκρασία . Δεν έχω πεισθεί 100% ότι συνδέεται μόνο με το follow me. Επίσης δεν έχω καταλάβει κάθε πότε παίρνει την θερμοκρασία γενικά από το κοντρόλ όταν έχω το follow me αναμμένο. Επίσης το offset για να ξαναξεκινήσει έχω την αίσθηση ότι είναι τεράστιο. Πάνω από 2,5-3 βαθμούς. Δηλαδή το έχω πχ. στο 26, την ρίχνει εκεί, πάει μετά 28,5-29 και δεν ξεκινάει, πρέπει να κατεβάσω manually την θερμοκρασία (και αυτό αν ξεκινήσει). Τον πάγο στο εσωτερικό πως τον εξηγείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 29 λεπτά πριν, tryfos είπε Τον πάγο στο εσωτερικό πως τον εξηγείς; Έχεις διαρροή η ανεπάρκεια ψυκτικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 29 λεπτά πριν, tryfos είπε Δεν έχω πεισθεί 100% ότι συνδέεται μόνο με το follow me. Επίσης δεν έχω καταλάβει κάθε πότε παίρνει την θερμοκρασία γενικά από το κοντρόλ όταν έχω το follow me αναμμένο. Επίσης το offset για να ξαναξεκινήσει έχω την αίσθηση ότι είναι τεράστιο. Πάνω από 2,5-3 βαθμούς. Δηλαδή το έχω πχ. στο 26, την ρίχνει εκεί, πάει μετά 28,5-29 και δεν ξεκινάει, πρέπει να κατεβάσω manually την θερμοκρασία (και αυτό αν ξεκινήσει). Τον πάγο στο εσωτερικό πως τον εξηγείς; Το follow me στα midea έχει κάθε 3' ανανέωση. Αν δεις με το κινητό σου θα δεις το ματάκι να ανάβει κάθε 3' . Θέλει λίγο πειραματισμό που θα το βάλεις. Μετά από δοκιμές στον χώρο μου έχω 0.8C συν, πλην . Για τον πάγο δεν ξέρω, ίσως απλά βλέπεις τις υγροποιήσεις. Ρώτα τον @Klausx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, dimostr είπε Έχεις διαρροή η ανεπάρκεια ψυκτικου Μετά από ψάξιμο που έκανα, όχι απαραίτητα νομίζω. Εμφανίζεται κυρίως όταν μειώνεται πολύ το πέρασμα (ζεστού) αέρα από το στοιχείο και σε αυτήν την "σταματημένη" λειτουργία που αναφέρω. Μόλις ξεκινάει ο συμπιεστής και δουλεύει κανονικά το κλιματιστικό, αμέσως περνάει ζεστός αέρας από το στοιχείο και λιώνει τον πάγο κανονικά. Ίσως υπάρχει και θέμα με την τοποθέτηση (από πάνω δεν έχει τη σωστή απόσταση και το μπουκώνει μάλλον στην είσοδο του ζεστού αέρα και γι' αυτό παγώνει το στοιχείο). Ειδάλλως, αν είχα θέμα με το ψυκτικό, δεν θα δούλευε καθόλου, λάθος σκέφτομαι; Δεν ξέρω, μια υπόθεση κάνω, ίσως όντως ο @Klausx να μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα. 23 λεπτά πριν, liakjim είπε Θέλει λίγο πειραματισμό που θα το βάλεις. Μετά από δοκιμές στον χώρο μου έχω 0.8C συν, πλην . Εσύ πως το βάζεις περίπου το κοντρόλ; Εγώ περίπου 4-4,5 μέτρα μακριά, να μην χτυπάει απευθείας πάνω του σε ένα τραπεζάκι σαλονιού. Το 0,8C πάνω-κάτω που λες το λες σε σχέση με την target θερμοκρασία ή ότι αφήνει την θερμοκρασία να πάει πάνω (ή κάτω) κατά 0,8 μέχρι να ξαναλειτουργήσει ο συμπιεστής; Και μόλις πέσει πχ. 1 βαθμό ακούς αμέσως τον συμπιεστή να ανάβει; Δεν μου έχει συμπεριφερθεί σχεδόν ποτέ έτσι. Επεξ/σία 10 Ιουλίου από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, tryfos είπε Δεν έχω πεισθεί 100% ότι συνδέεται μόνο με το follow me. Επίσης δεν έχω καταλάβει κάθε πότε παίρνει την θερμοκρασία γενικά από το κοντρόλ όταν έχω το follow me αναμμένο. Επίσης το offset για να ξαναξεκινήσει έχω την αίσθηση ότι είναι τεράστιο. Πάνω από 2,5-3 βαθμούς. Δηλαδή το έχω πχ. στο 26, την ρίχνει εκεί, πάει μετά 28,5-29 και δεν ξεκινάει, πρέπει να κατεβάσω manually την θερμοκρασία (και αυτό αν ξεκινήσει). Τον πάγο στο εσωτερικό πως τον εξηγείς; 34 λεπτά πριν, liakjim είπε Το follow me στα midea έχει κάθε 3' ανανέωση. Αν δεις με το κινητό σου θα δεις το ματάκι να ανάβει κάθε 3' . Θέλει λίγο πειραματισμό που θα το βάλεις. Μετά από δοκιμές στον χώρο μου έχω 0.8C συν, πλην . Για τον πάγο δεν ξέρω, ίσως απλά βλέπεις τις υγροποιήσεις. Ρώτα τον @Klausx 11 λεπτά πριν, tryfos είπε Μετά από ψάξιμο που έκανα, όχι απαραίτητα νομίζω. Εμφανίζεται κυρίως όταν μειώνεται πολύ το πέρασμα (ζεστού) αέρα από το στοιχείο και σε αυτήν την "σταματημένη" λειτουργία που αναφέρω. Μόλις ξεκινάει ο συμπιεστής και δουλεύει κανονικά το κλιματιστικό, αμέσως περνάει ζεστός αέρας από το στοιχείο και λιώνει τον πάγο κανονικά. Ίσως υπάρχει και θέμα με την τοποθέτηση (από πάνω δεν έχει τη σωστή απόσταση και το μπουκώνει μάλλον στην είσοδο του ζεστού αέρα και γι' αυτό παγώνει το στοιχείο). Ειδάλλως, αν είχα θέμα με το ψυκτικό, δεν θα δούλευε καθόλου, λάθος σκέφτομαι; Δεν ξέρω, μια υπόθεση κάνω, ίσως όντως ο @Klausx να μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα. Εσύ πως το βάζεις περίπου το κοντρόλ; Εγώ περίπου 4-4,5 μέτρα μακριά, να μην χτυπάει απευθείας πάνω του σε ένα τραπεζάκι σαλονιού. Το 0,8C πάνω-κάτω που λες το λες σε σχέση με την target θερμοκρασία ή ότι αφήνει την θερμοκρασία να πάει πάνω (ή κάτω) κατά 0,8 μέχρι να ξαναλειτουργήσει ο συμπιεστής; Και μόλις πέσει πχ. 1 βαθμό ακούς αμέσως τον συμπιεστή να ανάβει; Δεν μου έχει συμπεριφερθεί σχεδόν ποτέ έτσι. Δεν πρέπει να πιάνει πάγο, ειδικά με θερμοστάτη στους 26. Χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα ή δυσλειτουργία θα κοίταγα πρώτα αφού έχεις απόδοση. Δες αν με fan speed 80-100% γυρνάει σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, Klausx είπε Δεν πρέπει να πιάνει πάγο, ειδικά με θερμοστάτη στους 26. Χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα ή δυσλειτουργία θα κοίταγα πρώτα αφού έχεις απόδοση. Δες αν με fan speed 80-100% γυρνάει σωστά. Ναι, με μεγαλύτερο fan speed νομίζω σταματάει να πιάνει πάγο. Όμως και έτσι είναι φυσιολογικό; Δηλαδή άμα πιάνει θερμοκρασία και μετά ρίχνει το speed, τί να κάνουμε να το έχω πάντα στο high; Θα παγώσω. Ιδεατά για εμένα πρέπει να είναι στο auto speed και με το follow me να παίζει μπάλα μόνο του... Πώς εξηγείται, ότι φαίνεται σα να "κολλάει" κατά καιρούς, δηλαδή αρχικά δουλεύει οκ, πέφτει η θερμοκρασία, σταματάει ο συμπιεστής, όμως ανεβαίνει μετά αρκετά πάνω από την target θερμοκρασία και δεν ξεκινάει πάλι ο συμπιεστής/ψύξη και μένει σε ένα πολύ χαμηλό fan (και τότε πιάνει πάγο); Αυτό είναι το βασικό μου πρόβλημα εδώ, ο πάγος μάλλον είναι αποτέλεσμα αυτού απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, tryfos είπε Ναι, με μεγαλύτερο fan speed νομίζω σταματάει να πιάνει πάγο. Όμως και έτσι είναι φυσιολογικό; Δηλαδή άμα πιάνει θερμοκρασία και μετά ρίχνει το speed, τί να κάνουμε να το έχω πάντα στο high; Θα παγώσω. Ιδεατά για εμένα πρέπει να είναι στο auto speed και με το follow me να παίζει μπάλα μόνο του... Πώς εξηγείται, ότι φαίνεται σα να "κολλάει" κατά καιρούς, δηλαδή αρχικά δουλεύει οκ, πέφτει η θερμοκρασία, σταματάει ο συμπιεστής, όμως ανεβαίνει μετά αρκετά πάνω από την target θερμοκρασία και δεν ξεκινάει πάλι ο συμπιεστής/ψύξη και μένει σε ένα πολύ χαμηλό fan (και τότε πιάνει πάγο); Αυτό είναι το βασικό μου πρόβλημα εδώ, ο πάγος μάλλον είναι αποτέλεσμα αυτού απλά. Πιστεύω ότι πέφτει πολύ μεγάλο στον χώρο γιαυτό και το δουλεύεις στην χαμηλή ταχύτητα αέρα μαζί με την λάθος θέση που έχει τοποθετηθεί κάποιον ενοχλεί. Αν με auto fan πιάνει πάγο υπάρχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα