liakjim Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 58 λεπτά πριν, rkb είπε Στο πλαίσιο με την αγορά ανεμιστηρα αφαιρείται το ΦΠΑ, οπότε η τιμή πέφτει στα 450 ευρώ για το TCL. Δεν ξέρω αν τον Σεπτέμβριο αναμένουμε ακόμα καλύτερες τιμές/προσφορές. Ναι αλλά αναγκάζεσαι να αγοράσεις κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teosard Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Γνώμες για αυτο; https://www.skroutz.gr/s/55003613/Electrolux-EACS-I-24HEL-N8-Klimatistiko-Inverter-24000-BTU-A-A-me-WiFi.html Σε αυτο το budget υπάρχει κάποιο αξιόλογο 24αρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soularav Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 29/7/2024 στις 9:55 ΠΜ, chemkyr είπε καλημέρα έχει κάποιο μέλος άποψη για τις νέες σειρές AY και AP της mitsubishi electric? Στα χαρακτηριστικά του φαίνονται να είναι πολύ αποδοτικά μηχανήματα (στα 12αρια αναφέρομαι) Τα κοίταξα και εγώ περισσότερο για τη σειρά ΑΥ. Η σειρά ΑΥ είναι νεότερη και έχει στη ψύξη λειτουργία που όταν το κλείνεις στεγνώνει το στοιχείο για να μην μυρίζει. Βρήκα και αυτό. Τώρα αν κανένας μέλος το έχει και θα ήθελε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του θα ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενο. Επεξ/σία 17 Αυγούστου από soularav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisSol Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Στις 16/8/2024 στις 12:57 ΜΜ, george0310 είπε καλημερα ! οι Εγγλέζοι είναι μαρτυριάρηδες εδω εχει ολα τα τεχνικα στοιχεια στα fujitsu https://webstore.uk.fujitsu-general.com/ για παραδειγμα ακομα και το ακριβο KG και το KM ελαχιστα watt ειναι στα 250!!! αν καποιος που γνωρίζει μπορεί να κανει συγκρίσεις σε διαγράμματα και διάφορες από toshiba -daikin (δεν ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι το toshiba edge ειναι καλυτερο απο την fujitsu KG σειρα) Αγόρασε φίλος χθες το 13000 btu Toshiba white edge . Όταν το εγκαταστήσει σε μερικές μέρες θα πάρουμε μια εικόνα από την κατανάλωση του στη ψύξη. Εκεί κατευθύνομαι και εγώ που θέλω να αλλάξω δύο παλιά on off κλιματιστικά, στη σειρά white edge της Toshiba . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskan22 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Καλησπερα , τωρα τελευταια εχει την συγκεκριμενη διαρροη στον εσωτερικο τοιχο το midea . Kαμια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdkamael Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου (επεξεργασμένο) καλησπέρα λοιπονννν ... έχω το mitsubishi electric msz-ga71va ( τοποθετήθηκαν 2009, μάλλον όμως το μοντέλο υπάρχει ήδη από το 2005 ) με τα stats οπως αναγραφονται στη φωτογραφια. Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Πως μπορω να τα φερω σε τετοιο σημειο ωστε να μπορω να τα συγκρινω με σημερινα SEER SCOP και συγκεκριμενα με αυτα του SRK/SRC-71ZR-W ( diamond φωτο 2 )? Και γενικά... αν κάνω το συγκεκριμένο switch, τι αλλαγες μπορω να περιμενω real life ? 23 λεπτά πριν, chriskan22 είπε Καλησπερα , τωρα τελευταια εχει την συγκεκριμενη διαρροη στον εσωτερικο τοιχο το midea . Kαμια ιδεα ? Μπόλικη μπίχλα... πάει για λύσιμο, πλύσιμο είτε έτσι είτε αλλιώς όποτε βλέπεις και παράλληλα αν παίζει κάτι...μπορεί να μπουκώσε κάτι τη διαδρομή του νερού στο βανάκι αποχέτευσης. Επεξ/σία 17 Αυγούστου από mdkamael 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 1 ώρα πριν, chriskan22 είπε Καλησπερα , τωρα τελευταια εχει την συγκεκριμενη διαρροη στον εσωτερικο τοιχο το midea . Kαμια ιδεα ? Είχα πρόσφατα το ίδιο θέμα. Όπως αναφέρθηκε από τον πάνω φίλο, κάπου έχει βουλώσει η αποχέτευση και θέλει καθάρισμα. Μπορεί να είναι εύκολο ή να χρειασθεί λύσιμο η εσωτερική μονάδα. Σε μένα ήταν το πρώτο όπου είχε βουλώσει από μάκα το 3πλό ταφ που ενώνει εσωτερικό και εξωτερικό σωλήνα αποχέτευσης. Αν δεν έχεις τέτοιο αλλά μονοκόμματο σωλήνα, μπορεί σε κάποιο σημείο εντός αυτού ή στο κανάλι εντός της εσωτερικής μονάδας, να υπάρχει το θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Για αρχή μπορεί να δοκιμάσει να ρουφήξει με μια wet/dry σκούπα το σωληνάκι της αποχέτευσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilhsstr Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Καλησπέρα σας, αυτό για υπνοδωμάτιο με μόνωση (κέλυφος)σαν βοηθητικό 3-4 ώρες για θέρμανση τί λέει ρε παιδιά (όσον αφορά κατανάλωση); https://www.e-shop.gr/air-condition-lg-libero-w09te-9000btu-a-a-inverter-p-HAP.006074?utm_campaign=newsletter240806&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=1-klimatistika&utm_content=1.4-air+condition+lg+libero+w09te+9000btu+a+a+inverter&offer=OFFER2445&d=240820 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 36 λεπτά πριν, vasilhsstr είπε για θέρμανση τί λέει ρε παιδιά (όσον αφορά κατανάλωση); το γράφει στα χαρακτηριστικα του Κατανάλωση ψύξης: 825 W. Κατανάλωση θέρμανσης: 767 W. όταν θα μπει σε φάσηINVERTER θα το δεις εκείνη την ώρα ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Πρόσφατα μετακόμισα σε νέο σπίτι και κοιτάω για αγορά κλιματιστικών. Θα χρειαστώ τουλάχιστον δύο (σαλόνι και υπνοδωμάτιο) και ίσως και ένα τρίτο στο 2ο υπνοδωμάτιο/γραφείο. Σκεφτόμουν να τα πάρω από κάποια μεγάλη αλυσίδα για καλύτερη συνενόηση σε τυχόν πρόβλημα καθώς και με την προοπτική να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία εγκατάστασης. Διαβάζω όμως ότι η υπηρεσία εγκαταστάσης ΔΕΝ καλύπτει: Τρύπημα υαλοπίνακα, τσιμέντου και πέτρινου τοίχου. Αυτό δηλαδή τι σημαίνει?ότι μου κάνουν την εγκατάσταση μόνο αν προϋπήρχε κλιματιστικό και έχουν έτοιμη την τρύπα?. Γενικά για Αθήνα έχετε να προτείνετε κάποια καταστήματα που να υποστηρίζουν ποιοτική εγκατάσταση?διάβασα αρκετά posts πριν γράψω και είδα ότι υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις με ότι να ναι ψυκτικούς που κάνουν δουλειές που στο τέλος οδηγούν σε προβληματα κλπ. Ίσως χαζή η ερώτηση, αλλά αν πάρω 3 κλιματιστικά θα πληρώσω τιμή εγκατάστασης επί 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilhsstr Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 48 λεπτά πριν, hp8 είπε το γράφει στα χαρακτηριστικα του Κατανάλωση ψύξης: 825 W. Κατανάλωση θέρμανσης: 767 W. όταν θα μπει σε φάσηINVERTER θα το δεις εκείνη την ώρα ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου Τα έχω δει αυτά... Εννοώ αν έχουμε feedback από κάποιο μέλος που το έχει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, vasilhsstr είπε Τα έχω δει αυτά... Εννοώ αν έχουμε feedback από κάποιο μέλος που το έχει ήδη. Oχι δεν υπαρχει feedback αλλα γενικα μιλωντας μακρια απο lg..Καλυτερα να πας σε κατι τετοιο που ειναι καλο φασον TCL https://www.e-shop.gr/air-condition-arielli-by-tcl-elite-aac-09xaa1-9000btu-a-a-inverter-p-HAP.006295 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2 ώρες πριν, vasilhsstr είπε Καλησπέρα σας, αυτό για υπνοδωμάτιο με μόνωση (κέλυφος)σαν βοηθητικό 3-4 ώρες για θέρμανση τί λέει ρε παιδιά (όσον αφορά κατανάλωση); https://www.e-shop.gr/air-condition-lg-libero-w09te-9000btu-a-a-inverter-p-HAP.006074?utm_campaign=newsletter240806&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=1-klimatistika&utm_content=1.4-air+condition+lg+libero+w09te+9000btu+a+a+inverter&offer=OFFER2445&d=240820 https://www.praktiker.gr/p/toshiba-yukai-ras-b10e2kvg-e-ras-10e2avg-e-klimatistiko-inverter-10000btu-134458 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sap00 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 37 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Τρύπημα υαλοπίνακα, τσιμέντου και πέτρινου τοίχου. Αυτό δηλαδή τι σημαίνει?ότι μου κάνουν την εγκατάσταση μόνο αν προϋπήρχε κλιματιστικό και έχουν έτοιμη την τρύπα? Αυτό σημαίνει ότι θα τρυπήσουν τούβλο. Δεν έχεις πέτρινο τοίχο - και προφανώς τρύπα σε μπετόν απαγορεύεται δια ροπάλου. Πληρώνεις εγκατάσταση για κάθε κλιματιστικό ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα