Karanikolis Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Καλησπέρα, έχω 2 Fujitsu, ένα 18αρι ASYG18LFCA και ένα 12αρι ASYG12LMCE. Αγορασμένα τον 6 του 2017. Άριστα σε λειτουργία. Θα ήθελα να τα πουλήσω, ποσο θεωρείται μια νορμαλ τιμή για το καθένα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 43 λεπτά πριν, Klausx είπε Αν έχανε η τσιμούχα θα το είχε δει κατά την εγκατάσταση επίσης οι βάνες έχουν τάπες που θέλουν καλό σφίξιμο. Ελπίζω η επόμενη διαρροή να μην είναι στα εσωτερικά ρακορ και να επενδύσει ο τεχνικός σε ανάκτηση (μην το αφήνει στο περιβάλλον) και σε ένα σετ εκχειλωτικών καλής ποιότητας. Η αντιπροσωπεία όπως είδες σε γλύτωσε χρήματα όμως αν πάθει κάτι ο συμπιεστής στο μέλλον μπορεί να μην σε καλύψει εάν θέλει αφού έχει τα αποδεικτικά σε email. TL;DR: Αν για κάποιο λόγο λοιπόν διαλυθεί ο συμπιεστής και σε έλεγχο βρεθεί το λάδι μαυρισμένο απο υπερθέρμανση / λιγότερο / περισσότερο / έξτρα παρθένο / όχι τόσο παρθένο / ηλιέλαιο δεν με απασχολεί. Το καθήκον μου ήταν να τους ενημερώσω όλους έγκαιρα, η αντιπροσωπεία και το κατάστημα έχουν τα αποδεικτικά σε email και μάλιστα είναι όλοι μαζί στην ίδια επικοινωνία. Το μηχάνημα αποθηκεύει τις βλάβες οπότε δεν μπορείς να "κλέψεις" κρύβοντας error codes κάτω απ το χαλί σε περίπτωση επίκλησης εγγύησης. Θα τις βρουν. Εγώ πήρα μηχάνημα και εγκατάσταση από επίσημο συνεργάτη της αντιπροσωπείας για αυτόν ακριβώς τον λόγο (συν τοις άλλοις το πλήρωσα κάτι παραπάνω από επιλογή αφού το έβρισκα πιο κάτω στην αγορά), γιατί υποτίθεται ότι γνωρίζουν τι μηχάνημα είναι, για να μην υπάρχει αμφισβήτηση κανενός κρίκου της αλυσίδας από κανέναν και γιατί υποτίθεται ότι η ποιότητα της εργασίας ελέγχεται από τους κρίκους της αλυσίδας. Τα προβλήματα μεταξύ κατασκευαστή-αντιπροσώπου-καταστήματος-τεχνικού δεν με απασχολούν και ας τα βρουν μεταξύ τους. Για την ποιότητα της εργασίας τα λες καλά, γι' αυτό και το επόμενο θα είναι από άλλο κατάστημα. Θα προτιμούσα να μην κάνω εγώ το quality control των καταστημάτων που συνεργάζονται με τον αντιπρόσωπο αλλά φευ. Και να σκεφτεί κανείς η πρώτη μου κουβέντα ήταν αυτή: θέλω μια σωστή εγκατάσταση για τους ίδιους λόγους που τώρα το συζητάμε. Πρόκειται για ένα μηχάνημα από το πάνω ράφι, το οποίο είναι και ακριβό, και για να αποδώσει σύμφωνα με τον κατασκευαστή θέλει όλα να είναι όπως πρέπει και στην όποια βλάβη θα αρχίσουν να δείχνουν ο ένας τον άλλον γιατί οι βλάβες θα είναι ακριβές. Πως το λέει η παροιμία; Τα μεταξωτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, cmaniac είπε μηχάνημα από το πάνω ράφι, Ποιο,είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, dimostr είπε Ποιο,είναι ? https://mhiae.com/splits/srk35zsx-wf-src35zsx-w/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 18 ώρες πριν, Witcher1st είπε Καλα απο το τηλεφωνο μετα το θυμηθηκαν; Και τελικα τι εγινε; Σε ξαναπηρε τηλεφωνο; Είχε τύχει και σε μένα η ίδια βλάβη Ε3 σε κλιματιστικό με δεκαετή εγγύηση συμπληρωμένη και ενεργοποιημένη από το internet. Δεν ζήτησαν τίποτα έξτρα. Φωτογράφισαν το serial number και τέλος. Ταχύτατοι και εξυπηρετικότατοι. Να του πεις αν ξανά πάρει να τα χρεώσει στην Inventor. Αλλιώς μην ασχολείσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lofarek Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 3 ώρες πριν, liakjim είπε Οκ, άρα δεν αναφέρεσαι στη μεριά της εγκατάστασης. @Klausx τι λες; Καλησπερα, ποια η γνωμη σου μεταξυ των 12ριων daisekai 10 , daisekai 9, panasonic etherea CS-Z35ZKEW/CU-Z35ZKE , mitsubishi LN35 , και new daikin perfera FTXM35A ποιο κατα την γνωμη σου VFM? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultimategr Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Στις 14/8/2024 στις 9:47 ΜΜ, Witcher1st είπε Καλα απο το τηλεφωνο μετα το θυμηθηκαν; Και τελικα τι εγινε; Σε ξαναπηρε τηλεφωνο; Οχι,προς το παρον δεν με εχει ξαναπαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 6 ώρες πριν, Lofarek είπε Καλησπερα, ποια η γνωμη σου μεταξυ των 12ριων daisekai 10 , daisekai 9, panasonic etherea CS-Z35ZKEW/CU-Z35ZKE , mitsubishi LN35 , και new daikin perfera FTXM35A ποιο κατα την γνωμη σου VFM? Θα ψήφιζα Daikin. Τα daisekai πανάκριβο, το Panasonic ερωτηματικό ως προς την αντιπροσωπεία συν ανταλλακτικά, Mitsubishi μικρή εγγύηση, οπότε το daikin που είναι δοκιμασμένο, παίζει άψογα στο κλίμα της Ελλάδας και έχει δυνατότητα επέκτασης εγγύησης μέσω της αντιπροσωπείας είναι στο μυαλό μου η πιο καλή λύση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, liakjim είπε Θα ψήφιζα Daikin. Τα daisekai πανάκριβο, το Panasonic ερωτηματικό ως προς την αντιπροσωπεία συν ανταλλακτικά, Mitsubishi μικρή εγγύηση, οπότε το daikin που είναι δοκιμασμένο, παίζει άψογα στο κλίμα της Ελλάδας και έχει δυνατότητα επέκτασης εγγύησης μέσω της αντιπροσωπείας είναι στο μυαλό μου η πιο καλή λύση. Είτε ως Siesta Bluevolution, είτε ως Perfera Bluevolution (με εξαίρεση μια ελάχιστη διαφορά στα SCOP/SEER είναι κατά τα άλλα ίδια) φαίνεται πολύ καλό. Και πάει και πολύ χαμηλά. Τελικά η Siesta σειρά σε σχέση με τη normal υποτίθεται ότι είναι πιο VFM / οικονομική, αλλά δεν βλέπω κάποια σοβαρή διαφορά στα χαρτιά. Ξέρει κανείς αν αλλάζει κάτι άλλο που μου διαφεύγει; PS: Τα χαρακτηριστικά που δίνει το πλαίσιο δεν είναι σωστά. Επεξ/σία 16 Αυγούστου από cmaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, cmaniac said: Ξέρει κανείς αν αλλάζει κάτι άλλο που μου διαφεύγει; Καμμια. Το δικτυο αντιπροσωπων μονο αλλαζει κ η αρχικη εγγυηση. Δεν θυμαμαι να εχω βρει διαφορες στην προηγουμενη σειρα, σε seer κλπ. Ο @Lofarek που ρωταει, εχει ηδη Perfera κ Ururu. Παρε ρε αρχοντα κ ενα Daiseikai , το 10 ομως, να γουσταρουμε. Το ιδιο θα σου βγη νομιζω με την επεκταση στο Perfera. Αλλα οχι το προηγουμενο το 9, ειναι πολλων χρονων σχεδιαση, μη μας ξενερωσεις. Επεξ/σία 16 Αυγούστου από Specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lofarek Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Specs είπε Καμμια. Το δικτυο αντιπροσωπων μονο αλλαζει κ η αρχικη εγγυηση. Δεν θυμαμαι να εχω βρει διαφορες στην προηγουμενη σειρα, σε seer κλπ. Ο @Lofarek που ρωταει, εχει ηδη Perfera κ Ururu. Παρε ρε αρχοντα κ ενα Daiseikai , το 10 ομως, να γουσταρουμε. Το ιδιο θα σου βγη νομιζω με την επεκταση στο Perfera. Αλλα οχι το προηγουμενο το 9, ειναι πολλων χρονων σχεδιαση, μη μας ξενερωσεις. Για εμενα λες το daisekai🤣🤣🤣? Eurovent θα το κανω το σπιτι...Χωρια την πλακα ομως συγκρινα και τα τρια σε θερμανση και ψυξη 12ρια μεσω αποτελεσματων eurovent. To νεο perfera σε EER στους 35C και σε ολη την γκαμα των -7 , 2, 7,12 C εξωτερικης στην θερμανση οπως και στο annual consumption σε θερμανση 673kwh vs 969 & 988 τους "ριχνει χαλαρα στα αυτια" και στα δυο daisekai οπως και στο παλιοτερο perfera της σειρας R 1 λεπτό πριν, Lofarek είπε Για εμενα λες το daisekai🤣🤣🤣? Eurovent θα το κανω το σπιτι...Χωρια την πλακα ομως συγκρινα και τα τρια σε θερμανση και ψυξη 12ρια μεσω αποτελεσματων eurovent. To νεο perfera σε EER στους 35C και σε ολη την γκαμα των -7 , 2, 7,12 C εξωτερικης στην θερμανση οπως και στο annual consumption σε θερμανση 673kwh vs 969 & 988 τους "ριχνει χαλαρα στα αυτια" και στα δυο daisekai οπως και στο παλιοτερο perfera της σειρας R Και τιμη οχι τοσο εξωπραγματικη οπως τα toshiba 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismvr__ Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 400 Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Αντικατασταση κλιματιστικου 20ετιας, επαρκες Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Αν ειναι απο μεγαλη αλυσιδα με δωρεαν εγκατασταση μπορω εως 500 ευρω Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): 100% ψυξη Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ: αποκλειστική πηγή ψύξης Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης πχ λέβητας πετρελαίου. Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Δωματιο Τοποθεσία (πόλη και περιοχή αν είναι Αθήνα) , προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες (αν έχουμε κοντά μετεωρολογικό σταθμό από το https://meteo.gr/Gmap.cfm το λέμε), υψόμετρο και τυχόν ιδιαιτερότητες (πχ πάνω στη θάλασσα, ξηρό κλίμα κτλ): Κερκυρα Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: wifi Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου, προσανατολισμό, (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ). Μετρια μονωση με διπλα τζαμια Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, αναφέρουμε τις απώλειες του χώρου μας με χρήση του παρακάτω εργαλείου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ . Θερμικές Απώλειες 1507.32Watt 1296.29KCal/h 79.33Watt/m2 68.23KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή:Κέρκυρα - Κλιματική ζώνη Β Υψόμετρο Περιοχής:Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία:21 ℃ Έτος Kατασκευής:1975 Εμβαδό Κατοικίας:19 m2 Ύψος Ορόφου:2.5 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης:Σε περιοχή με αραιή δόμηση Μόνωση Τοίχων:Πλημμελής Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Νότια Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δυτική Πλευρά σε επαφή με:Aέρα Δάπεδο σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου:Πλημελής - 3εκ. Οροφή σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Οροφής:Πλημελής - 3εκ. Πόρτες - Μπαλκονόπορτες:1 Παράθυρα:1 Τύπος Κουφωμάτων:Συνθετικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών:Διπλά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών:5% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Specs είπε Καμμια. Το δικτυο αντιπροσωπων μονο αλλαζει κ η αρχικη εγγυηση. Δεν θυμαμαι να εχω βρει διαφορες στην προηγουμενη σειρα, σε seer κλπ. Ο @Lofarek που ρωταει, εχει ηδη Perfera κ Ururu. Παρε ρε αρχοντα κ ενα Daiseikai , το 10 ομως, να γουσταρουμε. Το ιδιο θα σου βγη νομιζω με την επεκταση στο Perfera. Αλλα οχι το προηγουμενο το 9, ειναι πολλων χρονων σχεδιαση, μη μας ξενερωσεις. Αυτή η γενιά έχει, αλλά οι διαφορές είναι μικρές. Απ'ότι καταλαβαίνω η Siesta έχει λιγότερες επιλογές σε μεγέθη και περιορισμούς στα multi. Η Siesta πάει έως 3 σε μία εξωτερική μονάδα και η Perfera πάει έως 5. Κι εδώ υψηλή ποσότητα ψυκτικού, 0,95kg. Siesta: Perfera: Επεξ/σία 16 Αυγούστου από cmaniac 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisSol Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Η σειρα heavy industries των Mitsubishi βλεπω οτι εχει ενεργειακο ταμπελακι σαν τα κινεζικα, εννοω οτι το φορτιο σχεδιασμου στη θερμη ζωνη ειναι μεγαλυτερο απο την μεσαια ζωνη. Γιατι συμβαινει αυτο? Επισης ειναι αλλα κλιματιστικα τα απλα mitsubishi electric και αλλα τα heavy industries? Δεν εχω καταλαβει τι γινεται με το συγκεκριμενο brand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GiannisSol είπε Η σειρα heavy industries των Mitsubishi βλεπω οτι εχει ενεργειακο ταμπελακι σαν τα κινεζικα, εννοω οτι το φορτιο σχεδιασμου στη θερμη ζωνη ειναι μεγαλυτερο απο την μεσαια ζωνη. Γιατι συμβαινει αυτο? Επισης ειναι αλλα κλιματιστικα τα απλα mitsubishi electric και αλλα τα heavy industries? Δεν εχω καταλαβει τι γινεται με το συγκεκριμενο brand Ναι είναι εντελώς άλλα, οπότε δεν είναι θέμα "απλού" ή "σύνθετου". Τελευταία έχουν αρχίσει κάποιες συνεργασίες στη βαριά βιομηχανία, αλλά γενικά πρόκειται για άλλες εταιρείες που ανήκουν στον ίδιο όμιλο. Θα τις δεις και ως MEL (Mitsubishi Electric) και MHI (Mitsubishi Heavy Industries). Τα MHI όντως έχουν υψηλότερο φορτίο σχεδιασμού στο θερμό, γιατί υλοποιούν έναν μηχανισμό προστασίας κυκλώματος / συμπιεστή από υπερφόρτωση πάνω από τους 13 βαθμούς όπου ορίζεται κάτω (και άνω) όριο στροφών στον συμπιεστή. Το ίδιο κάνουν και στην πολλή ζέστη, πάνω από 38 και πάνω από 41 είναι τα δύο σκαλοπάτια, αλλά και στο πολύ κρύο, κάτω από τους 4, με διάφορες βαθμίδες. Υποτίθεται ότι το αποτέλεσμα είναι μια αστάθεια στην προσφερόμενη απόδοση (on-off) ειδικά στο εύρος θέρμανσης πάνω από 12 βαθμούς, γιατί στα άλλα μου φαίνεται δύσκολο με τέτοιες θερμοκρασιακές συνθήκες να έχεις χαμηλότερο φορτίο από το κάτω όριο οπότε δεν θα το καταλάβεις ποτέ. Για τη θέρμανση δεν το έχω δει στην πράξη, θα το δούμε το επόμενο διάστημα στο δικό μου (αν επιβιώσει), αλλά αυτή είναι η κεντρική ιδέα. Στην Ελλάδα έχουν ίδια εγγύηση από πέρσι τον Μάιο, 3 χρόνια στα ηλεκτρικά και 7 στον συμπιεστή. Το μπέρδεμα συνεχίζεται γιατί τα φέρνει ο ίδιος εισαγωγέας και τα δύο. Στα δευτερεύοντα, τα MHI τώρα αρχίζουν και βάζουν WiFi στις πιο οικονομικές σειρές τους, βλέπε ZTL που βγαίνει πλέον με ενσωματωμένο (τα ZTL έχουν και νέο χειριστήριο με φωτιζόμενη οθόνη και set points με βήμα 0,5), ενώ οι πιο "πάνω" έχουν και ενσωματωμένο εδώ και περίπου 2 χρόνια (με κατάληξη WF), αλλά τα μοντέλα με προαιρετικό / ready (με κατάληξη W) βγαίνουν παράλληλα και έιναι φθηνότερα, οπότε υπάρχει παγίδα. Στα MEL μόνο τα LN έχουν ενσωματωμένο και τα υπόλοιπα πάνε με επιπλέον adapter. Η εφαρμογή του WiFi στα MHI θέλει λίγη δουλειά, αλλά η όλη υλοποίηση δίνει "χέρι" και για τοπικό home assistant, σε σχέση με τα MEL που παίζει μόνο μέσω cloud (MEL Cloud). Το integration των MHI με Home Assistant είναι custom, ενώ των MEL είναι της ίδιας της MEL. Ένα άλλο αρνητικό των MHI που δεν ξέρω εάν υπάρχει γενικά σε άλλες μάρκες είναι ότι εφ'όσον παίξει το WiFi δεν παίζουν σωστά τα timers του χειριστηρίου (βασίζεται στο cloud) και δεν μπορείς να βάλεις ενσύρματο χειριστήριο παράλληλα. Στα MHI έχω δει μια μικρή αστάθεια στο cloud, πχ μερικές φορές βλέπει το κλιματιστικό offline, ενώ σε γνωστό με MEL που το έχει χρόνια, έχει λίγο καλύτερη συμπεριφορά, με εξαίρεση ένα διήμερο που κάτι κάνανε λίγο μαντάρα φέτος και σε κάποιες χώρες δεν έπαιζε καθολου (it's always DNS που λένε και στο χωριό μου). Από features στο MEL cloud δίνει ιστορικότητα ενός μήνα σε set points / actual temp / weather forecast και έχει δυνατότητα για Scenes, πχ εάν έξω έχει 45 βαθμούς βάλε να κάνει αυτό. Από άποψη σχεδιασμού, για να τα κάνουν πιο ελκυστικά τα MHI έδωσαν τον σχεδιασμό της εσωτερικής μονάδας σε ιταλικό σχεδιαστικό οίκο (Tensa). Η εικόνα που έχω γενικά είναι ότι τα MHI είναι λίγο πιο "τζαπαν", ή, "λιτά" στην φιλοσοφία με έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία (συμπιεστές, απόδοση, ίσως και αξιοπιστία αν αναλογιστεί κανείς το πόσες προστασίες έχουν). Επεξ/σία 16 Αυγούστου από cmaniac 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα