liakjim Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, adok13 είπε αιγαλεω Ήθελα να σε πάω στο aseg24kmta αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω. Έχει το aseg24klca το οποίο θα είναι μια χαρά αρκεί να μη σε ενοχλεί ο θόρυβος της εσωτερικής μονάδας που είναι αρκετός. Οπότε μένει το heavy 63 που έτσι και αλλιώς δουλεύει σαν 24αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Ήθελα να σε πάω στο aseg24kmta αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω. Έχει το aseg24klca το οποίο θα είναι μια χαρά αρκεί να μη σε ενοχλεί ο θόρυβος της εσωτερικής μονάδας που είναι αρκετός. Οπότε μένει το heavy 63 που έτσι και αλλιώς δουλεύει σαν 24αρι. KMTA παλιό δεν είναι; Μήπως λες τα ASEG24KMTE (airstage, το καινούργιο) ASYG24KMTE Έψαχνα τις διαφορές στα 18ρια για φίλο και μέχρι στιγμής είμαι στο ότι απλά έβαλαν το airstage branding στην πρόσοψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, cmaniac είπε KMTA παλιό δεν είναι; Μήπως λες τα ASEG24KMTE (airstage, το καινούργιο) ASYG24KMTE Έψαχνα τις διαφορές στα 18ρια για φίλο και μέχρι στιγμής είμαι στο ότι απλά έβαλαν το airstage branding στην πρόσοψη. Ναι έχεις δίκιο, το asyg24kmte πήρε ταμπελάκι airstage και έγινε aseg24kmte. Μάλλον θέλουν να δείξουν ότι πλέον όλα τα fujitsu έχουν μπει στη νέα smart πλατφόρμα που παίζουν με το airstage app (που βασικά και το δικό μου asyg24kmta στο ίδιο app παίζει οπότε δεν είναι και τόσο νέα αλλά οκ ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 8 hours ago, Specs said: Ο καθενας οπως βολευεται στον χωρο του, διαλεξε τι σε εξυπηρετει, κατα κανονα να μην σε χτυπαει ο αερας κ σε οποια θεμοκρασια νιωθεις ανετα. Απο τοτε που τις γυρισα, εχω ηρεμησει. Δε με χτυπαει καθολου ο αερας! Τωρα μενει να δω εαν πηγαινει και στους αλλους χωρους καθολου. Και κατι ακομα. Ο αισθητηρας της θερμοκρασιας του a/c που βρισκεται συνηθως; Στο πανω μερος του κλιματιστικου; 8 hours ago, Ultimategr said: Ζητησαν 50 ευρω χωρις το ΦΠΑ,ουτε 10 λεπτα δεν εκαναν για την επισκευη της βλαβης ,δεν τα εδοσα. Την εγγυηση δεν την πληρωσα εξτρα,ειχε 10 ετη για ολα τα μερη. Δεν τα εδωσες και τι εκαναν; Εφυγαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiskar123 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adok13 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 10 hours ago, liakjim said: Ήθελα να σε πάω στο aseg24kmta αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω. Έχει το aseg24klca το οποίο θα είναι μια χαρά αρκεί να μη σε ενοχλεί ο θόρυβος της εσωτερικής μονάδας που είναι αρκετός. Οπότε μένει το heavy 63 που έτσι και αλλιώς δουλεύει σαν 24αρι. σε ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kronor25 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργία των εξωτερικών μονάδων κλιματισμού το γεγονός ότι είναι τοποθετημένες σε ταράτσα και εκτεθειμένες στον ήλιο; Υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν ζημιές λόγω της άμεσης έκθεσης στον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες; Μένω στον τελευταίο όροφο και έχω 2 μονάδες στην ταράτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 12 ώρες πριν, liakjim είπε Ναι έχεις δίκιο, το asyg24kmte πήρε ταμπελάκι airstage και έγινε aseg24kmte. Μάλλον θέλουν να δείξουν ότι πλέον όλα τα fujitsu έχουν μπει στη νέα smart πλατφόρμα που παίζουν με το airstage app (που βασικά και το δικό μου asyg24kmta στο ίδιο app παίζει οπότε δεν είναι και τόσο νέα αλλά οκ ). Πρέπει να έχουν και διαφορετική Χώρα κατασκευής, China/Taiwan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lofarek Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 13 ώρες πριν, liakjim είπε Ήθελα να σε πάω στο aseg24kmta αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω. Έχει το aseg24klca το οποίο θα είναι μια χαρά αρκεί να μη σε ενοχλεί ο θόρυβος της εσωτερικής μονάδας που είναι αρκετός. Οπότε μένει το heavy 63 που έτσι και αλλιώς δουλεύει σαν 24αρι. Εχει βγει καινουργιο perfera με πολυ καλους δεικτες αποδοσης AC-RXM25A---FTXM25A-1723543136-5e-0d8378a1.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrunoB Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 1 hour ago, Klausx said: 13 hours ago, liakjim said: Ναι έχεις δίκιο, το asyg24kmte πήρε ταμπελάκι airstage και έγινε aseg24kmte. Μάλλον θέλουν να δείξουν ότι πλέον όλα τα fujitsu έχουν μπει στη νέα smart πλατφόρμα που παίζουν με το airstage app (που βασικά και το δικό μου asyg24kmta στο ίδιο app παίζει οπότε δεν είναι και τόσο νέα αλλά οκ ). Πρέπει να έχουν και διαφορετική Χώρα κατασκευής, China/Taiwan. Το aseg24kmte που έβαλα πρόσφατα ειναι Made in Thailand. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultimategr Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 14 ώρες πριν, Witcher1st είπε Απο τοτε που τις γυρισα, εχω ηρεμησει. Δε με χτυπαει καθολου ο αερας! Τωρα μενει να δω εαν πηγαινει και στους αλλους χωρους καθολου. Και κατι ακομα. Ο αισθητηρας της θερμοκρασιας του a/c που βρισκεται συνηθως; Στο πανω μερος του κλιματιστικου; Δεν τα εδωσες και τι εκαναν; Εφυγαν; Δεν ημουν παρον,ηταν ο ενοικαστης μου,εφυγαν οι τεχνιτες και δεν ζητησαν χρηματα,αργοτερα με πηρε τηλεφωνο το αφεντικο και μου τα ζητησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
physnik Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 13 Αυγ, 14.31.m4a Στο παραπάνω ηχητικό από την εξωτερική μονάδα ακούγεται ένας ήχος (χριτς χριτς χριτς) εκτός από του ανεμιστήρα και του συμπιεστή. Τον ήχο αυτόν τον ακούω ανεπαίσθητα και στην εσωτερική μονάδα. To μηχάνημα είναι Bosch, το έχω περίπου ένα χρόνο και πιθανόν να ακούγεται από την πρώτη στιγμή (δεν θυμάμαι καλά). Εχω και άλλα δύο Inventor στα οποία δεν ακούω αυτόν τον ήχο. Είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξω; Ή απόδοση του και η κατανάλωσή του φαίνεται καλή. Το μόνο που σκέφτομαι είναι αν είχε γίνει κάτι κατά την εγκατάσταση γιατί κάποια στιγμή πίεσαν τους σωλήνες εκεί που βγαίνουν από τον τοίχο και τους ρώτησα αν έχει θέμα να κάνει σπάσιμο κανένας σωλήνας και μου είπαν όχι. Η μονάδα μπήκε σχετικά χαμηλά. Αντλία χρησιμοποίησαν αλλά νομίζω σίγουρα όχι για 15 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, physnik είπε To μηχάνημα είναι Bosch, το έχω περίπου ένα χρόνο ... η κατανάλωσή του φαίνεται καλή. Ποιο μοντέλο είναι? Πόσο είναι το ελάχιστο σε κατανάλωση που έχεις δει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 1 ώρα πριν, physnik είπε 13 Αυγ, 14.31.m4a 320.7 kB · 53 downloads Στο παραπάνω ηχητικό από την εξωτερική μονάδα ακούγεται ένας ήχος (χριτς χριτς χριτς) εκτός από του ανεμιστήρα και του συμπιεστή. Τον ήχο αυτόν τον ακούω ανεπαίσθητα και στην εσωτερική μονάδα. To μηχάνημα είναι Bosch, το έχω περίπου ένα χρόνο και πιθανόν να ακούγεται από την πρώτη στιγμή (δεν θυμάμαι καλά). Εχω και άλλα δύο Inventor στα οποία δεν ακούω αυτόν τον ήχο. Είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξω; Ή απόδοση του και η κατανάλωσή του φαίνεται καλή. Το μόνο που σκέφτομαι είναι αν είχε γίνει κάτι κατά την εγκατάσταση γιατί κάποια στιγμή πίεσαν τους σωλήνες εκεί που βγαίνουν από τον τοίχο και τους ρώτησα αν έχει θέμα να κάνει σπάσιμο κανένας σωλήνας και μου είπαν όχι. Η μονάδα μπήκε σχετικά χαμηλά. Αντλία χρησιμοποίησαν αλλά νομίζω σίγουρα όχι για 15 λεπτά. Εμένα μου ακούγεται όλο χάλια. Και ο συμπιεστής κάνει σαν τρακτέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
physnik Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, turbat0s είπε Ποιο μοντέλο είναι? Πόσο είναι το ελάχιστο σε κατανάλωση που έχεις δει? Bosch ASI09DW40 Το λιγότερο 123W 3 ώρες πριν, liakjim είπε Εμένα μου ακούγεται όλο χάλια. Και ο συμπιεστής κάνει σαν τρακτέρ. 😁 Δίκιο έχεις. Δεν έχει καμία σχέση, όμως, ο πραγματικός ήχος. Απλά μένω σε θορυβώδη περιοχή με κίνηση από την άλλη μεριά του σπιτιού και ενισχύει περίεργα τους ήχους το κινητό, που το έβαλα κοντά για να ακουστεί ο ήχος που ήχος που σας είπα. Επεξ/σία 13 Αυγούστου από physnik 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα