Silenzio Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Specs said: Εξω η εσω μοναδα σε ενδιαφερει ο θορυβος? Αν οπως νομιζω, μεσα μοναδα, τοτε δες τα χαρακτηριστικα τους σε db αλλα ν ασυγκρινεις οχι τυπικα την πρωτη με την πρωτη ταχυτηυτα του καθενος, αλλα με τα ιδια η κοντινα κυβικα μετρα ανα ωρα παροχης. Αν @liakjim εχεις λινκ με τα αναλυτικα κ των δυο data book, βαλε τα. για εσωτερική μοναδα με ενδιαφέρει ο θόρυβος, απο εξωτερική δεν ακούγεται τίποτα. Μέσα όμως είναι ανυπόφορο. Ακόμα είναι σαλόνι βέβαια, μελλοντικά όμως θα αλλάξει καθώς το σπίτι έχει ένα υπνοδωμάτιο μόνο που θα πάρουν τα παιδιά μόλις μεγαλώσουν λίγο.. σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια !! Επεξ/σία 10 Αυγούστου από Silenzio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 46 minutes ago, kotsonatos04 said: Μια χαζή ερώτηση, αλλά μου κίνησε την περιέργεια η συνεχής ροή σταγόνων: το νερό που βγαίνει από το σωλήνα εκτός σπιτιού, που οφείλεται; Στην υγρασία του εσωτερικού χώρου; Στην αφυγρανση οου κανουν το καλοκαιρι τα κλιματιστικα. Δεν ειναι δεδομενο οτι εχει υπερβολικη υγρασια ομως μεσα, απο αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 1 ώρα πριν, kotsonatos04 είπε Μια χαζή ερώτηση, αλλά μου κίνησε την περιέργεια η συνεχής ροή σταγόνων: το νερό που βγαίνει από το σωλήνα εκτός σπιτιού, που οφείλεται; Στην υγρασία του εσωτερικού χώρου; Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnt Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Καλησπέρα, στο παρακάτω link παραθέτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του carrier crystal ultra clean plus Η χαμηλότερη κατανάλωση λειτουργίας απεικονίζεται? Αν όχι γνωρίζει κανείς πόση είναι για το 12αρι? Επίσης επειδή διαβάζω συνέχεια τον όρο φασον midea κλπ εγώ είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να κατασκευάζεται ενα προϊόν στην Κίνα αλλά με τις προδιαγραφές της εκάστοτε εταιρείας. Δεν ισχύει αυτό? Δηλαδή το carrier φτιάχνεται από την midea και με προδιαγραφές midea? Sorry αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά το thread είναι τεράστιο... https://ahi-carrier.gr/product/crystal-ultra-clean-plus/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 46 minutes ago, johnt said: Δηλαδή το carrier φτιάχνεται από την midea και με προδιαγραφές midea? Η Midea δεν φτιάχνει απλώς τα Carrier. Της ανήκει η Carrier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 51 minutes ago, johnt said: Η χαμηλότερη κατανάλωση λειτουργίας απεικονίζεται? οχι, δεν την γραφει, οπως καποιες αλλες μαρκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnt Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, vali είπε Η Midea δεν φτιάχνει απλώς τα Carrier. Της ανήκει η Carrier. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Άρα πλέον έχει μείνει μόνο το όνομα carrier... Επειδή είχα χρόνια να ασχοληθώ με την αγορά κλιματιστικών φαντάσου ειχα μείνει με την σύμπραξη carrier toshiba... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Πως καταλαβαινω εαν το Follow me οντως λειτουργει; Την ενδειξη στο χειριστηρι την βγαζει παντα, ακομα και αν το εχω σε αλλο δωματιο. Επισης με το follow me, το a/c λειτουργει περισσοτερο ή λιγοτερο; Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ρυθμιζω την θερμοκρασια. Λειτουργει σαν θερμοστατης το χειριστηριο, αλλα πως ακριβως; Πχ εαν το εχω στους 26 και ενεργοποιησω αμεσως το follow me σε ζεστο σπιτι που εχει 29 βαθμους, το χειριστηριο δειχνει 29. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση; Περιμενω πρωτα να δουλεψει λιγο, να κρυωσει το σπιτι και μετα το ενεργοποιω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnt Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Έχω την εντύπωση ότι με το follow me τον ρόλο του θερμοστάτη τον παίζει πλέον το τηλεχειριστήριο. Δηλαδή ορίζεις 26 και το χειριστήριο δείχνει 29 γιατί τόση είναι η θερμοκρασία στο σημείο που το έχεις τοποθετήσει και προσπαθεί να πιάσει εκεί τους 26. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 5 ώρες πριν, johnt είπε Καλησπέρα, στο παρακάτω link παραθέτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του carrier crystal ultra clean plus Η χαμηλότερη κατανάλωση λειτουργίας απεικονίζεται? Αν όχι γνωρίζει κανείς πόση είναι για το 12αρι? Επίσης επειδή διαβάζω συνέχεια τον όρο φασον midea κλπ εγώ είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να κατασκευάζεται ενα προϊόν στην Κίνα αλλά με τις προδιαγραφές της εκάστοτε εταιρείας. Δεν ισχύει αυτό? Δηλαδή το carrier φτιάχνεται από την midea και με προδιαγραφές midea? Sorry αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά το thread είναι τεράστιο... https://ahi-carrier.gr/product/crystal-ultra-clean-plus/ Υπολόγιζε κάπου 110W σε ψύξη και κάπου 220W σε θέρμανση. 4 ώρες πριν, Witcher1st είπε Πως καταλαβαινω εαν το Follow me οντως λειτουργει; Την ενδειξη στο χειριστηρι την βγαζει παντα, ακομα και αν το εχω σε αλλο δωματιο. Επισης με το follow me, το a/c λειτουργει περισσοτερο ή λιγοτερο; Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ρυθμιζω την θερμοκρασια. Λειτουργει σαν θερμοστατης το χειριστηριο, αλλα πως ακριβως; Πχ εαν το εχω στους 26 και ενεργοποιησω αμεσως το follow me σε ζεστο σπιτι που εχει 29 βαθμους, το χειριστηριο δειχνει 29. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση; Περιμενω πρωτα να δουλεψει λιγο, να κρυωσει το σπιτι και μετα το ενεργοποιω; Αν δεις το ματάκι με την κάμερα του τηλεφώνου σου θα δεις ότι κάθε 3 λεπτά εκπέμπει ένα φωτάκι. Ουσιαστικά το κλιματιστικό παραβλέπει τον αισθητήρα του και υπακούει στη θερμοκρασία που βλέπει το τηλεκοντρόλ σου. Το ακουμπάς εκεί που κάθεσαι και το κλιματιστικό προσπαθεί να το ακολουθήσει. 22 ώρες πριν, ReaperX είπε Καλησπέρα! Ψάχνομαι για τρία 9ρια και ένα 12ρι σε σπίτι στην Αττική 100μ από τη θάλασσα. Η χρήση θα είναι για ψύξη και θέρμανση-ενδεχομένως συμπληρωματικά αφού μάλλον θα μπει ενεργειακή ξυλόσομπα στο σαλόνι. Θερμικές απώλειες Σαλόνι-κουζίνα 2087w (ισόγειο) 43τμ Δωμάτιο 1 546w (ισόγειο) 8,5τμ Δωμάτιο 2 830w (πάνω όροφος) 9τμ Δωμάτιο 3 798w (πάνω όροφος) 9τμ Έχω μια τιμή στα 2000€ για τα αντίσοιχα TCL Miracle 3 μαζί με εγκατάσταση,που γενικά εκεί γύρω θέλω να κινηθώ από θέμα χρημάτων..Εναλλακτικά γύρω στα 1800 χωρίς τοποθέτηση. Αναμένω προτάσεις και γνώμες.. Αν είναι όντως να μπει και σόμπα, go, αλλιώς θα πήγαινα σε daikin atxc35d και toshiba yukai 9άρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnt Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, liakjim είπε Υπολόγιζε κάπου 110W σε ψύξη και κάπου 220W σε θέρμανση. Thanks, μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 1 hour ago, liakjim said: Αν δεις το ματάκι με την κάμερα του τηλεφώνου σου θα δεις ότι κάθε 3 λεπτά εκπέμπει ένα φωτάκι. Ουσιαστικά το κλιματιστικό παραβλέπει τον αισθητήρα του και υπακούει στη θερμοκρασία που βλέπει το τηλεκοντρόλ σου. Το ακουμπάς εκεί που κάθεσαι και το κλιματιστικό προσπαθεί να το ακολουθήσει. Οταν λες υπακουει στην θερμοκρασια που βλεπει το τηλεκοντρολ; Πχ το εχω στους 26 και το τηλεκοντρολ λεει 24 οταν εχω το follow me. Τωρα εχει σταματησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, vali είπε Η Midea δεν φτιάχνει απλώς τα Carrier. Της ανήκει η Carrier. Τα έχουν κάνει λίγο αχταρμά και δεν είναι τόσο απλό νομίζω, κυρίως γιατί η Toshiba είχε πολύ σοβαρά οικονομικά ζητήματα, με κατηγορίες μέχρι και για απάτες που πάνε πίσω στο 2015. Τα προβλήματα ήταν γνωστά από χρόνια, από όταν μεσουρανούσε στα φορητά PC και σε μικρό χρονικό διάστημα εξαφανίστηκε εν μέσω όλων των προβλημάτων. Η Midea με την Toshiba είχαν μια συνεργασία επί χρόνια στο κομμάτι των συμπιεστών (GMCC) που πλέον ανήκει στη Midea. "Midea had formed a joint venture with Toshiba-Carrier for the production of air-conditioning products in 2004 after purchasing the Macro-Toshiba compressor factory, which was later named GMCC-Guangdong Midea Toshiba Compressor Corp" Απ την άλλη, η Midea εξαγόρασε ένα κομμάτι του τομέα οικιακών συσκευών της Toshiba. Το κομμάτι των PC κατέληξε στη Sharp και το κομμάτι των Τηλεοράσεων στη Hisense. Η Toshiba επίσης είχε μια επένδυση στην Carrier την οποία η Carrier έσπασε/εξαγόρασε το 2022 και από εφέτος μάλιστα σκοτώνει το brand - μάλιστα είναι και αυτή που ενδιαφέρει το παρόν θέμα. Άρα, η μονάδα σύμφωνα με τα παραπάνω μοιάζει περισσότερο Carrier με συμπιεστές Midea. Και βλέπουμε για το μέλλον. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από cmaniac 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnt Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 12 ώρες πριν, johnt είπε Επειδή είχα χρόνια να ασχοληθώ με την αγορά κλιματιστικών φαντάσου ειχα μείνει με την σύμπραξη carrier toshiba... @cmaniacΆρα είχα εν μέρει δίκιο μετά από την αναλυτική σου επεξήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Καλησπερα σας. Ειμαι στο νησι. Ηρθε εγκαταστατης εβαλε ενα 12αρι tcl, τον ρωταω οταν παει να βαλει την εξωτεεικη μοναδα, αν θα βαλει αντλια κενου, μου λεει πιπες δε χρειαζεται γιατι ειναι μικρο και μικρο μηκος οι σωληνωσεις. Τι να κανω εκεινη τη στιγμη, δε μιλησα. Αξιζει να βρω καποιον αλλον εγκαταστατη να ερθει μονο και μονο να δημιουργησει κενό; ή τωρα ειναι αργα και δεν εχει νοημα; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα