Specs Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 18 hours ago, cmaniac said: Όπως πάντα, οι Ιάπωνες έχουν κάτι άλλο για τους ίδιους, και μας δίνουν ό,τι μπορούμε να "χωνέψουμε" Aπο που προκυπτει αυτο? Υπαρχουν και εδω,τα Fujitsu και Daikin σιγουρα , για MItsu δεν το εψαξα.Να πουλησουν θελουν...απλα μπορει να μην ερχονται αμεσως μιας κ ειναι καποια οπως το Ururu Sarara (Urusara Χ στην Ιαπωνια) που πρωτα βγαινουν για εκει κ σταδιακα σε αλλες χωρες, λογω χαμηλης παραγωγης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiskar123 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σημερα,(περασε κοντα ενας μηνας)ηρθαν δυο τεχνικοι να κανουν την απεγκατασταση,στην διαρκεια της εργασιας τους,συζητουσαμε, μου λεει γιατι δεν πηρες toshiba;που να ξερω ρε φιλε δεν γνωριζω απο αυτα ειδα toyotomi ιαπωνας λεω,10 ετη εγγυηση,μου λεει σκατα ιαπωνας ειναι gree ,καλα ειναι αλλα οχι ιαπωνας ουτε καν ταιλανδη μου λεει....καλα πως εκαιγε 25 kwh την ημερα κατι αλλο στο σπιτι σου θα τα εκαιγε,κανουμε μια βολτα στο σπιτι του λεω βλεπεις κατι ενεργοβορο;μαλλον δεν ινβερταρει μου λεει,εβαλε κ την εξωτερικη μοναδα να βγαζει τον ζεστο αερα μεσα στην βεραντα φουρνος θα ηταν κ δεν εκλεισε την τρυπα κιολας. Ε πανε να φυγουνε,ευχαριστω παιδια τους λεω θελετε βοηθεια να κατεβασουμε το μηχανημα;οοοοχι μου λεει εμεις δεν θα το παρουμε απλα το απεγκαταστησαμε κ βγαλαμε φωτογραφιες θα ερθουν αλλοι να το παρουν...σηριαλ εχει γινει μια επιστροφη. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από akiskar123 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sap00 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 9 ώρες πριν, akiskar123 είπε εμεις δεν θα το παρουμε απλα το απεγκαταστησαμε κ βγαλαμε φωτογραφιες θα ερθουν αλλοι να το παρουν... Δεν το κρατάς σε καμία αποθήκη για το επόμενο "ανακυκλώνω - αλλάζω συσκευή" ..? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, sap00 είπε Δεν το κρατάς σε καμία αποθήκη για το επόμενο "ανακυκλώνω - αλλάζω συσκευή" ..? Υπαναχώρηση κάνει αλλά και να μην ήταν έτσι, καινούριο μηχάνημα είναι οπότε απλά το πουλάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmaris Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Toshiba edge 24 σε υπερδιαστασιολογηση σε ψυξη ,με μονιμη λειτουργια κεντρο Αθηνα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 33 minutes ago, marmaris said: Toshiba edge 24 σε υπερδιαστασιολογηση συνειδητα υπερδιαστασιολογηση για να παρεις πολυ καλυτερο συντελεστη αποδοσης που εχει το 24ρι εναντι των αλλων της ιδιας σειρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chemkyr Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 14 minutes ago, Specs said: συνειδητα υπερδιαστασιολογηση για να παρεις πολυ καλυτερο συντελεστη αποδοσης που εχει το 24ρι εναντι των αλλων της ιδιας σειρας? στο manual του 24αριου edge αναφέρεται ότι το ελάχιστο input σε ψύξη είναι 380 watt. Στο δεύτερο διάγραμμα του marmaris φαίνεται ότι κατεβαίνει στα 280 watts. Πώς γίνεται αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, chemkyr said: Στο δεύτερο διάγραμμα του marmaris φαίνεται ότι κατεβαίνει στα 280 watts Σε τι εξωτερικη, δεν ξερω αλλα εικαζω 6,10 το πρωι μπορει να εχει εξω 20 βαθμους...θα δω το μανουαλ εδιτ: πραγματι 298w λεει στους 20, αν ειναι το shorai edge, ενω βλεπω το shorai premium στους 20 κατεβαινε μεχρι 236w! αλλα κ στους 35 εξωτερικης κατεβαινε στα 300w. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από Specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmaris Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, Specs είπε Σε τι εξωτερικη, δεν ξερω αλλα εικαζω 6,10 το πρωι μπορει να εχει εξω 20 βαθμους...θα δω το μανουαλ εδιτ: πραγματι 298w λεει στους 20, αν ειναι το μοντελο που εγραψα 20 στο κεντρο αθηνας? μεση καταναλωση ημερας εχει τα 8-9 Kw ,η μοναδα βρισκεται στην ταρατσα και ειναι ακαλυπτη....το σπιτι ειναι τελευταιο οροφο 4ο Κεντρο Αθηνας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 3 minutes ago, marmaris said: 20 στο κεντρο αθηνας? 6 το πρωι ποσο εχει εξω δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Specs είπε 6 το πρωι ποσο εχει εξω δηλαδη? τουλαχιστον 25 εγω θα ελεγα.. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από energy52 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmaris Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου ...........ζητηση 29 βαθμους ,σκαλα λειτουργιας ημερας 5 ,νυχτας 3 ......ομορφη ατμοσφαιρα ,αθορυβο.....η υπερδιαστασιολογηση εγινε λογο τιμης αγορας (αλλα δεν το εχω μετανιωσει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 5 minutes ago, marmaris said: η μοναδα βρισκεται στην ταρατσα και ειναι ακαλυπτη το οτι ειναι ταρατσα ειναι οτι πιο δροσερο για την νυχτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmaris Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Specs είπε το οτι ειναι ταρατσα ειναι οτι πιο δροσερο για την νυχτα... .....και οτι χειροτερο την ημερα που πραγματικα χρειαζεται..... ψαχνω να βρω εναν τροπο καλυψης(σκιασης).....θα δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 5 minutes ago, marmaris said: .....και οτι χειροτερο την ημερα που πραγματικα χρειαζεται..... ψαχνω να βρω εναν τροπο καλυψης(σκιασης).....θα δουμε μην αγχωνεσαι δεν κερδιζεις κατι απο αποδοση ενεργειακη νομιζω, μιας κ δεν μετραει η θερμοκρασια της εξωτερικης μοναδας στα μεταλα της, αλλα η θερμοκρασια του αερα περιβαλλοντος τον οποιο ρουφαει. Ετσι, καλυτερα στην ταρατσα παρα στην τεντα απο κατω σε ημικλειστο περιβαλλον οπως πχ εγω τα εχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα