Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 4

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mindreader said:

Μηπως εχεις προχειρο λινκ, για αγορα;

καλημέρα,

https://www.e-shop.gr/tp-link-tapo-t315-smart-temperature-and-humidity-monitor-p-PER.209021

αυτό πήρα εγώ, είναι πιο ακριβό απο xiaomi, έχω και πριζάκια p110, καμερες tp link, οπότε τα ήθελα όλα στην ίδια εφαρμογή..

για να το βλέπω στην εφαρμογή απαιτείται και το hub

https://www.e-shop.gr/tp-link-tapo-h100-smart-iot-hub-with-chime-p-PER.209020

το ίδιο βέβαια και στο xiaomi

Επεξ/σία από Silenzio
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sap00 είπε

..............Bγαλε και μερικές φωτογραφίες όταν θα γίνεται η εγκατάσταση όπου θα φαίνονται τα πρόσωπα . Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ξέρεις τουλάχιστον ποιος μπαίνει στο σπίτι σου..   

Αντιλαμβανομαι πολυ καλα το πνευμα σου ΑΛΛΑ με πιο δικαιωμα θα φωτογραφισεις 'φατσες' χωρις εγγραφη αδεια τους?????  (και ας ειναι και στο σπιτι σου..)
Καταλαβαινεις πως τραβαει το πραγμα και γινεται '΄λαστιχο'? Και απο εκει που θες να εξασφαλισεις θα βρεθεις και κατηγορουμενος.
Απο την στιγμη που αγοραζεται απο καταστημα ζητηστε εγγραφη εγγυηση

Επεξ/σία από leonkoum

6 λεπτά πριν, leonkoum είπε

Αντιλαμβανομαι πολυ καλα το πνευμα σου ΑΛΛΑ με πιο δικαιωμα θα φωτογραφισεις 'φατσες' χωρις εγγραφη αδεια τους?????  (και ας ειναι και στο σπιτι σου..)
Καταλαβαινεις πως τραβαει το πραγμα και γινεται '΄λαστιχο'? Και απο εκει που θες να εξασφαλισεις θα βρεθεις και κατηγορουμενος.
Απο την στιγμη που αγοραζεται απο καταστημα ζητηστε εγγραφη εγγυηση

Μέσα στο σπίτι σου δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν! Αυτό που λες ισχύει για δημόσιους ή άλλους χώρους. Στον εγκαταστάτη θα δώσεις έγγραφη άδεια για να μπει στο σπίτι σου? 

28 minutes ago, Silenzio said:

καλημέρα,

https://www.e-shop.gr/tp-link-tapo-t315-smart-temperature-and-humidity-monitor-p-PER.209021

αυτό πήρα εγώ, είναι πιο ακριβό απο xiaomi, έχω και πριζάκια p110, καμερες tp link, οπότε τα ήθελα όλα στην ίδια εφαρμογή..

για να το βλέπω στην εφαρμογή απαιτείται και το hub

https://www.e-shop.gr/tp-link-tapo-h100-smart-iot-hub-with-chime-p-PER.209020

το ίδιο βέβαια και στο xiaomi

Δηλαδη, δεν συνδεεται απευθειας στο νετ, να το δειχνει η εφαρμογη στο κινητο; Θελει και το hub; Δηλαδη κοντα στο 50ευρω, για να βλεπει καποιος θερμοκρασια/υγρασια δικτυακα, οταν το tapo110 δειχνει καταναλωσεις 'as is' με κοστος ενα 10ευρω;

• Like 1

5 minutes ago, mindreader said:

Δηλαδη, δεν συνδεεται απευθειας στο νετ, να το δειχνει η εφαρμογη στο κινητο; Θελει και το hub; Δηλαδη κοντα στο 50ευρω, για να βλεπει καποιος θερμοκρασια/υγρασια δικτυακα, οταν το tapo110 δειχνει καταναλωσεις 'as is' με κοστος ενα 10ευρω;

ναι σωστά, αν δε βάλεις το hub δε το βλέπεις στην εφαρμογή, το βλέπεις μόνο αν είσαι στο χώρο του σπιτιού. Είναι ακριβό το ξέρω και εγω το hub μετά από καιρό το πήρα..

• Like 1

1 ώρα πριν, alexdeskas είπε

Η πιο προσιτή και αξιόπιστη λύση για μέτρηση θερμοκρασίας και υγρασίας μιας και ασχολούμαστε με τα κλιματιστικά και όχι μόνο , είναι αυτή ... και κοστίζει μόνο 4.98€

https://www.e-shop.gr/xiaomi-nun4126gl-mi-temperature-and-humidity-monitor-2-p-PER.940330

Δεν είναι προτιμότερο να πάρεις κάποιο που να έχει αισθητήρα με καλώδιο ώστε να μπαίνει ανάμεσα στις περσίδες?

10 ώρες πριν, sonikk είπε

Εγώ ένα 18αρι κλιματιστικό στο σαλόνι παλιάς τεχνολογίας και θέλω να βάλω ακόμη ένα 18αρι καινουριο σε άλλο δωμάτιο που είναι μεγάλο.

Θα τα σηκώνει αν δουλεύουν και τα δύο ταυτόχρονα ή θα πέσει η ασφάλεια του πίνακα ή ακόμη χειρότερα θα καει η ασφάλεια του ρολογιού της ΔΕΗ;

Το παλιό 18αρι που έχω θυμάμαι ότι η ασφάλεια στον πίνακα ρεύματος είναι 16 αμπέρ.

Οι υπόλοιπες ασφάλειες στον πίνακα νομίζω είναι δεκάρες.Μπορει να λέω και κατι λάθος για τις ασφάλειες γιατί είμαι και λίγο άσχετος από ηλεκτρολογικά.Παντως θυμάμαι ότι η ασφάλεια για το παλιά 18αρι που έχω είναι 16Α.

Ευχαριστώ.

Mηπως γνωριζει κάποιος το παραπανω που ρώτησα;

Σας ευχαριστώ.

1 λεπτό πριν, sonikk είπε

Mηπως γνωριζει κάποιος το παραπανω που ρώτησα;

Σας ευχαριστώ.

Τα 18 και άνω θέλουν δικιά τους γραμμή με 16Α 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sap00 είπε

Στα χαρτιά του κλιματιστικού έχει και τη σελίδα που σου υπογράφει και σφραγίζει ο εγκαταστάτης. Είναι προφανές και αυτονόητο ότι πρέπει να γίνει για να ισχύει η εγγύηση. Αν το κατάστημα σου προσφέρει εγκατάσταση, είναι ευθύνη του καταστήματος η επιλογή του σωστού εγκαταστάτη. Δεν σου παρέχει κανείς κάτι δωρεάν, πληρώνεις και την εγκατάσταση με την αγορά. Αν επιλέγεις εσύ εγκαταστάτη, η επιλογή και ο έλεγχος είναι δική σου ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση κρατάς όνομα και τηλέφωνο του εγκαταστάτη - ζήτα μια κάρτα του για μελλοντική συντήρηση. Βγάλε και μερικές φωτογραφίες όταν θα γίνεται η εγκατάσταση όπου θα φαίνονται τα πρόσωπα . Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ξέρεις τουλάχιστον ποιος μπαίνει στο σπίτι σου..   

Ευχαριστω θα κοιταξω για το χαρτι που λες.

Ο κωτσοβολος και ο καθε κωτσοβολος αυτον που επιλεγει ως συνεργατη ειναι σιγουρα πιστοποιημενος αλλα το θεμα ξερεις ποιο ειναι,οταν μιλησα μαζι του την πρωτη φορα για να μου περασει το toyotomi δεν ηρθε ο ιδιος αλλα εστειλε ατομα που δουλευεουν σε αυτον,λογικο θα μου πεις,ελα που ομως αυτοι που εστειλε ηταν οτι να ναι...δεν εκλεισαν την τρυπα των καλωδιων,εκαναν κενο για 1 λεπτο και αν,αφησαν σε ασπρο εσωτερικο μηχανημα κατι μαυρες δαχτυλιες τεραστιες,ενταξει το καλαταβαινω μαστορας ειναι ειχε λερωμενα χερια ελα που ομως στο erai στο μπροστα μερος ειναι ζαγρε και για να βγαλω τις μαυριλες ετριβα μια ωρα.

Αντε πες οτι και να γινει την ευθυνη την εχει ο αδειουχος ψυκτικος που τους εστειλε,το θεμα ειναι οτι δεν γινεται ετσι σωστη δουλεια.

Επεξ/σία από akiskar123

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει την λειτουργία το κλιματιστικου στα διαγράμματα? Είναι το 12αρι midea xtreme save line . Εξωτερική θερμοκρασία 34+ καθημερινά , εσωτερική παιζω 25.5 με 26.  Όταν η κατανάλωση παίζει με πριόνια είναι στο 27 επιθυμητή στο 80% ανεμιστήρα.  Όταν βάζω το eco όλα ισιωνουν όπως βλέπετε.  Ξέρω ότι όταν βάζω το eco είναι σαν να επιλέγω 28 29 χωρίς το eco, αλλά αν το κανω αυτό σαν επιθυμητή αρχίζει πάλι πριόνια. Ηρεμεί μόνο στην λειτουργία eco. Προφανώς όλα αυτά στην ψυξη

Screenshot_20240802_053257_Tapo.jpg

Screenshot_20240801_085331_Tapo.jpg

2 ώρες πριν, Sdask92 είπε

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει την λειτουργία το κλιματιστικου στα διαγράμματα? Είναι το 12αρι midea xtreme save line . Εξωτερική θερμοκρασία 34+ καθημερινά , εσωτερική παιζω 25.5 με 26.  Όταν η κατανάλωση παίζει με πριόνια είναι στο 27 επιθυμητή στο 80% ανεμιστήρα.  Όταν βάζω το eco όλα ισιωνουν όπως βλέπετε.  Ξέρω ότι όταν βάζω το eco είναι σαν να επιλέγω 28 29 χωρίς το eco, αλλά αν το κανω αυτό σαν επιθυμητή αρχίζει πάλι πριόνια. Ηρεμεί μόνο στην λειτουργία eco. Προφανώς όλα αυτά στην ψυξη

Screenshot_20240802_053257_Tapo.jpg

Screenshot_20240801_085331_Tapo.jpg

Το έχουμε δει και στο δικό μου μιντεοειδες

Μακάρι να μπορούσα να το δουλέψω μόνο στο eco. Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 8 ώρες οπότε θέλει ανθρώπινη παρέμβαση.

48 minutes ago, liakjim said:

Μακάρι να μπορούσα να το δουλέψω μόνο στο eco. Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 8 ώρες οπότε θέλει ανθρώπινη παρέμβαση.

με ΗΑ δεν μπορείς κάθε 7 ώρες πχ να δίνεις εντολή?

3 ώρες πριν, liakjim είπε

Έτσι το κάνω κι εγώ. Δυστυχώς δεν μένει πάνω από 8 ώρες. Είναι τόσο κουφο το να μπορείς να το δουλέψεις τόσο ομαλά και τόσο χαμηλά σε κατανάλωση που δεν εξηγείται. Και χαμηλότερα να ζητήσω με eco πάλι έτσι δουλεύει ευθεία γραμμή. Αν ξεχάσεις να το ενεργοποίησεις όμως ξανά καει φουλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...