liakjim Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 λεπτά πριν, Georpap1987 είπε Τα πιο αθόρυβα και συνάμα με καλή ενεργειακη απόδοση και ομαλή λειτουργία στην θέρμανση με τα γραφόμενα σας ποια μοντέλα είναι; γιατι τους προσεχείς μήνες θα πάρω ένα ακόμα για το άλλο δωμάτιο(15τμ) στον κάτω όροφο..9αρακι μάλλον γιατί το 13αρη yukai στο άλλο(επίσης 15τμ) δωμάτιο ζεσταινει μια χαρά το δωμάτιο και το μπάνιο που είναι ευθεία στο χωλ αν έχω ανοιχτή την πόρτα. Όπως έχω γράψει με με το yukai είμαι υπέρ ευχαριστημένος..μήπως όμως υπάρχουν και άλλα μοντέλα με τα ζητούμενα μου; Θα έλεγα το ASEH09KMCG, αλλά δεν το έχω δουλέψει. Δες για feedback εδώ μέσα αλλιώς πήγαινε στην πεπατημένη (yukai) @Pan_K μια κουβέντα για το ASEH09KMCG;
mdkamael Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, efib είπε Αθόρυβο το atxc35d 😱😱😱;; Για την τιμή του είναι εξαιρετικό πάντως! εντάξει δεν μιλάμε για 0db αλλα παντα συγκριτικα ..... πχ στο δωματιο μου αυτη τη στιγμη εχω ενα ΜΗΙ srk25zg-s του 2009, με μετρημενα 46 db απο το σημειο που ακουμπαω το κεφαλι για να κοιμηθω.. να φανταστω το atxc ειναι λιγοτερο αθορυβο ..... οποτε για μενα πχ θα θεωρουνταν αθορυβο ....
efib Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Το έχω στο max fan και μου παίρνει τα αυτιά όταν φυσάει. Για υπνοδωμάτιο δεν μου αρέσει καθόλου. Το καλοκαίρι ανεβάζει και την υγρασία. Το yukai πως τα πάει με την υγρασία σε υπνοδωμάτιο;
liakjim Δημοσ. μόλις Δημοσ. μόλις 4 ώρες πριν, efib είπε Το έχω στο max fan και μου παίρνει τα αυτιά όταν φυσάει. Γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα