mdkamael Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, npel83 είπε Στα Sensira ποια η διαφορά μεταξύ των σειρών ATXC και FTXF; Καμία ... τα ίδια είναι. Η διαφορά είναι στον distributor, τα F τα δίνει η ελληνική daikin στους αντιπροσώπους και τα Α τα δίνει σε λοιπές αλυσίδες πχ πλαισιο κλπ. Κατι σαν της toshiba το arata ενα πραγμα που ειναι αποκλειστικοτητα ( σε name branding ) του Κωτσοβολου. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από mdkamael 1
liakjim Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, mdkamael είπε Καμία ... τα ίδια είναι. Η διαφορά είναι στον distributor, τα F τα δίνει η ελληνική daikin στους αντιπροσώπους και τα Α τα δίνει σε λοιπές αλυσίδες πχ πλαισιο κλπ. Κατι σαν της toshiba το arata ενα πραγμα που ειναι αποκλειστικοτητα ( σε name branding ) του Κωτσοβολου. Όχι, είναι διαφορετικά μοντέλα. Έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους που φαίνονται στο site της daikin (διαστάσεις, αριθμό ανεμιστήρων, seer/cop κτλ )
mdkamael Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, liakjim είπε Όχι, είναι διαφορετικά μοντέλα. Έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους που φαίνονται στο site της daikin (διαστάσεις, αριθμό ανεμιστήρων, seer/cop κτλ ) INDEED. Έβαλα επιπλέον το chatgpt να μου λύσει την απορία .... προτείνει συγκεκριμένα το ATXC-E. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από mdkamael
liakjim Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μόλις τώρα, mdkamael είπε INDEED. Έβαλα επιπλέον το chatgpt να μου λύσει την απορία .... προτείνει συγκεκριμένα το ATXC-E. Έχει έρθει στην Ελλάδα;
mdkamael Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Oχι ακόμη, αλλά που θα πάει ... από τη στιγμή που το χουν στο eu site λογικα ζητημα χρονοου ειναι να κανουν την αλλαγη γενιας. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από mdkamael
efib Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Για κλίμα Αθήνας ποιο είναι το αποδοτικότερο 24αρι σε νορμάλ χρήματα για ψύξη και θέρμανση; Perfera, edge ή Aseg24kmte; 12 λεπτά πριν, mdkamael είπε INDEED. Έβαλα επιπλέον το chatgpt να μου λύσει την απορία .... προτείνει συγκεκριμένα το ATXC-E. Θα έχει διαφορά στα specs; Μόνο στο αισθητικό κομμάτι νομίζω θα έχει όπου γίνεται πιο όμορφο από την άχαρη, για τα γούστα μου, προηγούμενη σειρά.
liakjim Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 24 λεπτά πριν, efib είπε Για κλίμα Αθήνας ποιο είναι το αποδοτικότερο 24αρι σε νορμάλ χρήματα για ψύξη και θέρμανση; Perfera, edge ή Aseg24kmte; aseg Αν δεν σε πειράζει να μην έχεις κλιματιστικό τάφο (σε θόρυβο), go. 1
mdkamael Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, efib είπε Θα έχει διαφορά στα specs; Μόνο στο αισθητικό κομμάτι νομίζω θα έχει όπου γίνεται πιο όμορφο από την άχαρη, για τα γούστα μου, προηγούμενη σειρά. δες το σαν s-upgrade περισσοτερο ή τουλαχιστον ετσι το εκλαμβανω οσο περισσοτερο το σκαλιζω. Θεωρητικα θα είναι ελάχιστα πιο αποδοτικο και πιο ησυχο ( οχι πως το D δεν είναι ). Μπόνους δε θα χρειαστεί να πάρεις το wifi module extra. σιγουρα θα ειναι πιο τσιμπημενο στη τιμη, κ ισως να σκεφτει κανεις να παει μετα αμεσως στο perfera. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από mdkamael 1
liakjim Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 λεπτό πριν, mdkamael είπε δες το σαν s-upgrade περισσοτερο ή τουλαχιστον ετσι το εκλαμβανω οσο περισσοτερο το σκαλιζω. Θεωρητικα θα ναι πιο αποδοτικο και πιο ησυχο ( οχι πως το D δεν είναι ). Μπόνους δε θα χρειαστεί να πάρεις το wifi module extra. σιγουρα θα ειναι πιο τσιμπημενο στη τιμη, κ ισως να σκεφτει κανεις να παει μετα αμεσως στο perfera. Και ενδιάμεσα υπάρχουν τα ATXD-A 1
mdkamael Δημοσ. πριν από 57 λεπτά Δημοσ. πριν από 57 λεπτά 2 λεπτά πριν, liakjim είπε Και ενδιάμεσα υπάρχουν τα ATXD-A ω θεοί, πας καρφί για Περφερα μετά και δε μπλέκεις ....
liakjim Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Δημοσ. πριν από 52 λεπτά 1 λεπτό πριν, mdkamael είπε ω θεοί, πας καρφί για Περφερα μετά και δε μπλέκεις .... Θέλω να πω, ότι πόσο πιο πάνω να το πάνε από τη στιγμή που ήδη υπάρχει το atxd-a;
mdkamael Δημοσ. πριν από 41 λεπτά Δημοσ. πριν από 41 λεπτά 7 λεπτά πριν, liakjim είπε Θέλω να πω, ότι πόσο πιο πάνω να το πάνε από τη στιγμή που ήδη υπάρχει το atxd-a; To πολύ όσο κοστίζει το adaptor-ακι ξεχωριστά , συν κατιτις να ξεχωρίζει λίγο από το προηγούμενο τιμολογιακά, όποτε 180 ευρώ διαφορά με το προηγούμενο θα είναι μια ρεαλιστική εκτίμηση ....
efib Δημοσ. πριν από 33 λεπτά Δημοσ. πριν από 33 λεπτά 32 λεπτά πριν, mdkamael είπε δες το σαν s-upgrade περισσοτερο ή τουλαχιστον ετσι το εκλαμβανω οσο περισσοτερο το σκαλιζω. Θεωρητικα θα είναι ελάχιστα πιο αποδοτικο και πιο ησυχο ( οχι πως το D δεν είναι ). Μπόνους δε θα χρειαστεί να πάρεις το wifi module extra. σιγουρα θα ειναι πιο τσιμπημενο στη τιμη, κ ισως να σκεφτει κανεις να παει μετα αμεσως στο perfera. Αθόρυβο το atxc35d 😱😱😱;; Για την τιμή του είναι εξαιρετικό πάντως!
uncle_nontas Δημοσ. πριν από 26 λεπτά Δημοσ. πριν από 26 λεπτά 6 λεπτά πριν, efib είπε Αθόρυβο το atxc35d 😱😱😱;; Για την τιμή του είναι εξαιρετικό πάντως! Μια χαρά αθόρυβο μου φαίνεται στο σπίτι. Βέβαια δεν το έχω σε κρεβατοκάμαρα. Αλλά στο σαλόνι σπάνια ακούγεται.
Georpap1987 Δημοσ. πριν από 4 λεπτά Δημοσ. πριν από 4 λεπτά Τα πιο αθόρυβα και συνάμα με καλή ενεργειακη απόδοση και ομαλή λειτουργία στην θέρμανση με τα γραφόμενα σας ποια μοντέλα είναι; γιατι τους προσεχείς μήνες θα πάρω ένα ακόμα για το άλλο δωμάτιο(15τμ) στον κάτω όροφο..9αρακι μάλλον γιατί το 13αρη yukai στο άλλο(επίσης 15τμ) δωμάτιο ζεσταινει μια χαρά το δωμάτιο και το μπάνιο που είναι ευθεία στο χωλ αν έχω ανοιχτή την πόρτα. Όπως έχω γράψει με με το yukai είμαι υπέρ ευχαριστημένος..μήπως όμως υπάρχουν και άλλα μοντέλα με τα ζητούμενα μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα