Georpap1987 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:09 μμ (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω να προσθέσω και εγώ με το MHI 71ZR ότι σήμερα είμαι πραγματικά εκνευρισμενος..τα ον οφ στον Θεό με ότι πρόγραμμα και να βάλω..βρε θες 3d auto θες eco θες κανονικό..θες αυξημένη ζήτηση εσωτερική..το μόνο που γίνετε είναι η χαλάρωση των ον οφ..κατανάλωση για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες απαράδεκτη!από 0.7 μέχρι 0.9 με θερμοκρασία εξωτερική 13 με 14..πραγματικα δεν ξέρω τι να κάνω..το καημένο το yukai το 13αρακι κάτω κιχ δεν κάνει..κατανάλωση 0.2 στο eco και η γραμμή κατανάλωσης μια απόλυτη ευθεία.. Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:10 μμ από Georpap1987 1
liakjim Δημοσ. Παρασκευή στις 06:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:09 μμ (επεξεργασμένο) Είμαι έτοιμος να προσθέσω οποιονδήποτε shelly μετρητή στο ha και άρα στο public grafana της υπογραφής μου. Τίμημα η απώλεια ελέγχου του shelly από το app (φυσικά παραμένει η δυνατότητα ελέγχου με την ip του μέσω browser). Οποιος ενδιαφέρεται παρόλα αυτά, μιλάμε με pm. Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:24 μμ από liakjim 2
mdkamael Δημοσ. Παρασκευή στις 06:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:18 μμ (επεξεργασμένο) Λοιπόν. Hack για MHI και onoff. Παρατήρηστε σε 3d mode και μετα με περσίδες τέρμα κάτω σε ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ ζητούμενης/αναγνωσμενης θερμοκρασιας κάνει on-off. ( σε μενα πχ κανει σε μια διαφορα των 2.7 βαθμων ). Οποτε wifi ή και adaptor ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για να εχετε τις πληροφοριες. Μετα αυγατιστε μια μια τις μοναδες ζητησης κ παρατηρηστε καθε φορα εαν το discrepancy το ανω μεταβλητων μπορει να διατηρηθει κατω απο το threshold ενεργοποιησης του on-off, ωστε να invert-αρει το μηχανημα. Να σημειωθει οτι θα μπει σε ισσοροπια σχετικα με υψηλα watts αλλα θα εχει συνεχομενη λειτουργια. Εγω πχ με το 27αρι srk στον χωρο που θερμαινω, επρεπε να το φτασω τελικα 27 βαθμους ζητησης ωστε να διαβαζει συνεχομενα κ σταθερα 28 βαθμους η εσωτερικη μοναδα και απο το μεσημερι που πρωτοξεκινησε τα ον οφφ να εχει κολλησει μετα το tinkering στα 860w σταθερη καταναλωση και με εσωτερικη θ 23.8. Στον καθ΄έναν μπορουν να διαφέρουν τα σετινγκς για την ισσοροπια άνω των 13 βαθμών αλλά είναι do-able. Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:19 μμ από mdkamael 1
Georpap1987 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:34 μμ 1 ώρα πριν, mdkamael είπε Λοιπόν. Hack για MHI και onoff. Παρατήρηστε σε 3d mode και μετα με περσίδες τέρμα κάτω σε ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ ζητούμενης/αναγνωσμενης θερμοκρασιας κάνει on-off. ( σε μενα πχ κανει σε μια διαφορα των 2.7 βαθμων ). Οποτε wifi ή και adaptor ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για να εχετε τις πληροφοριες. Μετα αυγατιστε μια μια τις μοναδες ζητησης κ παρατηρηστε καθε φορα εαν το discrepancy το ανω μεταβλητων μπορει να διατηρηθει κατω απο το threshold ενεργοποιησης του on-off, ωστε να invert-αρει το μηχανημα. Να σημειωθει οτι θα μπει σε ισσοροπια σχετικα με υψηλα watts αλλα θα εχει συνεχομενη λειτουργια. Εγω πχ με το 27αρι srk στον χωρο που θερμαινω, επρεπε να το φτασω τελικα 27 βαθμους ζητησης ωστε να διαβαζει συνεχομενα κ σταθερα 28 βαθμους η εσωτερικη μοναδα και απο το μεσημερι που πρωτοξεκινησε τα ον οφφ να εχει κολλησει μετα το tinkering στα 860w σταθερη καταναλωση και με εσωτερικη θ 23.8. Στον καθ΄έναν μπορουν να διαφέρουν τα σετινγκς για την ισσοροπια άνω των 13 βαθμών αλλά είναι do-able. Δυστυχώς για μένα η επιτηδευμενη ανεβασμένη λειτουργία με την ανάλογη κατανάλωση μόνο και μόνο για να μην έχουμε τα ον οφ καθιστά αυτό το τόσο καλό σε προδιαγραφές κλιματιστικό φοβερά αναποτελεσματικο και δεν θα το πρότεινα ποτέ σε κανέναν εκτός και αν μένει σε πολύ κρύες περιοχές..πραγματικά είμαι σε αδιέξοδο γιατί είναι η κυρία πηγή θέρμανσης μου.. 2
liakjim Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ 1 ώρα πριν, Georpap1987 είπε Δυστυχώς για μένα η επιτηδευμενη ανεβασμένη λειτουργία με την ανάλογη κατανάλωση μόνο και μόνο για να μην έχουμε τα ον οφ καθιστά αυτό το τόσο καλό σε προδιαγραφές κλιματιστικό φοβερά αναποτελεσματικο και δεν θα το πρότεινα ποτέ σε κανέναν εκτός και αν μένει σε πολύ κρύες περιοχές..πραγματικά είμαι σε αδιέξοδο γιατί είναι η κυρία πηγή θέρμανσης μου.. Έχεις homeassistant; 1
Georpap1987 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:10 μμ 28 λεπτά πριν, liakjim είπε Έχεις homeassistant; Όχι άλλα πες μου αν αξίζει να μπω στον κόπο να το σεταρω πχ με ένα shelly mini..
tunic Δημοσ. Παρασκευή στις 09:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:20 μμ 9 λεπτά πριν, liakjim είπε Έχεις homeassistant; Θα βοηθούσε πολύ η όποια πληροφορία. Μitsubishi heavy srk35zs-s (r-410) του 2017, ρύθμιση 20 βαθμούς, auto fan. Με το που ανέβηκε η εξωτερική θερμοκρασία πανω απο τους 11 βαθμούς άρχισε τα on off. Aν ανεβασω την ζήτηση 21, 22, 23 .... βαθμούς σταματάει τα on/off. Ο τηλεχειρισμός γινεται με Tuya ir controller με diy commands. Υπάρχει τρόπος με το hassio να το προγραματισω να αλλάζει η ζήτηση οταν αρχίσουν τα on/off . Δεν ξέρω αν το κάνουν και αλλά κλιματιστικά αλλά συνέχεια inverterarei φαίνεται και στα διαγράματα περίπου 180 watt αλλά συνέχεια ανεβάζει και ρίχνει στροφές.
liakjim Δημοσ. Παρασκευή στις 09:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:29 μμ 14 λεπτά πριν, Georpap1987 είπε Όχι άλλα πες μου αν αξίζει να μπω στον κόπο να το σεταρω πχ με ένα shelly mini.. 4 λεπτά πριν, tunic είπε Θα βοηθούσε πολύ η όποια πληροφορία. Μitsubishi heavy srk35zs-s (r-410) του 2017, ρύθμιση 20 βαθμούς, auto fan. Με το που ανέβηκε η εξωτερική θερμοκρασία πανω απο τους 11 βαθμούς άρχισε τα on off. Aν ανεβασω την ζήτηση 21, 22, 23 .... βαθμούς σταματάει τα on/off. Ο τηλεχειρισμός γινεται με Tuya ir controller με diy commands. Υπάρχει τρόπος με το hassio να το προγραματισω να αλλάζει η ζήτηση οταν αρχίσουν τα on/off . Δεν ξέρω αν το κάνουν και αλλά κλιματιστικά αλλά συνέχεια inverterarei φαίνεται και στα διαγράματα περίπου 180 watt αλλά συνέχεια ανεβάζει και ρίχνει στροφές. Με το homeassistant μπορείτε να ανιχνεύσετε τα onoff και μετά με αυτοματισμούς μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε πχ είτε να αυξήσετε τη ζήτηση είτε πχ να σβήσετε το κλιματιστικό και να το ξαναβάλετε όταν θα πέσει λίγο η θερμοκρασία του χώρου ή δεν ξέρω τι άλλο θα σκεφτείτε. Έχω γράψει κάποια πράγματα εδώ : 1
Sarandis Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Στο fujitsu που είχα βάλει, παρατήρησα οτι το ap συνεχίζει να εκπέμπει ακόμα και αφού συνδεθεί στο airstage. Είναι φυσιολογικό ή κάνω κάτι λάθος; Δοκίμασα να το ξανασυνδέσω αλλά δε φεύγει.
Pan_K Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Georpap1987 είπε Παιδιά έχω να προσθέσω και εγώ με το MHI 71ZR ότι σήμερα είμαι πραγματικά εκνευρισμενος..τα ον οφ στον Θεό με ότι πρόγραμμα και να βάλω..βρε θες 3d auto θες eco θες κανονικό..θες αυξημένη ζήτηση εσωτερική..το μόνο που γίνετε είναι η χαλάρωση των ον οφ..κατανάλωση για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες απαράδεκτη! 1 ώρα πριν, tunic είπε Μitsubishi heavy srk35zs-s (r-410) του 2017, ρύθμιση 20 βαθμούς, auto fan. Με το που ανέβηκε η εξωτερική θερμοκρασία πανω απο τους 11 βαθμούς άρχισε τα on off. 4 ώρες πριν, mdkamael είπε Παρατήρηστε σε 3d mode και μετα με περσίδες τέρμα κάτω σε ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ ζητούμενης/αναγνωσμενης θερμοκρασιας κάνει on-off. ( σε μενα πχ κανει σε μια διαφορα των 2.7 βαθμων ). Δοκίμασε κανείς αυτό που έχει προτείνει ο @amotida; Σε εμένα (Panasonic) δεν λειτούργησε, αλλά ίσως σε εσάς; Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:42 μμ από Pan_K
Specs Δημοσ. Παρασκευή στις 10:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:45 μμ (επεξεργασμένο) Τα Mitsubishi δεν εχουν κανεναν περιοριστη ισχυος / eco η οπως αλλιως θα το λενε, που να τρεχει με τοσο λιγη ισχυ που να ειναι στα ορια ανεπαρκειας αρα να μην κανει ον-οφ? Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:45 μμ από Specs
Georpap1987 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 μμ 21 λεπτά πριν, Specs είπε Τα Mitsubishi δεν εχουν κανεναν περιοριστη ισχυος / eco η οπως αλλιως θα το λενε, που να τρεχει με τοσο λιγη ισχυ που να ειναι στα ορια ανεπαρκειας αρα να μην κανει ον-οφ? Ναι μια χαρά eco..αλλά με καμια διαφορά στα ον οφ μιας και με το eco μειώνει και την διαφορά του threshold..ίσα ίσα αυξάνονται για αυτό τον λόγο που ανέφερα
mariosnik_ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 μμ 1 ώρα πριν, tunic είπε Θα βοηθούσε πολύ η όποια πληροφορία. Μitsubishi heavy srk35zs-s (r-410) του 2017, ρύθμιση 20 βαθμούς, auto fan. Με το που ανέβηκε η εξωτερική θερμοκρασία πανω απο τους 11 βαθμούς άρχισε τα on off. Aν ανεβασω την ζήτηση 21, 22, 23 .... βαθμούς σταματάει τα on/off. Ο τηλεχειρισμός γινεται με Tuya ir controller με diy commands. Υπάρχει τρόπος με το hassio να το προγραματισω να αλλάζει η ζήτηση οταν αρχίσουν τα on/off . Δεν ξέρω αν το κάνουν και αλλά κλιματιστικά αλλά συνέχεια inverterarei φαίνεται και στα διαγράματα περίπου 180 watt αλλά συνέχεια ανεβάζει και ρίχνει στροφές. Και το Mitsubishi που έχεις δουλεύει σαν on off?
Specs Δημοσ. Παρασκευή στις 11:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:10 μμ 1 minute ago, Georpap1987 said: με το eco μειώνει και την διαφορά του threshold μηπως ειναι κατι αντιστοιχο με τα sleep mode κλπ? τοτε δεν κανει περιορισμο ισχυος αλλα εξοικονομηση γενικα μεσω μειωμενης ζητησης
liakjim Δημοσ. Παρασκευή στις 11:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:29 μμ 1 ώρα πριν, Sarandis είπε Στο fujitsu που είχα βάλει, παρατήρησα οτι το ap συνεχίζει να εκπέμπει ακόμα και αφού συνδεθεί στο airstage. Είναι φυσιολογικό ή κάνω κάτι λάθος; Δοκίμασα να το ξανασυνδέσω αλλά δε φεύγει. Ναι έτσι γίνεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα