mdkamael Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, chemkyr είπε Αυτο που περιγραφεις, δεν θα μπορουσε να επιτευχθει με κλιματιστικο καποιας αλλης εταιρίας, toshiba ας πουμε? Ή ακομα και με καποια κινεζικα? Με βαση αυτα που εχουν δειχθει εδω, σε χαμηλη θερμοκρασια και τα κινεζικα συμπεριφερονται καλα.... (ΥΓ δεν υπαρχει διαθεση αντιδικιας μαζι σου) No offence taken... συζητηση κανουμε εξαλλου. Για να απαντηθει με σαφηνεια θα πρεπε να γινει αμεση συγκριση.
amotida Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 29 minutes ago, liakjim said: Τo fujitsu σίγουρα low. Στο yukai θα πρέπει να επανέλθω. Νομίζω auto (όπου δεν ξέρω τι σημαίνει auto σε αυτό, πρέπει να ψάξω). Αλλά θα επανέλθω με νεότερο συγκριτικό. Πιστεύω ότι οι συγκρίσεις του αντιληπτού θορύβου μεταξύ διαφορετικών κλιματιστικών αξίζουν να γίνονται μόνο σε σταθερές ταχύτητες που έχουν ρυθμιστεί χειροκίνητα. 1
liakjim Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Και για να το δούμε με νούμερα. Στο κάτωθι διάγραμμα του mitsubishi heavy 80, η περιοχή των on-off έχει την υπερδιπλάσια ωραία κατανάλωση σε σχέση με τη σταθερή λειτουργία , παρόλο που στη 2η περίπτωση η εξωτερική ήταν πιο χαμηλή 3
amotida Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, liakjim said: Και για να το δούμε με νούμερα. Στο κάτωθι διάγραμμα του mitsubishi heavy 80, η περιοχή των on-off έχει την υπερδιπλάσια ωραία κατανάλωση σε σχέση με τη σταθερή λειτουργία , παρόλο που στη 2η περίπτωση η εξωτερική ήταν πιο χαμηλή Τουλάχιστον διπλάσιο Θα ήμουν περίεργος να δω αν ο συντελεστής υποβάθμισης ( degradation heating co-efficient Cdh) λόγω κύκλων είναι επίσης τόσο υψηλός για κλιματιστικά MHI μικρότερης χωρητικότητας! *Συνήθως, για κλιματιστικά χωρητικότητας (9-12k), το Cdh είναι κάπου γύρω στο 0,25 -0,30 Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από amotida
Pan_K Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, lexotamilf είπε Είναι λογικό A/C σε κατάσταση αναμονής (power off) να καταναλώνει 4w; Fujitsu ASYG09LLCC Εγώ έχω ένα 9άρι ASYG25LLCP, παρόμοιο με το δικό σου. Σε κατάσταση αναμονής καταναλώνει σταθερά περίπου 1 watt. Ένα παλιότερο μοντέλο του 2007 καταναλώνει 5w.
amotida Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) @liakjim Σχετικά με αυτές τις ταλαντώσεις, όπως φαίνεται στο διάγραμμα (φωτογραφία 1) δεν σε ρώτησα ποτέ, αν και έχω δει τόσα διαγράμματα από το Fujitsu σου... έχεις δει ποτέ και διαφορετικά; Δηλαδή να μην υπάρχουν ταλαντώσεις; Για παράδειγμα, στο κλιματιστικό μου panasonic (φωτογραφία 2) υπάρχουν μερικές φορές διαφορές στο FanAuto (heating mode) σε σύγκριση με το FanLow. Ειδικά όταν έξω οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες (ή τουλάχιστον έτσι το συνδέω εγώ το θέμα). Μερικές φορές, ωστόσο, ακόμη και με το FanLow εμφανίζεται στο διάγραμμα όπως ακριβώς και με το FanAuto. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από amotida
lexotamilf Δημοσ. πριν από 47 λεπτά Δημοσ. πριν από 47 λεπτά 8 ώρες πριν, Pan_K είπε Εγώ έχω ένα 9άρι ASYG25LLCP, παρόμοιο με το δικό σου. Σε κατάσταση αναμονής καταναλώνει σταθερά περίπου 1 watt. Ένα παλιότερο μοντέλο του 2007 καταναλώνει 5w. Όταν το απενεργοποιω μετά από λειτουργία, γράφει 10w 🙄 Τώρα το κλείνω απο την smart plug που ελπίζω να καταναλώνει λιγότερα watt σε σχεση με το ρημαδι.
dimostr Δημοσ. πριν από 36 λεπτά Δημοσ. πριν από 36 λεπτά 10 λεπτά πριν, lexotamilf είπε Όταν το απενεργοποιω μετά από λειτουργία, γράφει 10w 🙄 Τώρα το κλείνω απο την smart plug που ελπίζω να καταναλώνει λιγότερα watt σε σχεση με το ρημαδι. Μην το κάνεις off από τη πρίζα θα το κάψεις
lexotamilf Δημοσ. πριν από 14 λεπτά Δημοσ. πριν από 14 λεπτά 20 λεπτά πριν, dimostr είπε Μην το κάνεις off από τη πρίζα θα το κάψεις Πρώτα απο το controller του φυσικά. Συγνώμη δεν το εξήγησα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα