liakjim Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 28 λεπτά πριν, Specs είπε Σε περιπου ιδια εξωτερικη??? Eπισης επειδη αναφερεσαι συχνα στον θορυβο του Fujitsu σου, υπαρχει καποιο αλλο 24ρι ησυχοτερο δηλαδη? απο οτι θυμαμαι μαλλον οχι, στο quiet και low δηλαδη εκει που υποτιθεται θα κατεβαινει στον περισσοτερο χρονο χρησης το ρελαντι του. Αλλωστε 24ρι ειναι, οτι μαρκα κ να ειναι εχει απαιτησεις μεγαλης παροχης αερα και αν δεν υφισταται δυνατοτητα πχ 2 12ριων στον χωρο, δεν θα αποφυγει το θορυβο κανεις. Το Mitsubishi είναι σε χαμηλότερη εξωτερική. Είναι στην Πεντέλη. Απλά δείχνω πόσο πολύ επιβαρύνει την κατανάλωση το onoff. Το yukai 24αρι στα πεθερικά σχεδόν δεν ακούγεται. Δεν έχω ακούσει άλλα 24αρια από κοντά ( αν εξαιρέσεις το παλιό μου και πολύ πιο φασαριοζικο asyg24klca). 1
Specs Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, liakjim said: Το yukai 24αρι στα πεθερικά σχεδόν δεν ακούγεται το νεο δικο σου ειναι πιο θορυβωδες απο το yukai? ειδα στα γρηγορα οτι στην ελαχιστη ταχυτητα ολα περιπου ιδια ειναι...απο το δικο σου κ τα edge κ yukai μεχρι το perfera Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Specs
liakjim Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 7 λεπτά πριν, Specs είπε το νεο δικο σου ειναι πιο θορυβωδες απο το yukai? ειδα στα γρηγορα οτι στην ελαχιστη ταχυτητα ολα περιπου ιδια ειναι...απο το δικο σου κ τα edge κ yukai μεχρι το perfera Ναι. Και το δικό μου παίζει auto που σημαίνει low, ενώ το yukai το έχουμε fixed στο 3/5. Έχω σηκώσει και video Edit Παραδέχομαι @Specsότι δεν θυμάμαι αν το yukai είναι auto ή 3/5 στο βίντεο . Νομίζω auto . Θα τραβήξω και άλλο video στο 3. 2
lexotamilf Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Είναι λογικό A/C σε κατάσταση αναμονής (power off) να καταναλώνει 4w; Fujitsu ASYG09LLCC
BigBlack Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 8 minutes ago, lexotamilf said: Είναι λογικό A/C σε κατάσταση αναμονής (power off) να καταναλώνει 4w; Fujitsu ASYG09LLCC Ναι. Και 8 εχω δει σε παλιότερα μηχανήματα. 1
chemkyr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 hour ago, liakjim said: Άουτς το mitsubishi μαλλον ειναι υπερβολικα μεγαλο για τον χωρο. Αλλα αν θυμαμαι καλα και αλλοι χρηστες παραπονιουνται για απαραδεκτη on-off συμπεριφορα. Σιγουρα υπερτιμημενη εταιρια, τουλαχιστον στην δικη μου υποληψη εχει χασει πολύ....
Specs Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 31 minutes ago, liakjim said: Ναι. Και το δικό μου παίζει auto που σημαίνει low, ενώ το yukai το έχουμε fixed στο 3/5. το μονο που με βαζει σε σκεψεις γιατι να ακουγεται τοσο περισσοτερο το Fujitsu σου, ειναι πως δηλωνει οτι οι μετρησεις που παρουσιαζει ειναι σε ανηχοικο θαλαμο κ συνεπως επι του πεδιου θα ακουγεται περισσοτερο, ενω το Toshiba δεν δηλωνει τιποτε. Ισως μια εφαρμογη στο κινητο να εδινε εξηγηση κ στα decibel με αριθμους αλλα κυριως με αναλυση κατα συχνοτητα μηπως κ ειναι σε καποιο φασμα πχ υψηλες συχνοτητες που ειναι το Fujitsu τοσο πιο θορυβωδες , τουλαχιστον οπως ακουγεται στο video σου. Απο κει κ περα δεν υπαρχουν κ πολλα στοιχεια ταυτοχρονα ιδια στα δυο οπως τα γραφηματα με ταχυτητα αερα που να ειναι αμεσα συγκρισιμα για ασφαλη συμπερασματα.
liakjim Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 15 λεπτά πριν, chemkyr είπε το mitsubishi μαλλον ειναι υπερβολικα μεγαλο για τον χωρο. Αλλα αν θυμαμαι καλα και αλλοι χρηστες παραπονιουνται για απαραδεκτη on-off συμπεριφορα. Σιγουρα υπερτιμημενη εταιρια, τουλαχιστον στην δικη μου υποληψη εχει χασει πολύ.... Προσωπικά πιστεύω ότι είναι προσανατολισμένα σχεδιαστικά για διαφορετικά κλίματα από την Ελλάδας ( όχι εξτριμ περιπτώσεις τύπου Φλώρινας, Νευροκόπι κτλ ) αλλά για πχ Βουλγαρία και άνω. 2 λεπτά πριν, Specs είπε το μονο που με βαζει σε σκεψεις γιατι να ακουγεται τοσο περισσοτερο το Fujitsu σου, ειναι πως δηλωνει οτι οι μετρησεις που παρουσιαζει ειναι σε ανηχοικο θαλαμο κ συνεπως επι του πεδιου θα ακουγεται περισσοτερο, ενω το Toshiba δεν δηλωνει τιποτε. Ισως μια εφαρμογη στο κινητο να εδινε εξηγηση κ στα decibel με αριθμους αλλα κυριως με αναλυση κατα συχνοτητα μηπως κ ειναι σε καποιο φασμα πχ υψηλες συχνοτητες που ειναι το Fujitsu τοσο πιο θορυβωδες , τουλαχιστον οπως ακουγεται στο video σου. Απο κει κ περα δεν υπαρχουν κ πολλα στοιχεια ταυτοχρονα ιδια στα δυο οπως τα γραφηματα με ταχυτητα αερα που να ειναι αμεσα συγκρισιμα για ασφαλη συμπερασματα. Όπως είπα και στο edit πιο πάνω, έχω την αίσθηση ότι το yukai είναι σε auto ανεμιστήρα. Θα προσπαθήσω να τραβήξω καινούργια βίντεο με αυτό στη ταχύτητα 3 που έχει ίδια σχεδόν κυβικά με τη low του asyg. 2
amotida Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 49 minutes ago, liakjim said: Ναι. Και το δικό μου παίζει auto που σημαίνει low, ενώ το yukai το έχουμε fixed στο 3/5. Έχω σηκώσει και video Edit Παραδέχομαι @Specsότι δεν θυμάμαι αν το yukai είναι auto ή 3/5 στο βίντεο . Νομίζω auto . Θα τραβήξω και άλλο video στο 3. Ακούγεται σαν το Yukai θα ήταν στο Fan Quiet (29db) και το KM θα ήταν στο Fan MED (40db) τουλάχιστον.
chemkyr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, liakjim said: Προσωπικά πιστεύω ότι είναι προσανατολισμένα σχεδιαστικά για διαφορετικά κλίματα από την Ελλάδας ( όχι εξτριμ περιπτώσεις τύπου Φλώρινας, Νευροκόπι κτλ ) αλλά για πχ Βουλγαρία και άνω. Τότε γιατι τα εισαγει η ανtιπροσωπεια? Για τετοια κλιματα που αναφερεις το gree amber πρεπει να εινα τουλαχιστον ισαξιο και με αρκετα λιγοτερα χρηματα. Παντως και σε βουλγαρικο φορουμ εχουν γραφει παραπονα για τα ον οφ των mhi... Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από chemkyr 1
liakjim Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 41 λεπτά πριν, lexotamilf είπε Είναι λογικό A/C σε κατάσταση αναμονής (power off) να καταναλώνει 4w; Fujitsu ASYG09LLCC 5 λεπτά πριν, amotida είπε Ακούγεται σαν το Yukai θα ήταν στο Fan Quiet (29db) και το KM θα ήταν στο Fan MED (40db) τουλάχιστον. Τo fujitsu σίγουρα low. Στο yukai θα πρέπει να επανέλθω. Νομίζω auto (όπου δεν ξέρω τι σημαίνει auto σε αυτό, πρέπει να ψάξω). Αλλά θα επανέλθω με νεότερο συγκριτικό. 2
mdkamael Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, chemkyr είπε Ειναι γνωστος πλεον ο προγραμματισμος τους και ναι δεν κανουν για ηπιες φθινοπωρινες θερμοκρασιες... στις μαλακες θερμοκρασιες (>13°) πρεπει να πειραματιστεις και να βρεις μια ισσοροπια να μην σου ξετιναξουν τα νευρα τα ον/οφφ - δεν θα τα εξαλειψεις τελειως αλλα μπορεις να τα μειωσεις αισθητα. ΑΛΛΑ εκει που απλα λες τι απολαυση ειναι, ειναι κατω των 11°. Σε μενα το 27αρι πχ τρεχει απο της 8μιση ο πρωι ως τωρα με ουτε 9kwh καταναλωση σερι. No cold drafts whatsoever...ζητηση 23 και αυξηση στους 24 επειδη ξεκιναγε να βρεχει.Εξωτερικη 7.5° μεσω του αισθητηρα της μοναδας. 72% υγρασια εξωτερικη μεσω tapo. Στιγμιαια καταναλωση 640w σε ισσοροπια. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από mdkamael 1
liakjim Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Βρήκα το post τον Νοε του 23 που είχα σηκώσει το συγκριτικό video. Τελικά auto και τα 2. Χρωστάω συγκριτικό με low και 3 ταχύτητα αντίστοιχα. 1
chemkyr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Αυτο που περιγραφεις, δεν θα μπορουσε να επιτευχθει με κλιματιστικο καποιας αλλης εταιρίας, toshiba ας πουμε? Ή ακομα και με καποια κινεζικα? Με βαση αυτα που εχουν δειχθει εδω, σε χαμηλη θερμοκρασια και τα κινεζικα συμπεριφερονται καλα.... (ΥΓ δεν υπαρχει διαθεση αντιδικιας μαζι σου) 1
liakjim Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 λεπτά πριν, chemkyr είπε Αυτο που περιγραφεις, δεν θα μπορουσε να επιτευχθει με κλιματιστικο καποιας αλλης εταιρίας, toshiba ας πουμε? Ή ακομα και με καποια κινεζικα? Με βαση αυτα που εχουν δειχθει εδω, σε χαμηλη θερμοκρασια και τα κινεζικα συμπεριφερονται καλα.... (ΥΓ δεν υπαρχει διαθεση αντιδικιας μαζι σου) Το toshiba και φυσικά η κινεζίλα, θα παίζουν σε χαμηλότερα cop σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα