energy52 Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Klausx είπε Καλή τύχη τον Σεπτέμβρη σε όσους έχουν πάρει φτηνιάρικα μηχανήματα και ασυντήρητα. Για τους λογαριασμους ρεύματος εννοείς? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, The_Judas said: Θα μπορούσε να υπάρχει κάποια άλλη αιτία χαμηλής απόδοσης; π.χ να έχει μπουκώσει από σκόν Δηλαδη δεν εχεις ελεγξει/καθαρισει τα φιλτρα; αν οχι πως να περασει ο αερας;;; οπως σε αυτο;;; Επεξ/σία 22 Ιουλίου από Specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) ρε παιδια το γραφω πιο πανω... εκανα συντηρηση τον Ιουνιο την εσωτερικη κσι εξωτερικη μοναδα. πως να πιασει τοσο εμφανη σκονη τοσο γρηγορα. μακαρι να ηταν τοσο απλο προβλημα. Spoiler Μάλλον δεν έγινε σωστή συντήρηση / έλεγχος. δεν αποκλειεται... Επεξ/σία 22 Ιουλίου από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου παίδες για 9αρι μέχρι το πολύ 300 κάνα στανταράκι; για σοφίτα το θέλω 12τμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basketballtailor Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας για να αποφασίσω μεταξύ 5 air condition. Το aircondition είναι για κρεβατοκάμαρα 12 τμ και προορίζεται και για θέρμανση και για ψύξη. Οι επιλογές είναι οι εξής: Nitto: https://www.bestprice.gr/item/2159505773/nitto-electric-aiko-09ei-klimatistiko-inverter-9000-btu-aa-me-wifi.html Hisense: https://www.skroutz.gr/s/52854884/Hisense-CG25LR1F-Klimatistiko-Inverter-9000-BTU-A-A-me-Ionisti.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Midea: https://www.electronet.gr/klimatismos-thermansi/klimatistika/klimatistika-toihoy/ac-midea-ace-09hrfn809hfn8-9000-btu TCL: https://www.skroutz.gr/s/51271437/TCL-Pro-IV-IV-09CHSD-XA51I-Klimatistiko-Inverter-9000-BTU-A-A-me-WiFi.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Fujitsu: https://www.skroutz.gr/s/54211994/Fujitsu-ASEH09KLTA-AOEH09KLTA-Klimatistiko-Inverter-9000-BTU-A-A.html Γενικά σε όλες τις αντιπροσωπείες διαβάζω για προβλήματα. Έχει κανείς γνώμη για βοήθεια από την κάθε αντιπροσωπεία σε περίπτωση προβλήματος; Σε γενικές γραμμές ποιο από τα 5 θα προτείνατε από πλευράς αξιοπιστίας, απόδοσης και αντιπροσωπείας; Όποιος ξέρει αν θέλει και μπορεί θα ήταν πολύ βοηθητικό να τα βάλει και σε σειρά 1 με 5. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Καλή εγκατάσταση τα έχει τα μέτρα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdeskas Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 45 λεπτά πριν, dimostr είπε Καλή εγκατάσταση τα έχει τα μέτρα Έχει όμως λίγο κενό πίσω από την εξωτερική μονάδα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gangel Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 17/7/2024 στις 9:22 ΠΜ, gangel είπε .....Πέρα από αυτά, το ερώτημα είναι ότι ο εγκαταστάτης (συνεργείο συνεργαζόμενο με praktiker) δεν μου έβγαλε τον πλαστικό σωλήνα για το νερό μέχρι κάτω αλλά το βλέπω μέχρι ένα σημείο μέσα από τη μόνωση των σωλήνων και σταματά εκεί μέσα. Είναι ορθό αυτό; Επανέρχομαι σε αυτό και θα ήθελα τα "φώτα" κάποιου που ασχολείται με εγκαταστάσεις: οι χαλκοσωλήνες έχουν αυτή τη "σπογγώδη" λευκή μόνωση και τους "έδεσαν" όλους μαζί και του νερού τα καλώδια ρεύματος κλπ με το μονωτικό "επίδεσμο". Το πρόβλημα είναι ότι κατεβάζει αρκετές σταγόνες νερό που γλύφουν μέσα από το μονωτικό και αντί το νερό να καταλήγει στο σιφωνι μου λιμνάζει στα πλακάκια.... Είναι επαρκής η μόνωση των χαλκοσωλήνων όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ή όχι και μου δημιουργεί υγροποιήσεις;; Εάν είναι ορθή η μόνωση μήπως οφείλεται σε διαρροή από το σωληνάκι του νερού πιο ψηλά; Πείτε καμιά γνώμη γιατί είμαι έτοιμος να καλέσω praktiker να τους ξαναφέρουν Edit: Τη ταινία εννοείται την έλυσα μόνο για να τραβήξω photo και εννοείται την έδεσα ξανά όπως την είχαν Επεξ/σία 22 Ιουλίου από gangel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 31 λεπτά πριν, alexdeskas είπε Έχει όμως λίγο κενό πίσω από την εξωτερική μονάδα... Η αλήθεια είναι ότι την πλάτη την έχει κολλήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, gangel είπε Επανέρχομαι σε αυτό και θα ήθελα τα "φώτα" κάποιου που ασχολείται με εγκαταστάσεις: οι χαλκοσωλήνες έχουν αυτή τη "σπογγώδη" λευκή μόνωση και τους "έδεσαν" όλους μαζί και του νερού τα καλώδια ρεύματος κλπ με το μονωτικό "επίδεσμο". Το πρόβλημα είναι ότι κατεβάζει αρκετές σταγόνες νερό που γλύφουν μέσα από το μονωτικό και αντί το νερό να καταλήγει στο σιφωνι μου λιμνάζει στα πλακάκια.... Είναι επαρκής η μόνωση των χαλκοσωλήνων όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ή όχι και μου δημιουργεί υγροποιήσεις;; Εάν είναι ορθή η μόνωση μήπως οφείλεται σε διαρροή από το σωληνάκι του νερού πιο ψηλά; Πείτε καμιά γνώμη γιατί είμαι έτοιμος να καλέσω praktiker να τους ξαναφέρουν Edit: Τη ταινία εννοείται την έλυσα μόνο για να τραβήξω photo και εννοείται την έδεσα ξανά όπως την είχαν Δεν έπρεπε να τρέχει νερά, οπότε τους καλείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 4/7/2024 στις 11:12 ΜΜ, tzavardin είπε Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : Σκεφτόμουν ανάμεσα στα 1000 έως 1200, αλλά αυτό εξαρτάται και από το να καταλάβω τι χρειάζομαι ακριβώς και πώς να κατευθυνθώ. Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού.: Νέα αγορά. Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος: Δεν έχω θέμα, υπάρχει μια έκπτωση της τάξης του 5% (μπορεί και 10% θα το διαπιστώσω σήμερα) στον όμιλο Mediamarkt/Public, αλλά δεν είδα και κάτι εξαιρετικό να σας πω την αλήθεια. Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): 50/50 Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ: Κάθε μέρα. Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης πχ λέβητας πετρελαίου.: Το σπίτι ανακαινίστηκε φέτος, έχει σώματα, αλλά δεν συνδέεται αυτή τη στιγμή με κάποιο λέβητα. Μέχρι να έρθει το φυσικό αέριο στο δρόμο μου (1-2 χρόνια μίνιμουμ όπως το βλέπω), θα είναι η μόνη πηγή θέρμανσης. Αλλά και ψύξης προφανώς οπότε μας νοιάζει και το seer. Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Σαλοκουζίνα, θα σας βάλω και κάτοψη στη συνέχεια. Τοποθεσία: Α. Ανάργυροι Αττικής. Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Σε δεύτεροτρίτη μοίρα αυτά, πιο πολύ με νοιάζει να είναι αρχικά επαρκές, και ύστερα όσο αποδοτικό γίνεται. Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου, προσανατολισμό, (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ).: Το σπίτι είναι αρκετά δροσερό το καλοκαίρι καθώς δεν το χτυπάει ο ήλιος σε καμία του πλευρά (ούτε ανατολικά), και αντίστοιχα το χειμώνα σχετικά ζεστό, γιατί είναι προστατευμένο από βόρεια. Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, αναφέρουμε τις απώλειες του χώρου μας: : Το παραπάνω δεν είναι ακριβές 100%, τελικά το σπίτι το ανακαινίσαμε λίγο διαφορετικά. Επί της ουσίας μας ενδιαφέρει ένας ενιαίος χώρος που περιλαμβάνει τον χώρο 2, 4, 8, και 6. Δεν έχει κανένα τοίχο ενδιάμεσα που βλέπετε στο σχεδιάγραμμα, δηλαδή διάδρομος δεν υπάρχει. Αυτό όλο είναι κάπου στα 56 τ.μ.. Το άλλο δωμάτιο έχει ήδη ένα toyοtomi hiro eco πενταετίας 12.000 btu. Με την μετατροπή των παραπάνω απωλειών βγαίνει λίγο κάτω από 21.000 BTU. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο πολύ. Το σπίτι λέω μεν κατασκευή 1977, αλλά έγινε ολική ανακαίνιση, κατέβηκαν όλοι οι σοβάδες και μπήκαν καινούριοι, δεν υπάρχουν τρύπες, υγρασία κλπ. Επίσης τα παράθυρα είναι αλουμίνιο χωρίς διπλά τζάμια μεν, αλλά κι αυτά καινούρια. Δεν ξέρω δηλαδή αν τα έβαλα σωστά πάνω. Με απασχολεί και το τι μοντέλο να διαλέξω, και το πόσα btu. Πριν κάνω υπολογισμό έλεγα ότι θα είναι κάπου στα 18.000. Τώρα που βλέπω ότι χρειάζομαι 22 με 24, έχω ξεκινήσει να ανησυχώ ότι δεν θα υπάρχει ασφάλεια να το σηκώσει, ή ότι θα υπάρχει θέμα με το παλιό ρολόι/παροχή. Θα πάρω αύριο τον ηλεκτρολόγο της ανακαίνισης να μου πει μια γνώμη, αλλά αν ξέρετε τι πρέπει να προσέξω σε αυτό το κομμάτι θα βοηθούσε. Τι να ρωτήω κιόλας δηλαδή. Κάποιοι μου είπαν να βάλω δύο διαφορετικά αλλά δεν καταλαβαίνω πως αυτό θα βοηθήσει στο παραπάνω πρόβλημα. Από τον οδηγό εδώ, ότι κατάλαβα δηλαδή, και από προτάσεις που έχετε κάνει, έχω δει τα εξής υποψήφια κλιματιστικά μέχρι τώρα: 1: Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-HR60VF 1150 στο scroutz 2: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC-63ZR-S 1270 στο scroutz. Δεν ξέρω αν το W είναι καλύτερη επιλογή, βλέπω καλύτερο seer, αλλά στο excel που έχουμε λέει 18.000 ισχύ θέρμανσης που μάλλον δεν φτάνει. 3: Toshiba Edge 22.000 1250 στο scroutz. Αν υπάρχει και ικανοποιητική φτηνότερη λύση ευπρόσδεκτη. Θα πρέπει να πάρω κι άλλες συσκευές για το σπίτι, και με το που βλέπω τις τιμές μου έρχεται ταυτόχρονη κλάψα και πονοκέφαλος. Από την άλλη καταλαβαίνω ότι δεν πρέπει να πάρω και κάτι κακό γιατί θα το πληρώσω αργότερα. Λοιπόν, φίλοι μου καλοί, μια επανάληψη. Μου έβαλε ψύλλους στα αυτιά ένας μηχανικός φίλος που είδε το σπίτι από κοντά, αλλά και την κάτοψη αυτή, ότι η κάτοψη είναι λίγο πρόχειρη, και έχουν μπει λάθος οι διαστάσεις, με το μάτι του φαινόταν μικρότερος ο χώρος. Οπότε πήγα με μέτρο σήμερα και το επιβεβαίωσα. Η σαλοκουζίνα που περιγράφω πάνω είναι μικρότερη, αντί για 56 που βάζω, είναι 42 τετραγωνικά μέτρα (είχε πέσει σχεδόν ακριβώς μέσα με το μάτι το τέρας). Άρα ενώ όλα τα υπόλοιπα που γράφω παραπάνω ισχύουν οι απώλειες έχουν πλέον ως εξής: Με όλες τις άλλες παραμέτρους ίδιες. Δηλαδή, από ότι βλέπω στα υπολογιστήρια οι απώλειες είναι 17.944 btu. Θυμίζω αν βαριέστε να δείτε τα αποπάνω είναι ισόγειο το σπίτι, παλιό αλλά με ολική ανακαίνιση πέρσι, απλά δεν βάλαμε μονώσεις. Το δίπλα δωμάτιο έχει απώλειες 9.000 btu περιπου και θα μπει ένα παλιό toyotomi hiro 11.000 Btu που υπήρχε ήδη εκεί. Θέλουμε και ψύξη και θέρμανση, καθώς ακόμα δεν έχει έρθει φυσικό αέριο και προτίμησα να μην συνδέσω καν τα σώματα με παλιό λέβητα πετρελαίου. Με βάση τα παραπάνω πιστεύετε ότι με καλύπτει ένα 18αρι και δεν χρειάζομαι το 22αρι; Θα είναι μεγάλη οικονομική ανάσα. Από το fiorentinos που σχεδίαζα να το πάρω, μαζί με τις εγκαταστάσεις των δύο ac, θα έβγαινε σχεδόν 1500 ευρώ σύνολο. Έχω δει αυτά τα μοντέλα: 1) Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC-50ZSP-W 2) Toshiba Edge ή Shorai 3) Fujitsu ASYG18KLCA/AOYG18KLTA 4) Nα πάω πάλι στο 63zr anyway. Το έχω παραγγείλει ήδη, αλλά μπορώ να το ακυρώσω δεν το έχω πληρώσει και θα το φέρουν τέλος του μήνα για εγκατάσταση κατευθείαν. Edit: Επιβεβαίωσα ότι έχω δυνατότητα έκπτωσης στα public 10%. Τα περισσότερα που έχουν διαθέσιμα είναι κάτι toyotomi gree κλπ, αλλά βλέπω ότι έχουν και fujitsu διαθέσιμα ή με παραλαβή σε λίγες μέρες. Μπορεί κάποιο από αυτά να μας κάνει μαζί με τη δωρεάν εγκατάσταση. Επεξ/σία 23 Ιουλίου από tzavardin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου ισχυει πως οσο μικροτερο το κλιματιστικο τοσο λιγοτερα μετρα πρεπει να εχει απο την εξωτερικη μοναδα η εσωτερικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sap00 Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 'Οχι. (Για ποιόν λόγο πρέπει να υπάρχει αυτή η απορία?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 14 ώρες πριν, gsisr είπε παίδες για 9αρι μέχρι το πολύ 300 κάνα στανταράκι; για σοφίτα το θέλω 12τμ Ψύξη μόνο; Θα παίζει πολύ; 13 ώρες πριν, basketballtailor είπε Παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας για να αποφασίσω μεταξύ 5 air condition. Το aircondition είναι για κρεβατοκάμαρα 12 τμ και προορίζεται και για θέρμανση και για ψύξη. Οι επιλογές είναι οι εξής: Nitto: https://www.bestprice.gr/item/2159505773/nitto-electric-aiko-09ei-klimatistiko-inverter-9000-btu-aa-me-wifi.html Hisense: https://www.skroutz.gr/s/52854884/Hisense-CG25LR1F-Klimatistiko-Inverter-9000-BTU-A-A-me-Ionisti.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Midea: https://www.electronet.gr/klimatismos-thermansi/klimatistika/klimatistika-toihoy/ac-midea-ace-09hrfn809hfn8-9000-btu TCL: https://www.skroutz.gr/s/51271437/TCL-Pro-IV-IV-09CHSD-XA51I-Klimatistiko-Inverter-9000-BTU-A-A-me-WiFi.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Fujitsu: https://www.skroutz.gr/s/54211994/Fujitsu-ASEH09KLTA-AOEH09KLTA-Klimatistiko-Inverter-9000-BTU-A-A.html Γενικά σε όλες τις αντιπροσωπείες διαβάζω για προβλήματα. Έχει κανείς γνώμη για βοήθεια από την κάθε αντιπροσωπεία σε περίπτωση προβλήματος; Σε γενικές γραμμές ποιο από τα 5 θα προτείνατε από πλευράς αξιοπιστίας, απόδοσης και αντιπροσωπείας; Όποιος ξέρει αν θέλει και μπορεί θα ήταν πολύ βοηθητικό να τα βάλει και σε σειρά 1 με 5. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Toshiba yukai από praktiker ή από όπου θέλεις ή arata από κώτσο. Παίζουν αρκετές φορές σε προσφορές. 8 ώρες πριν, tzavardin είπε Λοιπόν, φίλοι μου καλοί, μια επανάληψη. Μου έβαλε ψύλλους στα αυτιά ένας μηχανικός φίλος που είδε το σπίτι από κοντά, αλλά και την κάτοψη αυτή, ότι η κάτοψη είναι λίγο πρόχειρη, και έχουν μπει λάθος οι διαστάσεις, με το μάτι του φαινόταν μικρότερος ο χώρος. Οπότε πήγα με μέτρο σήμερα και το επιβεβαίωσα. Η σαλοκουζίνα που περιγράφω πάνω είναι μικρότερη, αντί για 56 που βάζω, είναι 42 τετραγωνικά μέτρα (είχε πέσει σχεδόν ακριβώς μέσα με το μάτι το τέρας). Άρα ενώ όλα τα υπόλοιπα που γράφω παραπάνω ισχύουν οι απώλειες έχουν πλέον ως εξής: Με όλες τις άλλες παραμέτρους ίδιες. Δηλαδή, από ότι βλέπω στα υπολογιστήρια οι απώλειες είναι 17.944 btu. Θυμίζω αν βαριέστε να δείτε τα αποπάνω είναι ισόγειο το σπίτι, παλιό αλλά με ολική ανακαίνιση πέρσι, απλά δεν βάλαμε μονώσεις. Το δίπλα δωμάτιο έχει απώλειες 9.000 btu περιπου και θα μπει ένα παλιό toyotomi hiro 11.000 Btu που υπήρχε ήδη εκεί. Θέλουμε και ψύξη και θέρμανση, καθώς ακόμα δεν έχει έρθει φυσικό αέριο και προτίμησα να μην συνδέσω καν τα σώματα με παλιό λέβητα πετρελαίου. Με βάση τα παραπάνω πιστεύετε ότι με καλύπτει ένα 18αρι και δεν χρειάζομαι το 22αρι; Θα είναι μεγάλη οικονομική ανάσα. Από το fiorentinos που σχεδίαζα να το πάρω, μαζί με τις εγκαταστάσεις των δύο ac, θα έβγαινε σχεδόν 1500 ευρώ σύνολο. Έχω δει αυτά τα μοντέλα: 1) Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC-50ZSP-W 2) Toshiba Edge ή Shorai 3) Fujitsu ASYG18KLCA/AOYG18KLTA 4) Nα πάω πάλι στο 63zr anyway. Το έχω παραγγείλει ήδη, αλλά μπορώ να το ακυρώσω δεν το έχω πληρώσει και θα το φέρουν τέλος του μήνα για εγκατάσταση κατευθείαν. Edit: Επιβεβαίωσα ότι έχω δυνατότητα έκπτωσης στα public 10%. Τα περισσότερα που έχουν διαθέσιμα είναι κάτι toyotomi gree κλπ, αλλά βλέπω ότι έχουν και fujitsu διαθέσιμα ή με παραλαβή σε λίγες μέρες. Μπορεί κάποιο από αυτά να μας κάνει μαζί με τη δωρεάν εγκατάσταση. https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/fujitsu-km-series-aseg18kmte-aoeg18kmta-18000btu-aa-klimatistiko-inverter/1938310 56 λεπτά πριν, gsisr είπε ισχυει πως οσο μικροτερο το κλιματιστικο τοσο λιγοτερα μετρα πρεπει να εχει απο την εξωτερικη μοναδα η εσωτερικη; Ότι λέει ο εκάστοτε κατασκευαστής στο εγχειρίδιό του. Σε γενικές γραμμές δεν ισχύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sap00 Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 8 ώρες πριν, tzavardin είπε ισόγειο το σπίτι, παλιό αλλά με ολική ανακαίνιση πέρσι, απλά δεν βάλαμε μονώσεις. ... ούτε κουφώματα με διπλά τζάμια? Τι ολική είναι αυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα