The_Judas Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Specs είπε kοιταξα τα χαρακτηριστικα του κ δεν βλεπω να εχει κατι διαφορετικο απο τα σημερινα της ιδιας κατηγοριας, αν κ αρκετα παλιο. 550 κυβικα την ωρα στο high ειναι συνηθες. Η ποσοτητα δεν πρεπει να σε απασχολει αλλα η επαρκεια. Μηπως επεστρεψες απο διακοπες κ το σπιτι ειναι φουρνος? λογικο να αργησει να το συνεφερει... Στην χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα πρέπει να το πιάσω με το χέρι για να καταλάβω ότι βγάζει κάτι. Τουλάχιστον στο μέγιστο φαίνεται να φυσάει. Θα δοκιμάσω να βάλω ένα θερμόμετρο στην περσίδα. Θα μπορούσε να υπάρχει κάποια άλλη αιτία χαμηλής απόδοσης; π.χ να έχει μπουκώσει από σκόνη ή να χρειάζεται φρέον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Καλημέρα στην ομάδα. Απορία σχετικά με κατανάλωση TCL elite iii 18K. Εγκαταστάθηκε πριν ένα μήνα στο σαλόνι της αδελφής μου, 28 τ.μ. με πολλές απώλειες λόγω ταράτσας απο πάνω χωρίς μόνωση, 2 μπαλκονόπορτες, γενικά η εφαρμογή είχε βγάλει τυπικές απώλειες 16Κ οπότε είπαμε 18αρι. Ήρθε ο πρώτος λογαριασμός και είναι τσουχτερός 500 κιλοβατώρες για ένα μήνα, διπλασιασμός κατανάλωσης. Σημειωτεόν ότι επειδή δεν κάθονται στο σαλόνι, παρά μόνο μαζί με το μωρό το αναβουνε μερικές ώρες σύνολο 8-10 μαξιμουμ την ημέρα, ανάλογα με τη φάση. Στα άλλα δωματια έχουν inventor 9K, γενικά ευχαριστημένοι. Καταλαβαίνω ότι λόγω οτι χτύπαγε 35-38 εδώ και εβδομάδες και τώρα κοντά στους 40, η κατανάλωση θα ήταν υψηλή. Σεταρισμένο στους 28 βαθμούς. Χτες λοιπόν που πήγα απο εκεί, έβαλα ένα πριζάκι κατανάλωσης (όχι tapo αλλά της brennenstuhl) που έχει ενσωματωμένη οθόνη και δέιχνει στιγμιαία κατανάλωση. Το σύνδεσα και είδα τρελλά νούμερα: Καταρχήν με set point 28 και εσωτερική 29, στο auto fan τραβάει 2200 Watt!!! Όσο έπαιζα με τις 5 σκάλες του ανεμιστήρα, η κατανάλωση είχε αυξομειώσεις: Στο 5 - 3000 watt, 4 - 2700, 3 - 2300, 2 - 1800, 1 - 1500, silent 1300 Watt!!!. Εντωμεταξύ στο high power τραβαει 3300 Watt και 11,3 Ampere!! Είναι δυνατόν να καιει τόσο πολύ; Και να αλλάζει τόσο πολύ η κατανάλωση μετά απο αλλάγη απλώς ταχύτητας ανεμιστήρα; Δοκίμασα να αλλάξω και την θερμοκρασία, προς τα κάτω ή προς τα πάνω και η κατανάλωση μένει παρόμοια... αλλάζει μόνο 100 watt πάνω ή κάτω αντίστοιχα. Μετά μπήκα στο site της tcl και βλέπω για το 18αρι max κατανάλωση 2.350 βατ). Επισυνπάπτω και φωτογραφία ... Κάτι δεν μου ταιριάζει ρε παιδιά... Για πείτε ιδέες αλλά μου φαίνεται ότι η αντιρποσωπεία πρέπει να έρθει να το δει σωστά; Η να μιλήσουν πρώτα με το κατάστημα αγοράς; Λέω να πάω απο εκεί με ένα tapo για να αρχισω δοκιμές μήπως και βγάλω άκρη. Είναι και δύσκολες μέρες 40αρια με μωρο 8 μηνων... MIRACLE IIII.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 1 hour ago, Vaguras said: Χτες λοιπόν που πήγα απο εκεί, Ποσο ειχε μεσα οταν πηγες κ ποσο εξω? Πηγες στο ξεκινημα του κλιματιστικου? αν ναι τραβαγε τερμα γκαζι για να φτασει την ζητουμενη κ μετα θα κοβει ισχυ. Μετρησε το χωρις να το κλεισετε για ενα 24ωρο , απλα για να δειτε αν κατεβαζει ισχυ μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vaguras είπε Εντωμεταξύ στο high power τραβαει 3300 Watt και 11,3 Ampere!! Δεν γίνεται, σίγουρα μετράει σωστά το πριζάκι; Με 250V σου λέω και χωρίς cosφ πάμε στα 2800W. Πες τους να το αφήσουν ανοιχτό για 48 ώρες στους 28C και να δουν τι κάνει. Με ανεμιστήρα 3 ή και 4 αν αντέχουν τον θόρυβο. Αν δεν πιάνει 28C ή έχουν πολλές απώλειες και το μηχάνημα δεν επαρκεί ή μπορεί να έχει λάθος η εγκατάσταση. Αν πάει παρακάτω από 28, πχ πάει 26 ή και 25, τότε μπορεί να υπάρχει προβληματικός αισθητήρας ή μπορεί να μην έχει κλείσει καλά η τρύπα και να βάζει ζεστό αέρα. Πες τους να σου στείλουν και να ανεβάσεις φωτογραφίες από την εγκατάσταση μέσα και έξω και να σου πουν αν έκαναν κενό με αντλία. Υπάρχουν πολλά που θέλουν έλεγχο και με τηλεδιάγνωση δεν είναι εύκολο. Ας φωνάξουν και τεχνικό υποστηρίζοντας ότι υπάρχει βλάβη για έλεγχο στο πλαίσιο εγγύησης. Επεξ/σία 22 Ιουλίου από liakjim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Vaguras είπε Καλημέρα στην ομάδα. Απορία σχετικά με κατανάλωση TCL elite iii 18K. Εγκαταστάθηκε πριν ένα μήνα στο σαλόνι της αδελφής μου, 28 τ.μ. με πολλές απώλειες λόγω ταράτσας απο πάνω χωρίς μόνωση, 2 μπαλκονόπορτες, γενικά η εφαρμογή είχε βγάλει τυπικές απώλειες 16Κ οπότε είπαμε 18αρι. Ήρθε ο πρώτος λογαριασμός και είναι τσουχτερός 500 κιλοβατώρες για ένα μήνα, διπλασιασμός κατανάλωσης. Σημειωτεόν ότι επειδή δεν κάθονται στο σαλόνι, παρά μόνο μαζί με το μωρό το αναβουνε μερικές ώρες σύνολο 8-10 μαξιμουμ την ημέρα, ανάλογα με τη φάση. Στα άλλα δωματια έχουν inventor 9K, γενικά ευχαριστημένοι. Καταλαβαίνω ότι λόγω οτι χτύπαγε 35-38 εδώ και εβδομάδες και τώρα κοντά στους 40, η κατανάλωση θα ήταν υψηλή. Σεταρισμένο στους 28 βαθμούς. Χτες λοιπόν που πήγα απο εκεί, έβαλα ένα πριζάκι κατανάλωσης (όχι tapo αλλά της brennenstuhl) που έχει ενσωματωμένη οθόνη και δέιχνει στιγμιαία κατανάλωση. Το σύνδεσα και είδα τρελλά νούμερα: Καταρχήν με set point 28 και εσωτερική 29, στο auto fan τραβάει 2200 Watt!!! Όσο έπαιζα με τις 5 σκάλες του ανεμιστήρα, η κατανάλωση είχε αυξομειώσεις: Στο 5 - 3000 watt, 4 - 2700, 3 - 2300, 2 - 1800, 1 - 1500, silent 1300 Watt!!!. Εντωμεταξύ στο high power τραβαει 3300 Watt και 11,3 Ampere!! Είναι δυνατόν να καιει τόσο πολύ; Και να αλλάζει τόσο πολύ η κατανάλωση μετά απο αλλάγη απλώς ταχύτητας ανεμιστήρα; Δοκίμασα να αλλάξω και την θερμοκρασία, προς τα κάτω ή προς τα πάνω και η κατανάλωση μένει παρόμοια... αλλάζει μόνο 100 watt πάνω ή κάτω αντίστοιχα. Μετά μπήκα στο site της tcl και βλέπω για το 18αρι max κατανάλωση 2.350 βατ). Επισυνπάπτω και φωτογραφία ... Κάτι δεν μου ταιριάζει ρε παιδιά... Για πείτε ιδέες αλλά μου φαίνεται ότι η αντιρποσωπεία πρέπει να έρθει να το δει σωστά; Η να μιλήσουν πρώτα με το κατάστημα αγοράς; Λέω να πάω απο εκεί με ένα tapo για να αρχισω δοκιμές μήπως και βγάλω άκρη. Είναι και δύσκολες μέρες 40αρια με μωρο 8 μηνων... MIRACLE IIII.pdf 706.31 kB · 6 downloads Εισαι σιγουρος πως μετραει σωστα; το εχεις δοκιμασει κι αλλου αυτο το μπριζακι;; Παρα πολλα μου φαινονται 3000w που λες και οχι δεν κανει τοση διαφορα η ταχυτητα ανεμιστηρα εκτος κι αν ο χωρος ειναι πολυ περιεργος τι να πω.. Καποιοι προτεινουν 24ωρη λειτουργια για να δοκιμαστει το inverter..Διαφωνω!!! βρε παιδια μεσα σε μια ωρα το πολυ το βλεπεις αν το κλιματιστικο μπορει να ινβερταρει ή αν εχει θεμα...Ανεβαζεις επιθυμητη και παρακολουθεις καταναλωση με tapo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 16 ώρες πριν, The_Judas είπε τι μπορει να φταιει για την χαμηλη αποδοση ενος daikin ftxb25 ; ειχα κανει συντηρηση πριν απο 2 μηνες αλλα δεν φαινεται να ψυχει οσο θα επρεπε. μονο αν βαλω τον ανεμιστηρα στο μεγιστο νιωθω οτι βγαζει ικανη ποσοτητα αερα. Μάλλον δεν έγινε σωστή συντήρηση / έλεγχος. 1 ώρα πριν, Vaguras είπε Καλημέρα στην ομάδα. Απορία σχετικά με κατανάλωση TCL elite iii 18K. Εγκαταστάθηκε πριν ένα μήνα στο σαλόνι της αδελφής μου, 28 τ.μ. με πολλές απώλειες λόγω ταράτσας απο πάνω χωρίς μόνωση, 2 μπαλκονόπορτες, γενικά η εφαρμογή είχε βγάλει τυπικές απώλειες 16Κ οπότε είπαμε 18αρι. Ήρθε ο πρώτος λογαριασμός και είναι τσουχτερός 500 κιλοβατώρες για ένα μήνα, διπλασιασμός κατανάλωσης. Σημειωτεόν ότι επειδή δεν κάθονται στο σαλόνι, παρά μόνο μαζί με το μωρό το αναβουνε μερικές ώρες σύνολο 8-10 μαξιμουμ την ημέρα, ανάλογα με τη φάση. Στα άλλα δωματια έχουν inventor 9K, γενικά ευχαριστημένοι. Καταλαβαίνω ότι λόγω οτι χτύπαγε 35-38 εδώ και εβδομάδες και τώρα κοντά στους 40, η κατανάλωση θα ήταν υψηλή. Σεταρισμένο στους 28 βαθμούς. Χτες λοιπόν που πήγα απο εκεί, έβαλα ένα πριζάκι κατανάλωσης (όχι tapo αλλά της brennenstuhl) που έχει ενσωματωμένη οθόνη και δέιχνει στιγμιαία κατανάλωση. Το σύνδεσα και είδα τρελλά νούμερα: Καταρχήν με set point 28 και εσωτερική 29, στο auto fan τραβάει 2200 Watt!!! Όσο έπαιζα με τις 5 σκάλες του ανεμιστήρα, η κατανάλωση είχε αυξομειώσεις: Στο 5 - 3000 watt, 4 - 2700, 3 - 2300, 2 - 1800, 1 - 1500, silent 1300 Watt!!!. Εντωμεταξύ στο high power τραβαει 3300 Watt και 11,3 Ampere!! Είναι δυνατόν να καιει τόσο πολύ; Και να αλλάζει τόσο πολύ η κατανάλωση μετά απο αλλάγη απλώς ταχύτητας ανεμιστήρα; Δοκίμασα να αλλάξω και την θερμοκρασία, προς τα κάτω ή προς τα πάνω και η κατανάλωση μένει παρόμοια... αλλάζει μόνο 100 watt πάνω ή κάτω αντίστοιχα. Μετά μπήκα στο site της tcl και βλέπω για το 18αρι max κατανάλωση 2.350 βατ). Επισυνπάπτω και φωτογραφία ... Κάτι δεν μου ταιριάζει ρε παιδιά... Για πείτε ιδέες αλλά μου φαίνεται ότι η αντιρποσωπεία πρέπει να έρθει να το δει σωστά; Η να μιλήσουν πρώτα με το κατάστημα αγοράς; Λέω να πάω απο εκεί με ένα tapo για να αρχισω δοκιμές μήπως και βγάλω άκρη. Είναι και δύσκολες μέρες 40αρια με μωρο 8 μηνων... MIRACLE IIII.pdf 706.31 kB · 6 downloads Αρκετοί περιμένουν να πυρώσει το σπίτι και μετά να βάλουν το κλιματιστικό... Μπορεί επίσης να είναι σε λάθος θέση τοποθετημένο π.χ. πολύ ψιλά. Βάλε φωτογραφίες εσωτερικό/ εξωτερικό. Αν το βάζεις μόνο για το μεσημέρι θα πρέπει να το ξεκινάς πριν χτυπήσει ο ήλιος την μεριά του δωματίου που βρίσκεται το κλιματιστικό. Καλή τύχη τον Σεπτέμβρη σε όσους έχουν πάρει φτηνιάρικα μηχανήματα και ασυντήρητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Το πριζάκι μετράει σωστά, διότι το έχω συνδέσει και στο δικό μου toshiba edge 10K, και όταν αγόρασα τα tapo έκανα σύγκριση βάζοντας βγάζοντας τα πριζάκια και όντως οι μετρήσεις είναι σωστές. Τώρα για τα Ampere μπορεί να μην τα είδα καλά διότι έπαιζαν, το λέω επειδή δεν μπορείς στην μικρή οθόνη να βλέπεις ταυτόχρονα όλες τις τιμές, πρέπει με το function να εναλλάσεις, volt, Watt, Ampere, κοστος κλπ. Επίσης, στο θέμα εγκατάστασης έγινε απο καλό συνεργείο και με αντλία, διότι τους είχα προειδοποιήσει, τόσο την αδερφή μου όσο και το γαμπρό μου, να έχουν το νου τους. Η εσωτερική μονάδα έχει μπει χαμηλά γύρω στα 2,30 το πολύ, διότι απο πάνω ήταν όλο δοκάρι απο άκρη σε άκρη του σαλονιού. Άρα ο εισερχόμενος αέρας μπαίνει ανεμπόδιστα. Βέβαια δεν ξέρω τι πάιζει με την εξωτερική μονάδα και τα μέτρα του σωλήνα που είναι βέβαια αρκετά διότι ο συμπιεστής έχει τοποθετηθεί στην ταράτσα. Τώρα για το θέμα της τρύπας δεν ξέρω αν έχουν αφήσει κανένα μικρό κενό και μπάζει αέρας ζεστός. Τέλος το δωμάτιο είναι νοτιοανατολικό αρά έχει ήλιο μέχρι τις 12 το πολύ, αλλά βέβαια η ταράτσα βράζει γενικώς, οπότε απο τις θερμογέφυρες και μόνο δεν σώζεται η κατάσταση. Μάλλον θα πάω με το tapo μου για να κάνω ένα test και να σας ανεβάσω και φωτογραφίες εγκατάστασης. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! Επεξ/σία 22 Ιουλίου από Vaguras 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κι εγω γιατί έχω ψιλοαπελπιστει με το φορητό κλιματιστικό. Αγόρασα πρόσφατα το Wellio WPAC-07R 7000BTU, το χρησιμοποιω σε κλειστό μικρό χώρο των 25 τμ και δεν παγώνει το χώρο. Υπάρχει μια αίσθηση δροσιάς αλλά τίποτα παραπάνω. Ακολουθώ όλα τα προβλεπόμενα με τον σωλήνα. Τι μπορεί να κάνω λάθος;Μήπως απλά δεν είναι καλό; Επεξ/σία 22 Ιουλίου από Scatman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Scatman είπε 7000BTU, το χρησιμοποιω σε κλειστό μικρό χώρο των 25 Μήπως απλά δε φτάνει ,επίσης σαν φορητό που είναι πρέπει να παλέψει και τη θερμότητα που παράγει το ίδιο Επεξ/σία 22 Ιουλίου από dimostr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dimostr είπε Μήπως απλά δε φτάνει ,επίσης σαν φορητό που είναι πρέπει να παλέψει και τη θερμότητα που παράγει το ίδιο Tα btus είναι όντως λίγα για έντονη χρήση ωστόσο ο χώρος χρήσης ειναι μικρός. Και δε νομίζω πως δικαιολογείται η τόσο μειωμένη του απόδοση . Το αισθάνεσαι μόνο όταν πέφτει επάνω σου ο αέρας αλλά υπό αυτή τη λογική ,ας έπαιρνα έναν δυνατό ανεμιστήρα. Σημείωση : Μιλάμε για επίπεδο απόδοσης σαν air condition που θέλει φρεον. Σκέφτηκα ότι ίσως αυτό να είναι η αιτία (παίρνει r290). Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Επεξ/σία 22 Ιουλίου από Scatman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Scatman είπε Tα btus είναι όντως λίγα για έντονη χρήση ωστόσο ο χώρος χρήσης ειναι μικρός. Και δε νομίζω πως δικαιολογείται η τόσο μειωμένη του απόδοση . Το αισθάνεσαι μόνο όταν πέφτει επάνω σου ο αέρας αλλά υπό αυτή τη λογική ,ας έπαιρνα έναν δυνατό ανεμιστήρα. Λοιπόν θα γράψω κάτι και ελπίζω να το διαβάσουν και κάποιοι που σκέφτονται να κάνουν το ίδιο λάθος μπας και το αποφύγουν κδι γλυτώσουν τα λεφτά τους Ένα φορητό κλιματιστικό είναι σαν να βάζεις ένα αυτοκίνητο με αναμμένο κινητήρα και το air contision του σε ένα δωμάτιο και απλά στέλνεις τα καυσαέρια με μια σωλήνα σε εξωτερικό χώρο ,οτι αποτέλεσμα έχει αυτό αλλομτοσο έχουν τα φορητά κλιματιστικά στον οποιοδήποτε χώρο Εάν κάποιος ψάχνει απεγνωσμένα μια στάλα δροσιάς χωρίς να του πάρουν το σκαλπ και δε μπορεί, για τον οποιοδήποτε να βάλει το φθηνότερο Σπλιτ κλιματιστικό τότε είναι προτιμότερο να πάρει ένα φθηνό air cooler που στην ουσία είναι ένας ανεμιστήρας που φυσάει αέρας μέσα από παγοκυστες 26 λεπτά πριν, Scatman είπε Tα btus είναι όντως λίγα για έντονη χρήση Αυτό δε ξέρω ποιος σου το είπε αλλά τα btus καθορίζουν την επάρκεια για την κάλυψη των απωλειών του χώρου και όχι για την ένταση Επεξ/σία 22 Ιουλίου από dimostr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Η λογική του φορητού κλιματιστικού ειναι απλή, έχεις κάτι που θεωρητικά σε δροσίζει εύκολα και σχετικά οικονομικά. Έχω δοκιμάσει κι άλλο στο παρελθόν,περισσότερων btus, ήταν αποτελεσματικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως αγόρασα κάτι μη επαρκές ή απλά, όχι ποιοτικά καλό. Δε μπορώ να προσδιορίσω γιατί ειναι καινούργιο. Αυτή τη στιγμή πάντως, δε νιώθω δικαιωμένος με την αγορά μου. Δεν έγραψα για ένταση αλλά για έντονη χρήση. Χωρίς να είμαι ειδικός στο ζήτημα, καταλαβαίνω ότι όσο πιο πολλά btus τόσο πιο καλό το αποτέλεσμα της συσκευής. Επεξ/σία 22 Ιουλίου από Scatman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου με μηχάνημα 2kW που αγόρασες δεν ψύχονται 25τμ, εκτός αν είναι τέλεια μονωμένα και χωρίς θερμικά κέρδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Scatman είπε Η λογική του φορητού κλιματιστικού Τις απώλειες του χώρου τις έχεις υπολογίσει? Εκτός αυτού, ο χώρος μπάζει συνέχεια από εκεί που βγαίνει έξω ο σωλήνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Κατάλαβα. Οπότε όλα συγκλίνουν στο ότι δεν ήταν καλη αγορά. Τουλάχιστον όχι για αυτό που είχα στο μυαλό μου. Πάντως, για να μην είμαι ολοκληρωτικά άδικος, τις ημέρες με κάτι 40ρια έξω είναι αρκετά καλύτερο από ανεμιστήρα κι ανοιχτά παράθυρα. Να αναφερθεί κι ένα θετικό . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα