akiskar123 Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, efib είπε Καλησπέρα. Άρα πήρες από Κωτσόβολο, το κλιματιστικό δεν δούλευε σωστά, και έτσι απλά πήρες τα χρήματα σου πίσω και δώρο επιταγή; Εμένα δεν δούλεψε ποτέ και το κωλομαγαζο δεν μου έκανε επιστροφή χρημάτων και με απειλούσε κιόλας με δικαστήρια; Και μου βγήκε και πιο ακριβά από τον Κωτσόβολο. Οχι αντιθετα ηταν πολυ ευγενικοι αλλα γενικα τσιμπανε στις τιμες και εγω αναγκαστηκα κ το πηρα απο κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 21 minutes ago, akiskar123 said: Θελω να εχει UV αποστειρωτη,εκτος εαν ειναι απλα μαρκετινγκ Maς βαζεις δυσκολα...ποσο αποδοτικα ειναι στην πραξη σε αυτα που ισχυριζονται, αγνωστο. Θα προτιμουσα κατι απο ιαπωνικης σχεδιασης φιρμα σε τετοια θεματα, εχουν καποιες πιστοποιησεις πανεπιστημιων αν και καποιο κινεζικης φιρμας ειχε επισης απο πανεπιστημιο, Κινας η και Ελβετιας πιστοποιηση αλλα δεν θυμαμαι ποιο. Σε ποια μοντελα αναφερεσαι για UV? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efib Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Μόλις τώρα, akiskar123 είπε Οχι αντιθετα ηταν πολυ ευγενικοι αλλα γενικα τσιμπανε στις τιμες και εγω αναγκαστηκα κ το πηρα απο κει. Εμένα μου βγήκε πιο ακριβά από το κωλομαγαζο σε σχέση με τον Κωτσόβολο, και θα είχα και καλύτερη αντιμετώπιση. Χαίρομαι που ξεμπερδεψες γρήγορα! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiskar123 Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Klausx είπε Έχεις δύσκολο χώρο που θέλει μεγαλύτερο μηχάνημα, midea ή inventor. Το ξερω αλλα το νεο μηχανημα δεν θα μπει εκει αλλα σε ενα δωματιο που ο τοιχος εχει και μονωση εξωτερικη,πρωτα ο Θεος καποια στιγμη θελω να πουλησω αυτο κ να παρω αλλο σπιτι και να γινουν καποια πραγματα σωστα,οποτε εαν ειναι δωσω 200 ευρω παραπανω σε ενα a/c που ειναι δοκιμασμενο απο εσας οτι ινβερταρει χαμηλα και γενικα οτι ειναι καλο μηχανημα δεν θα κολλησω εκει. 11 λεπτά πριν, Specs είπε Σε ποια μοντελα αναφερεσαι για UV? Κατι παρομοιο σαν κι αυτο το pitsos η το erai που εχει ιδιο,πολλα πλεον εχουν(νομιζω) Επεξ/σία 21 Ιουλίου από akiskar123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, akiskar123 said: σε ενα δωματιο που ο τοιχος εχει και μονωση εξωτερικη an μιλαμε για υπνοδωματιο/μικρο δωματιο, ειναι το δυσκολοτερο να βρεις κλιματιστικο να ινβερταρει κ σωστα κ κυριως χαμηλα, αλλα οπως εχουμε ξαναπει εδω μεσα να σταματαει ο ανεμιστηρας ο μεσα οταν σταματαει ο συμπιεστης αλλιως καραδοκει ο συνδυασμος υγρασιας/οσμων κλπ Ας πουν κ αλλοι ποια μοντελα το κανουν αυτο, εγω απο οσα εχω μονο το Perfera Daikin το κανει κ εχει κ flash streamer , ενα ειδος ιονιστη/καθαριστη/απολυμαντη αερα.Πανακριβο πλεον αλλα ας πουν κ αλλοι τι υπαρχει με αυτα που θες. κι ουτε αυτο τα καταφερνει παντα οπως προσφατα εγραψε σχετικα ο Alexdeskas Στα υπνοδωματια το Toshiba της χαμηλοτερης παλιας σειρας , δεν σταματαει ο ανεμιστηρας κ πρεπει να πας σε αφυγρανση (πραγμα δυσκολο σε ρυθμιση θερμοκρασιας) η σε ανοιγμα παραθυρου! το TcL με το c-fresh επισης κανει για υπνοδωματιο με την αιρεση οτι ναι μεν εχει hepa φιλτρο κ UV αλλα θα υποστεις αυξημενο θορυβο λογω εισαγωγης αερα φρεσκου οπως κ καταναλωση αυξημενη(σαν να ανοιγεις παραθυρο σε ανακλιση). ΥΓ το θεμα με το σταματημα του ανεμιστηρα ειναι προβλημα ΜΟΝΟ στην ψυξη, γιατι στην θερμανση σταματανε σε ολα τα κλιματιστικα οι ανεμιστηρες οι μεσα οταν σταματησει η εξωτερικη μοναδα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου από Specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiskar123 Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Specs είπε μιλαμε για υπνοδωματιο/μικρο δωματιο, ειναι το δυσκολοτερο να βρεις κλιματιστικο να ινβερταρει κ σωστα κ κυριως χαμηλα Δεν με πειραζει να μην σταματάει ο ανεμιστηρας,το βαζω στο low στην τελικη,μεσα σε ενα χρονο ενα 2μηνο θα χρησιμοποιηθεί Εαν εχουν να μου προτεινουν κατι αλλο περα απο το tcl miracle,ας μου πουν με βαση αυτα που ειπα πριν. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου τι μπορει να φταιει για την χαμηλη αποδοση ενος daikin ftxb25 ; ειχα κανει συντηρηση πριν απο 2 μηνες αλλα δεν φαινεται να ψυχει οσο θα επρεπε. μονο αν βαλω τον ανεμιστηρα στο μεγιστο νιωθω οτι βγαζει ικανη ποσοτητα αερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotismantzoros Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, rkb είπε Της Inventor Οι δύο εξωτερικές: 27 kBTU 1000 ευρώ 18 kBTU 789 ευρώ Εσωτερικά 4 των 9 kBTU και ένα 12 kBTU στα 170 ευρώ το ένα τα πρώτα και στα 180 το άλλο. Ποια/πόσα εσωτερικά ταίριαξες με την πρώτη και ποια με τη δεύτερη εξωτερική μονάδα; 4Χ9 στην 27άρα και 2Χ12 στην 18άρα, αν κατάλαβα καλά; Επεξ/σία 21 Ιουλίου από fotismantzoros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tu-luba Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, fotismantzoros είπε Ποια εσωτερικά ταίριαξες με την πρώτη και ποια με τη δεύτερη εξωτερική μονάδα; 4Χ9 στην 27άρα και 2Χ12 στην 18άρα, αν κατάλαβα καλά; Λογικά 3x9αρι στην 27αρα και 12αρι με το τέταρτο 9αρι στην 18αρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 7 minutes ago, The_Judas said: τι μπορει να φταιει για την χαμηλη αποδοση ενος daikin ftxb25 ; ποσο παλιο ειναι? ποσο καιρο το δουλευεις ? τωρα αλλαξε κατι? κ βγαζει ποσο κρυο αερα σε θερμοκρασια? αν εχεις θερμομετρο μετρα στην εξοδο της περσιδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzepelvas Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 3 ώρες πριν, liakjim είπε https://www.electrostudio.gr/product/41553/klimatismos,-thermansi-air-condition-klimatistika-inverter-klimatistiko-inverter-leon-lhuvi-12wfilhuvo-12-12000btu-me-ionisti-kai-wifi-aa-/ https://www.praktiker.gr/p/inventor-leon-leuvi-12wfi-leuvo-12-klimatistiko-inverter-12000btu-142583 Καλύτερα από εδώ μιας και έχει και εγκατάσταση και ένα 20αρικο κάτω , και την δωροεπιταγή 50€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, tzepelvas είπε https://www.praktiker.gr/p/inventor-leon-leuvi-12wfi-leuvo-12-klimatistiko-inverter-12000btu-142583 Καλύτερα από εδώ μιας και έχει και εγκατάσταση και ένα 20αρικο κάτω , και την δωροεπιταγή 50€ Καλή τιμή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 32 minutes ago, The_Judas said: μονο αν βαλω τον ανεμιστηρα στο μεγιστο νιωθω οτι βγαζει ικανη ποσοτητα αερα kοιταξα τα χαρακτηριστικα του κ δεν βλεπω να εχει κατι διαφορετικο απο τα σημερινα της ιδιας κατηγοριας, αν κ αρκετα παλιο. 550 κυβικα την ωρα στο high ειναι συνηθες. Η ποσοτητα δεν πρεπει να σε απασχολει αλλα η επαρκεια. Μηπως επεστρεψες απο διακοπες κ το σπιτι ειναι φουρνος? λογικο να αργησει να το συνεφερει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 9 ώρες πριν, tu-luba είπε Λογικά 3x9αρι στην 27αρα και 12αρι με το τέταρτο 9αρι στην 18αρα Ναι, αυτή τη διάταξη επιλέξαμε καθώς εκεί που μπήκε το 12αρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του το Χειμώνα για θέρμανση χώρου και ήθελα να υπάρχει η επιπλέον διαθέσιμη ισχύς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amotida Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 9 hours ago, Specs said: να σταματαει ο ανεμιστηρας ο μεσα οταν σταματαει ο συμπιεστης (...) Ας πουν κ αλλοι ποια μοντελα το κανουν αυτο, εγω απο οσα εχω μονο το Perfera Daikin το κανει (...) το θεμα με το σταματημα του ανεμιστηρα ειναι προβλημα ΜΟΝΟ στην ψυξη (...) Νομίζω σου είπα μια φορά πριν, στα κλιματιστικά Panasonic (τουλάχιστον στο δικό μου z35xke), στο AUTO, στην ψύξη, FAN AUTO, σταματάει ο εσωτερικός ανεμιστήρας. Για κλιματιστικά Midea, τουλάχιστον για ορισμένες συσκευές, αν όχι όλες (στο All Easy Pro σίγουρα), σύμφωνα με το PDF με Engineering Mode (που είπα μια φορά και έβαλα για λήψη) και όπως είπε ο @alexdeskas στη σελίδα 40, υπάρχει μια προεπιλογή που μπορεί να το κάνει αυτό (φωτογραφία, Fan control when Ts reached > Fan stop) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα