Feigen Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες για υπνοδωματιο τι καλύτερο θα προτεινατε? εχω ενα daikin ururu sarara 18αρι στο καθιστικο εδω και 10χρονια και ειμαι ευχαριστημενος. Να παω στο 9αρι ururu sarara για υπνοδωματιο ή θα ειναι αδυναμο? Εχω ενα hitachi 9αρι τωρα και το κσλοκαιρι δεν την παλευει
cmaniac Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 48 λεπτά πριν, Specs είπε Εαν εννοεις σε σχεση με το Ururu Sarara το "πομπέ(κυρτη προσοψη)" που κυκλοφορει τα τελευταια χρονια και εξω το λενε Urusara 7, ναι, εχουν εδω κ 2-3 χρονια περιπου βγαλει το "τετραγωνισμενο" Urusara X (10 δηλαδη) και λογικα επρεπε ηδη να διατιθεται κ ευρωπη. Ειναι αυτο https://www.ac.daikin.co.jp/roomaircon/products/r_series Πιο παλιά είχα αναφέρει ότι οι Ιάπωνες έχουν άλλες σειρές για την Ιαπωνία που είναι οι περισσότερες made in Japan με απίστευτες δυνατότητες (ρύθμιση υγρασίας απο ολες τις μάρκες, αυτοκαθαρισμοι, τελευταία και ΑΙ) τα οποία δεν φτάνουν εδώ. Εκεί τα κλιματιστικά τα μετρανε μπακάλικα σε καταλληλότητα αναλογα το μεγεθος του δωματιου σε tatami δάπεδα (το καθένα περιπου 90x180cm) αντι των τμ. που έχουμε εμείς. Από αυτές τις σειρές το μόνο που ξερω οτι φτανει στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι το ururu sarara οπως το ξέρουμε, και να δουμε για ποσο γιατί έχει κλείσει 10ετια αν και αξεπέραστο. Αυτό δείχνει άλλωστε και την ποιότητα των μηχανημάτων που κυκλοφορούν εκεί σε σχέση με αυτά που έρχονται εδώ. Και το LN της MEL υπάρχει στους καταλόγους της Ιαπωνίας σαν μοντέλο μεσαίας κατηγορίας (εδω το έχουμε ως top of the line), αλλά ειναι μάλλον το ίδιο που έρχεται κι εδώ το οποίο δεν ειναι made in Japan. Γενικά τα μοντέλα των Ιαπώνων που προορίζονται για εξαγωγή είναι από Μαλαισία, Ταϊλάνδη, παραδοσιακά, και τελευταία Τουρκία, Τσεχία κλπ. ειδικά για οσα φτάνουν Ευρώπη. 6 λεπτά πριν, Feigen είπε για υπνοδωματιο τι καλύτερο θα προτεινατε? εχω ενα daikin ururu sarara 18αρι στο καθιστικο εδω και 10χρονια και ειμαι ευχαριστημενος. Να παω στο 9αρι ururu sarara για υπνοδωματιο ή θα ειναι αδυναμο? Εχω ενα hitachi 9αρι τωρα και το κσλοκαιρι δεν την παλευει Πρίεργο να μην φτάνει το 9ρι για ενα απλό υπνοδωμάτιο. Τρεξε το ερωτηματολόγιο του liakjim για να δούμε τι συμβαίνει.
mdkamael Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 15 λεπτά πριν, cmaniac είπε Πιο παλιά είχα αναφέρει ότι οι Ιάπωνες έχουν άλλες σειρές για την Ιαπωνία που είναι οι περισσότερες made in Japan με απίστευτες δυνατότητες (ρύθμιση υγρασίας απο ολες τις μάρκες, αυτοκαθαρισμοι, τελευταία και ΑΙ) τα οποία δεν φτάνουν εδώ. Εκεί τα κλιματιστικά τα μετρανε μπακάλικα σε καταλληλότητα αναλογα το μεγεθος του δωματιου σε tatami δάπεδα (το καθένα περιπου 90x180cm) αντι των τμ. που έχουμε εμείς. Από αυτές τις σειρές το μόνο που ξερω οτι φτανει στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι το ururu sarara οπως το ξέρουμε, και να δουμε για ποσο γιατί έχει κλείσει 10ετια αν και αξεπέραστο. Αυτό δείχνει άλλωστε και την ποιότητα των μηχανημάτων που κυκλοφορούν εκεί σε σχέση με αυτά που έρχονται εδώ. Και το LN της MEL υπάρχει στους καταλόγους της Ιαπωνίας σαν μοντέλο μεσαίας κατηγορίας (εδω το έχουμε ως top of the line), αλλά ειναι μάλλον το ίδιο που έρχεται κι εδώ το οποίο δεν ειναι made in Japan. Γενικά τα μοντέλα των Ιαπώνων που προορίζονται για εξαγωγή είναι από Μαλαισία, Ταϊλάνδη, παραδοσιακά, και τελευταία Τουρκία, Τσεχία κλπ. ειδικά για οσα φτάνουν Ευρώπη. Αν θεωρουμε οτι ημαστε πισω σε θεμα κλιματιστικων που να δειτε Γερμανια που τωρα ανακαλυπτουν τα AC και παιζουν μπαλιτσα με TCL κ AUX για να.... ζεσταθουν. Και χαιρονται.
cmaniac Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μόλις τώρα, mdkamael είπε Αν θεωρουμε οτι ημαστε πισω σε θεμα κλιματιστικων που να δειτε Γερμανια που τωρα ανακαλυπτουν τα AC και παιζουν μπαλιτσα με TCL κ AUX για να.... ζεσταθουν. Και χαιρονται. Να μην παραβλέψουμε το γεγονός οτι οι Γερμανοί είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΤΣΙΠΗΔΕΣ. Μια ντοματοσαλατα σε ταβέρνα και ενα τζατζίκι ειναι το πλήρες μενού τριών ατόμων. Εγω μια ντοματοσαλατα θελω μονος μου για να βουταω το ψωμι μεχρι να ερθουν τα παϊδάκια. Επίσης οι σειρές που εδω εχουν 900-1000 Ευρώ, εκεί έχουν 2000.. 4
Pan_K Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lyda94 είπε Νομίζω ότι απλά έπρεπε να πάμε στο τακ 9αρι, παρά τα 100 ευρώ παραπάνω. Εφαρμογή χρησιμοποιώ την eurolamp smart και για τα 2, αλλά έχουν διαφορετικό interface μεταξύ τους. Μπορείς να μου στείλεις φωτό από την tuya? Το 9άρι Wellio TAC μπορεί να κάνει 100 ευρώ παραπάνω, αλλά είναι και η εγκατάσταση μέσα. Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν το KINIRO, γιατί μου φαίνεται ότι προσπαθούν να το ξεφορτωθούν, μιας και παλιότερα έπαιζε 100 ευρώ πιο πάνω χωρίς εγκατάσταση, ενώ έχει χειρότερα χαρακτηριστικά. Επίσης, δεν είμαι εντελώς σίγουρος ότι είναι TCL το συγκεκριμένο. Σου στέλνω φωτογραφία από την εφαρμογή Tuya του TAC-09CHSD. 2 ώρες πριν, liakjim είπε Εδώ πιο παλιά είχαμε ακούσει για TCL μοντέλα που απλά αλλάζοντας το τηλεκοντρόλ από ανώτερες σειρές αποκτούσαν έξτρα δυνατότητες Αυτό ισχύει πιθανότατα και στα Midea/Inventor. Ακόμα περιμένω κάποιον να πάρει το καινούριο τηλεχειριστήριο και να δοκιμάσει να μπει στο engineering mode σε ένα παλιότερο μοντέλο, το οποίο κανονικά δεν έχει αυτήν την δυνατότητα με το χειριστήριό του. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Pan_K
uncle_nontas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες @Pan_Kακούει στην αλλαγή του φαν, αλλά και στις περσίδες, με 2x light και αναμονή περί τα 4-5 sec. Δε δοκιμάζεις άλλη μια!? 1
lyda94 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Pan_K είπε Το 9άρι Wellio TAC μπορεί να κάνει 100 ευρώ παραπάνω, αλλά είναι και η εγκατάσταση μέσα. Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν το KINIRO, γιατί μου φαίνεται ότι προσπαθούν να το ξεφορτωθούν, μιας και παλιότερα έπαιζε 100 ευρώ πιο πάνω χωρίς εγκατάσταση, ενώ έχει χειρότερα χαρακτηριστικά. Επίσης, δεν είμαι εντελώς σίγουρος ότι είναι TCL το συγκεκριμένο. Σου στέλνω φωτογραφία από την εφαρμογή Tuya του TAC-09CHSD. Ναι, ακριβώς έτσι είναι στο τακ και σε μένα στο 12αρι στην eurolamp. Βάζω φωτό το kiniro. Επίσης, το είχαμε από τις 12 το βράδυ περίπου στους 23 με sleep κα ξαφνικά κατά τις 10:30 πάλι σταμάτησε και άρχισε να αναβοσβηνει η ένδειξη. Το έκλεισα και άνοιξα ξανά χωρίς στο sleep και αναβοσβηνε 2 λεπτά και μετά άρχισε να δουλεύει κανονικά. Το sleep σταματάει παραδοσιακά από ότι ξέρω μετά από 8 περίπου ώρες, αλλά δεν σταματάει να δουλεύει το κλιματιστικό και να έχουμε αυτά με την ένδειξη! Δεν ξέρω τι συμβαίνει, όποιος μπορεί να βοηθήσει! Τα νεύρα μου!!! Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από lyda94
uncle_nontas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Δοκιμών συνέχεια, σε 24/7 λειτουργία. 1.Sensira12 στο σαλόνι, 38 τμ με μπαλκονόπορτες να ανοιγοκλείνουν φουλ. 2. Toyotomi Hiro 12 (φασόν Gree)σε σχετικά ζεστό δωμάτιο 13-15τμ χωρίς test mode. 3. Fluo 9 (φασόν Gree που δεν παίρνει test) σε σχετικά ζεστό δωμάτιο 14 τμ Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από uncle_nontas
liakjim Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 18 λεπτά πριν, lyda94 είπε Ναι, ακριβώς έτσι είναι στο τακ και σε μένα στο 12αρι στην eurolamp. Βάζω φωτό το kiniro. Επίσης, το είχαμε από τις 12 το βράδυ περίπου στους 23 με sleep κα ξαφνικά κατά τις 10:30 πάλι σταμάτησε και άρχισε να αναβοσβηνει η ένδειξη. Το έκλεισα και άνοιξα ξανά χωρίς στο sleep και αναβοσβηνε 2 λεπτά και μετά άρχισε να δουλεύει κανονικά. Το sleep σταματάει παραδοσιακά από ότι ξέρω μετά από 8 περίπου ώρες, αλλά δεν σταματάει να δουλεύει το κλιματιστικό και να έχουμε αυτά με την ένδειξη! Δεν ξέρω τι συμβαίνει, όποιος μπορεί να βοηθήσει! Τα νεύρα μου!!! Δεν έχω καταλάβει ακόμη ποιο είναι το πρόβλημα.
cmaniac Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 17 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν έχω καταλάβει ακόμη ποιο είναι το πρόβλημα. Μήπως την εχει ταραξει στα defrost πχ γιατι εχει χασει το ψυκτικο;
Pan_K Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, uncle_nontas είπε Toyotomi Hiro 12 (φασόν Gree)σε σχετικά ζεστό δωμάτιο 13-15τμ χωρίς test mode. Υπάρχει το αρκούδι (Mitsubishi SRK/SRC-80ZR-W), το λιοντάρι (Inventor Leon) και απ' ό,τι φαίνεται υπάρχει και ο χοίρος (Toyotomi Hiro). Χάλια το διάγραμμα. Σαν το δικό μου το 9άρι το Hiro. Και νόμιζα ότι έχει χαλασμένη πλακέτα. Την Δευτέρα θα ξαναδοκιμάσω κάνοντας λίγη υπομονή για να δω αν μπαίνει σε test mode με χαμηλή την παροχή αέρα. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Pan_K 2
Raki-meze Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 38 λεπτά πριν, lyda94 είπε Ναι, ακριβώς έτσι είναι στο τακ και σε μένα στο 12αρι στην eurolamp. Βάζω φωτό το kiniro. Επίσης, το είχαμε από τις 12 το βράδυ περίπου στους 23 με sleep κα ξαφνικά κατά τις 10:30 πάλι σταμάτησε και άρχισε να αναβοσβηνει η ένδειξη. Το έκλεισα και άνοιξα ξανά χωρίς στο sleep και αναβοσβηνε 2 λεπτά και μετά άρχισε να δουλεύει κανονικά. Το sleep σταματάει παραδοσιακά από ότι ξέρω μετά από 8 περίπου ώρες, αλλά δεν σταματάει να δουλεύει το κλιματιστικό και να έχουμε αυτά με την ένδειξη! Δεν ξέρω τι συμβαίνει, όποιος μπορεί να βοηθήσει! Τα νεύρα μου!!! Μήπως κάνει off απλά. Αφού μέσα λέει πως έχει 26 και ζητάς 23.
Pan_K Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, cmaniac είπε Μήπως την εχει ταραξει στα defrost πχ γιατι εχει χασει το ψυκτικο; Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά λογικά θα έπρεπε να διαμαρτύρεται και για το ότι το μηχάνημα βγάζει κρύον αέρα. Πιο πολύ πιστεύω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση ή να υπάρχει κάποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα. @lyda94 νομίζω δεν το γλιτώνεις να μας στείλεις φωτογραφίες από την εγκατάσταση. Εκτός κι αν... το έχεις στο Auto (όχι heating mode, αλλά το auto). Υ.Γ. Το μπλε φόντο στην εφαρμογή πολύ ύποπτο. Σίγουρα το έχεις στο heating mode και όχι στο auto; Βλέπω έχει την ένδειξη "warm", αλλά just in case... Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Pan_K
uncle_nontas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 13 λεπτά πριν, Pan_K είπε Υπάρχει το αρκούδι (Mitsubishi SRK/SRC-80ZR-W), το λιοντάρι (Inventor Leon) και απ' ό,τι φαίνεται υπάρχει και ο χοίρος (Toyotomi Hiro). Χάλια το διάγραμμα. Σαν το δικό μου το 9άρι το Hiro. Και νόμιζα ότι έχει χαλασμένη πλακέτα. Την Δευτέρα θα ξαναδοκιμάσω κάνοντας λίγη υπομονή για να δω αν μπαίνει σε test mode με χαμηλή την παροχή αέρα. Όντως αλλά με p0 πλέον με καλύπτει οπότε θα το γυρίσω έτσι. Σε μαμά ρυθμίσεις είναι απελπισία. 1
lyda94 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Παιδιά ναι, κανονικά στο ζεστό είναι... Τώρα το interface είναι χάλια, το είπα από την αρχή! Την εγκατάσταση την έκανε άνθρωπος που μας έχει βάλει άλλα 2 κλιματιστικά, εκ των οποίων το ένα είναι το τακ 12αρι που λέγαμε. Defrost πότε να προλάβει να κάνει; Χθες το μεσημέρι έγινε η εγκατάσταση. Κάνει τόσο γρήγορα; Επίσης, η θερμοκρασία που λέει δεν ισχύει, έχω θερμόμετρο μες το δωμάτιο του μωρού. Το πρόβλημα είναι ότι σταματάει να λειτουργεί και αναβοσβηνει η φωτεινή ένδειξη θερμοκρασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα