Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Specs είπε

Yποθετω τελευταια κομματια γιατι θα ερθει λογικα το καινουργιο...καιρος ηταν!

Αν σκεφτεις ομως  το εργατικο κ δασμολογικο κοστος Ιαπωνικης προελευσης, μαζι με την μοναδικοτητα του, μαλλον τα υπολοιπα ειναι ακριβα κ αυτο φτηνο αναλογικα...

Τι εννοείς καινούργιο;

Βγάλανε άλλο μοντέλο Ururu Sarara ;

Επεξ/σία από MARIOSNURSE
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, θα το σπάσω! Τα φώτα σας άμεσα...

Γιατί αναβοσβηνει η φωτεινή ένδειξη θερμοκρασίας συνεχώς και δεν δουλεύει; Το μεσημέρι το βάλαμε, το απόγευμα δούλεψε κανονικά. Το κλείσαμε και το ανοίξαμε μετά και από τότε κάνει συνέχεια το ίδιο. Το έχω βάλει βγάλει πρίζα, το έχω καταργήσει και βάλει πάλι στην εφαρμογή. Το μανιουαλ δεν βοηθάει και δεν βρίσκω κάτι ίντερνετ.

Σοσ και είναι στο δωμάτιο του μωρού! 

Wellio Kiniro 9αρι.

Update: Απενεργοποίησα τη λειτουργία ifeel που είχε ξεμείνει στο κοντρόλ και φάνηκε ότι έφτιαξε αμέσως, δεν ξέρω αν έτυχε ή όντως ευθυνόταν αυτό. Θα το παρακολουθώ και επανέρχομαι.

Όποιος γνωρίζει τα υπόλοιπα, ας μου απαντήσει στα παρακάτω:

- Τι είναι οι λειτουργίες fresh & electric heating? 

- Δεν με αφήνει από την εφαρμογή να βάλω eco, πώς το κάνω ξέρει κανείς;

Επεξ/σία από lyda94
  • Confused 1
Δημοσ.
21 minutes ago, lyda94 said:

Γιατί αναβοσβηνει η φωτεινή ένδειξη θερμοκρασίας συνεχώς; Τι είναι το electric heating και η λειτουργία fresh? Βασικά γιατί αναβοσβηνει η φωτεινή ένδειξη θερμοκρασίας συνεχώς και δεν δουλεύει; Το μεσημέρι το βάλαμε, το απόγευμα δούλεψε κανονικά. Το κλείσαμε και το ανοίξαμε μετά και από τότε κάνει συνέχεια το ίδιο. Το έχω βάλει βγάλει πρίζα, το έχω καταργήσει και βάλει πάλι στην εφαρμογή. Το μανιουαλ δεν βοηθάει και δεν βρίσκω κάτι ίντερνετ.

Wellio Kiniro 9αρι.

Ειναι κλωνος TCL. Δες μηπως σε μανιουαλ απο TCL εχει πιο πολλα πραγματα. Αναζητησε το wellio εδω μεσα πρωτα για βα βρεθς το ακριβες μοντελο TCL. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Specs είπε

Ειναι κλωνος TCL. Δες μηπως σε μανιουαλ απο TCL εχει πιο πολλα πραγματα. Αναζητησε το wellio εδω μεσα πρωτα για βα βρεθς το ακριβες μοντελο TCL. 

Μόλις έκανα update το ποστ, ευχαριστώ για την απάντηση σου! 

Επίσης, ισχύει ότι λειτουργούν στην ίδια συχνότητα καθώς tcl & wellio λειτουργούν με το ίδιο χειριστήριο.

Επεξ/σία από lyda94
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, uncle_nontas είπε

Κάποια tcl έχουν λειτουργία φρέσκου αέρα. Φέρνουν δηλαδή φρέσκο αέρα μέσα. Ίσως να είναι κάτι τέτοιο;

Κάτι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά ήθελα επιβεβαίωση, γιατί στο μανιουαλ έλεγε και για λειτουργία care, η οποία δεν υπάρχει καν στην εφαρμογή. 

Μια ομορφιά όλα! 😡

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MARIOSNURSE είπε

Τι εννοείς καινούργιο;

Βγάλανε άλλο μοντέλο Ururu Sarara ;

Να οριστε... τον αγχωσαμε. Οχι πασακαμ. Κοιμησου ησυχα. Ακομη δεν βγαλανε επισημα κατι. 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, uncle_nontas είπε

τι θέμα είχες με το Hiro και τα test modes? Το δικό μου φαίνεται να υπακούει υποφερτά.

Καλημέρα. Δεν παίρνει την εντολή για ρύθμιση του ανεμιστήρα (fan+2light). Πρέπει μήπως να περιμένω αρκετή ώρα για να λάβει την εντολή;

8 ώρες πριν, lyda94 είπε

Δεν με αφήνει από την εφαρμογή να βάλω eco, πώς το κάνω ξέρει κανείς;

Εγώ, σε ένα άλλο Wellio, που έχει ελαφρώς καλύτερα χαρακτηριστικά (TAC-09CHSD), μπορώ να λειτουργήσω το ECO από την εφαρμογή. Έχω επιλέξει την εφαρμογή Tuya γι' αυτό. Από το χειριστήριο δεν το έχω προσπαθήσει. Λειτουργία φρέσκου αέρα δεν έχει σε καμία περίπτωση αυτό το μοντέλο, οπότε δεν ξέρω τι είναι η λειτουργία fresh (ιονιστής μήπως;), δεν το έχω ψάξει πολύ το συγκεκριμένο για όλες του τις λειτουργίες. Δεν πρέπει να είναι κακό μηχάνημα, πάντως. Αν βάλεις μετρητή κατανάλωσης στείλε κανένα feedback. Το δικό μου στην θέρμανση μπορεί να κατεβαίνει μέχρι 134 watt. 

Επεξ/σία από Pan_K
Δημοσ.
9 ώρες πριν, lyda94 είπε

Γιατί αναβοσβηνει η φωτεινή ένδειξη θερμοκρασίας συνεχώς και δεν δουλεύει; Το μεσημέρι το βάλαμε, το απόγευμα δούλεψε κανονικά. Το κλείσαμε και το ανοίξαμε μετά και από τότε κάνει συνέχεια το ίδιο. Το έχω βάλει βγάλει πρίζα, το έχω καταργήσει και βάλει πάλι στην εφαρμογή. Το μανιουαλ δεν βοηθάει και δεν βρίσκω κάτι ίντερνετ.

Wellio Kiniro 9αρι.

Update: Απενεργοποίησα τη λειτουργία ifeel που είχε ξεμείνει στο κοντρόλ και φάνηκε ότι έφτιαξε αμέσως, δεν ξέρω αν έτυχε ή όντως ευθυνόταν αυτό. Θα το παρακολουθώ και επανέρχομαι.

Όποιος γνωρίζει τα υπόλοιπα, ας μου απαντήσει στα παρακάτω:

- Τι είναι οι λειτουργίες fresh & electric heating? 

- Δεν με αφήνει από την εφαρμογή να βάλω eco, πώς το κάνω ξέρει κανείς;

Σε αυτά τα κλιματιστικά βάζουν εγχειρίδια πασπαρτου. Κάπου θα υπάρχει ένας αστερισμος που θα λέει ότι τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται εξαρτώνται ανάλογα με το μοντέλο. 

Εδώ πιο παλιά είχαμε ακούσει για TCL μοντέλα που απλά αλλάζοντας το τηλεκοντρόλ από ανώτερες σειρές αποκτούσαν έξτρα δυνατότητες μιας και το μπορούσαν σαν μηχανήματα αλλά είχαν πασπαρτου τηλεκοντρόλ χωρίς τη τάδε λειτουργία σαν εντολή. 

Περιορισμός του κόστους από τους Κινέζους σε όλα τα επίπεδα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...